Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pregled aniopsije

 • Službena web stranica brokera: www.anyoption.com,
 • Minimalni polog: 200 USD,
 • Minimalna ponuda: 25 USD.

U brokeru za binarne opcije Anyoption trgujem gotovo dvije godine (od 2010. do 2012.), možemo reći da sam se u Eniopshenu prvi put susreo s binarnim opcijama. Zbog svega toga nisam dugo želio pisati recenziju o Anyoptionu.

Činjenica je da su do kraja 2012. menadžeri ove tvrtke konačno zatvorili moj račun, a tehnička podrška jasno je dala do znanja da će bilo kakvi pokušaji nastavka trgovanja zaustaviti (šteta je što snimke zaslona s prepiskom nisu spremljene). Kako nisam prekršio nijedna pravila, jedini razlog takve nepoštenosti, kako mislim, mogu biti višestruki zaključci zarade.

S vremenom sam našao Finmax, brokera za binarne opcije prihvatljivije za trgovanje, i potpuno zaboravio na svoj Alma Mater, ali tek nedavno sam otkrio da se Eniopshen i dalje oglašava na mreži. Ako postoji reklama, pomislila sam, tada će biti kupaca. A to zauzvrat znači da bi moji komentari o Anyoption com mogli biti korisni nekome.

Malo povijesti brokera s Anyoptionom

Prema službenoj web stranici tvrtke Anyoption com, tvrtka se pojavila na tržištu 2008. godine, odnosno iste godine kao binarne opcije. Ne znam je li to istina ili ne, ali činjenica da je Anyoption bila među prvim posrednicima binarnih opcija apsolutno je točna.

Za razliku od kompanije 24option (također pioniri na tržištu) koji su platformu iznajmili od Techfinancials-a, Anyoption je razvio vlastitu, vrlo prikladnu (za one godine) platformu i brzo je preveo na ruski jezik, što je osiguralo visoku popularnost u Rusiji.

Ali industrija binarnih opcija razvijala se vrlo brzo, pojavili su se novi brokeri, konkurencija rasla ... I sada je Anyoption prestao pratiti inovacije. I toliko su se zaustavili da su 2015. godine recenzije o Anyoptionu praktički nestale.

Anyoption pregledi. Ono što je danas broker

Stekao sam dojam da se od 2012. godine u Anyoptionu nije praktički ništa promijenilo. Kao da se nitko (uključujući i menadžment tvrtke) više ne brine o ovom brokeru. Unatoč činjenici da je minimalni depozit u Anyoptionu 200 dolara, imamo priličan skup imovine i isteka. Na platformi je dostupno 5 vrsta opcija:

 • "Redovito" - standardne opcije do kraja sata i dana,
 • "Opcija +" - standardne opcije u trajanju od 30 minuta,
 • "0-100" - opcija slična Forexu, gdje postotak dobiti ovisi o broju bodova u vašem smjeru,
 • "One touch" - opcija gdje trebate odrediti hoće li grafikon dostići oznaku koju je postavio broker,
 • "Dugoročno" - mogućnost gdje trebate predvidjeti hoće li grafikon do kraja mjeseca prijeći oznaku.

Iznenađujuće, opcijama iznad / ispod može se trgovati samo za tri isteka: do kraja sata, pola sata ili do kraja dana. Kakvi mogu biti pozitivni komentari o Anyoptionu, kada broker odabere istek trgovcu.

O činjenici da je broker dugo pljuvao po svojoj reputaciji (barem u Rusiji), može se suditi i po isteku CROFR certifikata. Na glavnoj stranici Anyoption ru, bilo je to. Međutim, klikom na vezu do službene web stranice CROFR-a možete vidjeti da je to već kao da je već nestalo.

Za potpuniji pregled Anyoptiona odlučila sam posjetiti odjel Akademije, ali čak se i tamo sve pokazalo prilično dosadno. Iscrpljeni drevni videozapisi u kojima najavljivač kaže da su "binarne opcije opcije s rezultatom 0 ili 1", čudne strategije i slično.

Summing your review of Anyoption

Uvijek sam govorio da se posrednici s binarnim opcijama ne pokvare preko noći. Ovo je dug proces koji se mogu unaprijed primijetiti po određenim znakovima:

 • Prvo, postoje problemi s citatima,
 • Tada trgovci počinju nuditi robote,
 • Tada oni čine menadžere spajanje računa,
 • I na kraju oni otvoreno prestaju povlačiti profit (ako ih uopće postoji).

Trgovajući Anyoptionom, proživio sam sve 4 faze nakon čega mi je račun blokiran prema odredbi 11.5, prema kojoj broker može u bilo kojem trenutku zatvoriti račun trgovca bez ikakvog objašnjenja.

Uz sve gore navedeno, ne vidim razloga za trgovanje ovim brokerom. Štoviše, danas ima puno toga za izabrati. Usput, preporučujem vam da se upoznate s napomenama o tome kako odabrati pouzdanog brokera. Ostavite u komentarima svoje mišljenje o Anyoptionu, bit će zanimljivo pročitati.

Također vas pozivam da ocijenite Eniopshen i ostale brokere u mojoj ljestvici brokera na binarne opcije.

Ostavite Komentar