Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Trgovanje kriptovalutama

Pozdrav, kolege trgovci, vlasnici i ljubitelji kriptovaluta! Tržište kriptovaluta pruža izvrsnu priliku za povećanje kapitala. Prema opažanjima portala Holdcalc.com, gotovo 98% Bitcoin sesija tijekom cijele povijesti završilo je svakodnevno trgovanje u plusu. Ovo je fantastičan rezultat kojim se nijedan financijski ili robni instrument ne može pohvaliti, međutim, prema neslužbenim statistikama razmjene kriptovaluta, 90% trgovaca resetira vlastite račune tijekom kriptozima - Bitcoin je tijekom 2018. pao za 80%.

Opširnije

Pozdrav, kolege, špekulanti valute i kriptovaluta! Digitalna imovina najmlađe je i najperspektivnije tržište, što dovodi do određenih problema prilikom analize trendova. Velika volatilnost parova stvara puno lažnih signala tehničkih pokazatelja, a nedostatak jedinstvenog trgovačkog centra i prisutnost velikog broja trgovačkih centara dovode do razlike u kotacijama i pogreškama u tehničkoj analizi.

Opširnije

Nije tajna da izbirljivi kripto-investitori preferiraju „hladno“, to jest izvanmrežno, pohranjivanje kripto-valute pred „vruće“ pohranu na mrežnim novčanicima. I postoji niz dobrih razloga. To se prvenstveno radi u sigurnosne svrhe. Hladne kripto novčanice pružaju najveću sigurnost sredstava, dok su internetske usluge, poput burze i novčanika blockchain, podložne cyber napadima.

Opširnije

& Ldquo; Kripto pumpe ”jedna je od" najtoplijih "tema vezanih za tržište kriptovaluta. Nalaženje javnih računa kriptovaluta na društvenoj mreži, forumu ili kanalu na Telegramu, gdje ne bi bilo prijedloga da se „pokupi 300% na pumpi novčića X“, a vruće rasprave između „pelena“ i njihovih protivnika ne bi se nastavile, gotovo je nemoguće.

Opširnije

Nije tajna da je većina naših čitatelja uložila milijun ili dva u kripto valute. S rastom tečajeva i brojem vijesti o hakerskim napadima, javlja se potreba za pouzdanim i praktičnim pohranjivanjem valute. Također me zbunio ovaj problem i, nakon proučavanja tržišta, kupio sam hardverski novčanik Ledger Nano S. I, na zahtjev pretplatnika, malo sam ga pregledao.

Opširnije

Dobar dan, prijatelji trgovci! Danas gledamo kripto valutu Bitcoin Cash - ne običnu tvrdo viljušku bitcoin koja se zapala u "svetu stvar" - kako bi svrgnuli oca i majku svih altkoina i glavni razlog svjetske kripto-groznice s trona. Prema tradiciji, saznat ćemo kako se rodila kripto valuta, kako se njome može trgovati i na kojim platformama.

Opširnije

Dobar dan prijatelji! Mnogi smatraju glavnu anonimnost kripto-valute Bitcoin potpunom anonimnošću plaćanja. Iako je to djelomično točno, anonimnost kripto valute mnogo je slabija od tradicionalne gotovinske nagodbe. Projekt Monero znatno je napredovao u razvoju ideje anonimnih blockchain transakcija u kojima zajednica vidi glavnu vrijednost nove valute.

Opširnije

Forex broker uzima ponude s jedne od razmjena kriptovaluta ili prikuplja likvidnost različitih dobavljača. Međutim, broker vam ne daje pravo posjedovanja kriptovalute (relevantne za dugoročna ulaganja) - za to je potrebno sami kupiti na nekoj od razmjena kriptovaluta. Manje poznate kriptovalute mogu se naći i samo na burzama.

Opširnije

Pozdrav prijatelji trgovci! Svakog dana možete čuti samo o novim maksimumima valutnog tečaja Bitcoin i da je sve to mjehurić i uskoro će puknuti. Bake na klupi slušaju bucmaste zamjenike s TV-a, ali tom pitanju ćemo pokušati pristupiti s praktičnog stajališta, jer smo ipak trgovci. Pomoću posebnog NVT pokazatelja koji mjeri trenutnu stopu, tržišnu kapitalizaciju i količinu transakcija u blockchainu, možemo identificirati trenutke neadekvatne vrijednosti Bitcoina i iskoristiti ga.

Opširnije

Dobar dan, dame i gospodo, trgovci kriptovalutama! Projekt Dash u početku je postao poznat kao XCoin, ali gotovo odmah je preimenovan u Darkcoin. Ime Dash (DSH) određeno je samo godinu dana nakon lansiranja. Dash je jedna od 10 najperspektivnijih kripto valuta, a poput mnogih drugih altkoina podržava ideju anonimnosti, sigurnosti i velike brzine transakcije.

Opširnije

Pozdrav prijatelji trgovci! Trenutno kapitalizacija kripto valuta samo raste, kao i javni interes za samo tržište. Štoviše, taj rast nije linearan, već je naj eksponencijalniji. Međutim, dolazi trenutak kada se svaka nova kripto valuta spotakne s istim problemom samoidentifikacije.

Opširnije