Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Registracija u brokeru - detaljne upute

Moj e-mail neprestano prima pitanja o registraciji kod brokera za binarne opcije, tako da sam danas odlučio napisati detaljnu uputu o ovom članku. Kako nema posebnih razlika u postupku registracije kod različitih binarnih posrednika, govorit ću o svim nijansama registracije koristeći Optionfair brokera kao primjer (broker je nekad bio najbolji, sada je vjerojatno da će zatvoriti rusko tržište u tvrtki, ali postupak registracije kod različitih brokera se ne razlikuje mnogo ). Moram odmah reći da, bez obzira na to što ću u ovom primjeru govoriti o nadopunjivanju računa kreditnom karticom, u svim ostalim načinima nadopunjavanja slijed radnji bit će potpuno isti.

Prva faza. Otvaranje računa

Registraciju možete započeti izravno s glavne stranice web mjesta, bilo ispunjavanjem obrasca za brzu registraciju, bilo klikom na crveni gumb "otvori račun" u gornjem desnom kutu.

Najpopularnije pitanje prilikom popunjavanja registracijskog obrasca jest na kojem jeziku treba navesti ime i prezime. Općenito, nije važno. Na primjer, u opciji opcija, ne možete odrediti svoje ime na ruskom, pa ovo pitanje nestaje samo od sebe. Ako drugi brokeri dopuštaju ispunjavanje ove stavke na ruskom, možete sigurno unijeti ime i prezime na ruskom. Na primjer, napunim račun kreditnom karticom i unesem svoje podatke latiničnim slovima onako kako je napisano na mojoj kartici.

Drugo najpopularnije pitanje je da li je potrebno navesti zemlju prebivališta registracijom ili prema mjestu prebivališta. Prema pravilima brokera, zemlja mora biti navedena u državi u kojoj se trenutno nalazite. Čak i ako imate putovnicu s drugom državom. Usput, broker u svakom slučaju vidi vašu IP adresu i u slučaju bilo kakvih problema (na primjer, hakiranje računa), moguće je pratiti s koje IP adrese je trgovina.

I zatvara naša tri čelnika pitanje "u kojoj valuti za otvaranje računa." Možete odabrati apsolutno bilo koju valutu, bez obzira imate li rublje ili jedan dolar. Depozit će se pripisati u valuti koju ste naveli tijekom registracije, a konverzija se odvija po tečaju vaše banke. Također se ne biste trebali brinuti ako ste otvorili račun u pogrešnoj valuti u kojoj želite trgovati. Uvijek možete tražiti od brokera da promijeni valutu vašeg računa (iako morate povući sva sredstva i pričekati dok ne zatvorite stari račun i otvorite novi). Minimalna stopa u pravilu se malo razlikuje u korist računa u dolaru. Na primjer, u Finmaxu minimalna stopa u dolarima je 5 dolara, a u rubaljima - 300 rubalja. 5 dolara je nešto manje od 300 rubalja. Izgledalo bi bolje da otvorite račun u dolarima, ali ako imate rublje karticu, isplativije je otvoriti račun za rublje kako biste izbjegli dvostruku konverziju (prilikom nadopunjavanja računa i podizanja novca).

Dakle, ispunjavanjem svih gore navedenih stavki, možete nastaviti izravno na račun.

Druga faza. Dopunjavanje računa

Ovdje unosimo iznos kojim želimo dopuniti račun, naznačimo podatke kreditne kartice, napišemo ime i prezime na engleskom jeziku (kao što ste napisali na kartici), u skladu s putovnicom unosimo adresu. Za one koji nikada ranije nisu dopunjavali depozit s kartice, napravio sam napomenu.

Treća faza. Potvrda računa

Provjera računa binarnog posrednika postupak je provjere vašeg identiteta. Potrebno je obje strane: i vi i broker. Ovdje smo da osiguramo vaša sredstva (u opcijamafair i ostalim reguliranim brokerima provjereni trgovci dobivaju potpunu pokriću osiguranja za svoje račune). Broker je dužan izvršiti provjeru licencom CySec. Imat ćete točno 7 dana za provjeru, to je dovoljno za skeniranje potrebnih dokumenata. Ako u tom roku ne pošaljete skeniranja, vaš račun bit će zamrznut dok se ne razjasne okolnosti (UPD: sada su se počeli pojavljivati ​​posrednici koji ne zahtijevaju provjeru).

