Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Cryptocurrency Analytics

BTCUSD Bitcoin bez imalo je oklijevanja nadvladao psihološki otpor od 10 000 USD, približavajući se razini od 10 500 USD. U samo nešto više od dva tjedna najpopularnija kripto valuta na svijetu postala je 61% skuplja, povećavajući svoju vrijednost 10 puta od siječnja 2017. godine. Prema analitičarima AMarketa, stopa bitkoina i dalje podržava naglo potražnju investitora iz Japana i Južne Koreje.

Opširnije

Analitičari BTCUSD-a iz AMarketa kažu da je proteklog vikenda glavni tečaj kriptovaluta na svijetu dodao još više od 15%, ažurirajući povijesni maksimum na 9482 dolara. Rast se nastavlja na azijskom zasjedanju u ponedjeljak. Do 9:00 po moskovskom vremenu, par BTCUSD doslovno je bio korak od dugoočekivanog bar od 10 000 dolara.

Opširnije

Azijska sjednica BTCUSD-a u petak započela je agresivnom prodajom glavne kriptovalute, što je rezultiralo gubitkom oko 2,5% vrijednosti u prvim satima trenutne sesije, s lokalnog maksimuma od 8173 do 7893 USD. Prema analitičarima AMarketa, daljnjim padom imovine mogao je zaustaviti podršku S3 dnevne stope kretanja, smještene malo ispod 8000. trake.

Opširnije

BTCUSD Bitcoin nastavlja pisati povijesne vrhunce, a protekla trgovačka sesija nije bila iznimka. Sinoć je par BTCUSD dosegao novi cjenovni ekstrem na 8360 dolara, ispunivši naš prethodni cilj. Prema analitičarima AMarketa, kapitalizacija glavne kripto valute u svijetu odmače, skupljajući sve veću i više likvidnosti ulaganja.

Opširnije

BTCUSD Bitcoin na kraju nedjelje ažurirao je sve vrijeme visoke razine na 8.087,35 USD, gotovo blizu gornje granice bikovskog kanala. U posljednja 2-3 sata BTCUSD stopa konsolidirala se na razini oko 8 tisuća dolara, što je psihološka marka za tržište. Prema analitičarima AMarketa, ako bikovi uspiju ostati veći, veselimo se daljnjem rastu do 8300 dolara, pri čemu neće biti suvišno razmišljati o djelomičnom profitu na zauzimanju prethodno otvorenih dugih pozicija.

Opširnije

BTCUSD Par BTCUSD nastavlja rasti, obnavljajući vrijednosne pozicije nakon značajnih prodaja prošlog vikenda. Analitičari AMarketa bilježe da je prelijevanje investicijskog kapitala s bitcoina u altcoins rezultat otkazivanja planiranog "hard fork-a", odnosno izmjene izvornog koda, kao rezultat toga nastaju novi derivati.

Opširnije

BTCUSD Par BTCUSD napokon je poštovao prodavače dugo očekivanom korekcijom, čija dubina nas tjera da razmišljamo o vjerojatnoj promjeni trenda. Kao što se i očekivalo, temeljna ostavština ukidanja planiranog tvrdog viljuškara dovela je do negativnih posljedica po dinamiku cijena cue ball-a. Od lokalnog maksimuma od 7 870 dolara postignutog 8. studenoga, bitcoin je pao na 5 493 dolara, što odgovara stupnju 50 Fibo.

Opširnije

BTCUSD Par BTCUSD i dalje se kotira iznad 7200 USD, oslanjajući se na uzlaznu liniju, a u kombinaciji i gornju granicu uzlaznog kanala. Tijekom trgovanja u utorak, Bitcoin je ove godine već "povijesno ažurirao milion" puta, nakon čega je oduševljenje bikova bilo malo prigušeno. Uslijedila je korekcija, čiji je impuls naišao na prepreku na razini od 200 dnevnih prosjeka (7100 USD).

Opširnije

BTCUSD Za par BTCUSD, druga polovica tjedna bila je dostojan nastavak prvog. Bitcoin, osjećajući se kao astronaut, i dalje ažurira povijesne vrhunce. U takvim se situacijama vrlo teško pouzdati u tehnologiju, jer se svi zamislivi i nezamislivi otpori dizajnirani da obuzdaju napad bikova besramno razbijaju.

Opširnije

BTCUSD Prva polovica tjedna za Bitcoin bila je dostojan nastavak produktivnog vikenda - BTCUSD je još jednom ažurirao svoj povijesni maksimum, skupljajući sve više i više likvidnosti. S jedne strane, povećana potražnja osnova je daljnjeg rasta, s druge strane postoji i najmanji osnovni negativ, a ne možemo izbjeći korekciju univerzalnih proporcija.

Opširnije

BTCUSD Tijekom vikenda Bitcoin se pokazao u svom sjaju, implementirajući scenarij za ažuriranje povijesnog maksimuma. Najučinkovitija za imovinu bila je druga polovica nedjelje, kada je za 6 sati par BTCUSD-a dodao više od 500 USD, dodirnuvši novi cjenovni ekstrem na 6291 USD. U pravilu, svaki potez a priori trebao bi biti popraćen korekcijom, samo ako tako kupci imaju priliku pregrupirati se i postaviti novi tehnički temelj za još veći rast.

Opširnije

BTCUSD Sudeći po dinamici posljednje dvije trgovinske sesije, Bitcoin očito ne želi pomiriti sudbinu kripto autsajdera i, umjesto da razvije medvjeđi miting, oporavio se do početka tjedna. Trenutno BTCUSD udvara na razini od 5851 USD, očigledno planirajući nešto. Nepostojanje oštrih kretanja objašnjava se niskom likvidnošću i vrlo skromnim količinama trgovanja, međutim nigdje drugdje u svijetu situacija se ne mijenja tako brzo kao na tržištu kriptovaluta.

Opširnije

BTCUSD Osnivač cjelokupne kripto industrije započeo je tjedan s manjom notom, izgubivši više od 370 USD ili 6,5% ukupne vrijednosti do azijske sesije. Trenutna dinamika očito ne ide u prilog trgovcima koji su navikli na zavidnu pravilnost kojom Bitcoin prepisuje povijesne vrhunce. U međuvremenu, tehnička slika ukazuje da aktivnost medvjeda nije slučajna, već opravdana.

Opširnije