Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pregled PlusOption-a

  • Službena web stranica brokera: //www.plusoption.com,
  • Minimalni polog: 250 USD,
  • Minimalna ponuda: 25 USD.

Povratne informacije o brokeru PlusOption, koji se u posljednje vrijeme uopće nije zadovoljio obiljem prijevara od raznih Mihail Reznikov, Viktor Kotovskikh, itd. Općenito, upravo sam zbog prevare skrenuo pozornost na ovog brokera za binarne opcije.

Dakle, PlusOption com je vrlo mlad broker na prilično popularnoj SpotOption platformi. Broker nema regulaciju, a nema ni posebnog ugleda. Dakle, prijeđimo na same "usluge" koje nudi posrednik Plus Option.

O daljinskom upravljanju i prijevari

Pa, nastavit ću svoju recenziju o PlusOption com (Plus opshen com). Što se tiče prevare i prevare u ovoj tvrtki, nisu mi se svidjela tri boda:

  • Povjerljivo upravljanje, tj. Usluge trgovanja na vašem računu. Općenito je takva trgovina zabranjena i bezuvjetna je prijevara. Zbog toga sam uvijek pod stresom kad vidim da brokeri pružaju takve "usluge";
  • Obilje prevare. Prevaranti jednostavno u zanosu dovode ljude u Plus Openshen. I vrlo je vjerojatno da je posrednik okupio sve najpopularnije prevarante. Ovdje i Nargiz Aliyeva, i Sapphire M, i švicarska garda, i Intervent, i zlatno doba, i lako milion, i metasensus, i nigma 2, i unity trgovina (ako sam nekoga zaboravio, molim vas napišite u komentarima na članak ). Ta činjenica, naravno, također nije nimalo ugodna i brokeru nije plus;
  • Automatski bonusi u PlusOption com. Po mom mišljenju, danas to više nije loša ideja. Nakupljanje bonusa bez pristanka trgovca, bez objašnjavanja njihovih uvjeta - ovo je potpuno odvratno, izvinite.

Sve ostale usluge koje tržište Plus Option nudi su vrlo standardne. Broker nema posebne uvjete i inovativne ideje (dalje u opozivu shvatit ćete zašto).

Isplata gotovine

I tu smo blizu najzanimljivije točke recenzije tvrtke Plus Option (Plusoption). Naime, pitanje povlačenja sredstava s ove trgovačke platforme. Zapravo, sam broker prostorno najavljuje povlačenje u "sljedećem" vremenskom okviru. Kao što razumijete, i mi i broker možemo uvelike varirati. Ali ovo, nažalost, nije poanta. A činjenica da broker Plus opcija jednostavno ne povlači novac nazad. Odnosno, upletena u izravnu prijevaru. Evo takvih recenzija o Plus Option brokeru uvijek se nalaze:

Dakle, ova situacija precrtava sve recenzije o brokeru Plus Option com. Svi oni postaju nekako uopće nebitni. Ali reći ću vam da je nekoliko trgovaca uspjelo povući novac od PlusOption brokera primjenom metode broj 2, što sam naznačio na kraju sljedećeg članka. Dakle, pokušajte, pokušaj, kako kažu, nije mučenje.

Zaključak

Evo ovako razočaravajućeg pregleda o PlusOption brokeru (Plus Option). Ja, kako razumijete, ne mogu preporučiti ovu tvrtku za rad. Da budem iskren, uopće ne razumijem što bi trgovce moglo zanimati sva ta novonastala Metainvesting, PlusOption, MyBoption, Binsecret i druge "bezimene" prevare, koje traju tjedan dana bez godine. Sada je stvarno malo adekvatnih posrednika za odrasle? Zašto uložiti novac, nije jasno kamo i nadam se "čudu". Već sam napisao upute za odabir brokera, možda će se netko smatrati korisnim. To je vjerojatno sve. Bit će mi drago vidjeti vaše komentare o broker Plus opcijama u komentarima.

Ostavite Komentar