Da biste potvrdili svoj račun, morate poslati sljedeće dokumente:

  1. Kopija važeće putovnice (u proširenom obliku),
  2. Kopija kreditne kartice s obje strane (možete zatvoriti sve brojeve na kartici osim posljednje četiri),
  3. Račun za komunalne usluge.

Najteže pitanje za većinu trgovaca je račun za komunalne račune. Ako živite u svom stanu, tada će svaki račun za svjetlo, vodu, plin itd. Biti dovoljan. Glavna stvar je da sadrži vaše ime, a račun je svjež (izdan najkasnije prije 3 mjeseca). Međutim, ako unajmite kuću ili jednostavno ne možete pružiti takve dokumente, postoje i druge mogućnosti. Možete poslati:

  • ugovor o najmu stana koji iznajmljujete;
  • izvod iz banke na kojem su naznačeni vaše prezime i adresa prebivališta;
  • ili potvrdu o privremenoj registraciji.

Svi detalji o tome bit će vam poslani u propratnom pismu odmah nakon što napunite račun. Uz to, dobit ćete kontakte upravitelja na koje možete kontaktirati ako imate dodatnih pitanja.

Moram odmah reći da je verifikacija binarnih opcija obavezan postupak, koji je regulator dužan posrednicima. Binarne opcije bez provjere po svojoj prirodi jednostavno su nemoguće. Budući da vaš posrednik nije zainteresiran za provjeru, vjerojatno neće ni on biti zainteresiran za povlačenje novca ni vama.

Posljednja faza verifikacije bit će popunjavanje profila u depozitu "moj račun".

Profil je još jedan birokratski trošak povezan s posjedovanjem licence brokera. Kako ga ispunite potpuno je nevažno, nitko u njegovom životu nikad ne može potvrditi ove podatke. Ali opet je morate ispuniti, kako to propisuje. Dok ne dostavite sve podatke, ne možete se osloniti na pokriće osiguranja za svoj depozit.

Eto, sad je to sve, čestitam vam, otvorili ste i ovjerili račun! Sada je na vama da počnete zarađivati. U ovom članku neću opisivati ​​fazu zarade, ali prijeći ću na najprijatniji dio trgovine - povlačenje sredstava.

Četvrta faza. Isplata gotovine

Da biste podigli novac, morat ćete ući u karticu "bankarske usluge", a zatim kliknite na "podizanje gotovine". Ovdje trebate unijeti iznos koji želite povući i kliknuti "sljedeći". Povlačenje sredstava događa se na sljedeći način: iznos koji ste položili vraćate vam se sredstvima na kojima ste nadopunili račun. Sve preko tog iznosa vratit ćemo se na vaš bankovni račun.

Drugo pitanje koje mi se često postavlja je oporezuje li se profit od binarnih opcija. Da, trgovanje binarnim opcijama, kao i svaka druga vrsta dohotka, oporezuje se. Plaćati ili ne plaćati porez vlastiti je osobni posao. Najvjerojatnije, nećete pasti u vidno polje poreznih usluga ako je vaš prihod ispod 20 000 USD mjesečno. Ako je vaš prihod iznad navedenog iznosa, banka će možda početi postavljati pitanja:

  • odakle ti takav novac?
  • Je li to povezano s ilegalnom aktivnošću?

Najlakša i najiskrenija opcija bila bi otvaranje IP-a na pojednostavljenom poreznom sustavu (6% godišnje dobiti).

Nadam se da sam odgovorio na sva pitanja što je detaljnije moguće, a vi više nemate pitanje: "Kako se registrirati kod brokera?". Ako sam propustila bilo kakve nijanse - upišite svoja pitanja u komentare.

Ostavite Komentar