Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pregled pištolja za velike novce 2.0

  • Web lokacije: //bigmoneygun-official.ru, //bigmoneygun.net

Moja današnja recenzija govori o Big Money Gun 2.0, vrlo dosadnoj i dosadnoj prijevari Pavla Vorontsova. Njegova jedina "vrlina" je da se radi o "dvostrukom" razvodu. Poveznice na različitim web-lokacijama pokazuju različite prijevare: na jednoj, redovita prevara o posredovanju s ciljem ispiranja depozita, na drugoj, bijedna krađa od 90 rubalja.

O likovima

Prije nego što pristupim izravno pregledu Big Money Gun 2.0, želio bih reći da se neću moći (kao i obično) upoznati s Pavelom Vorontsovcem, osnivačem projekta Big Money Gun. Općenito, prevaranti se nisu ni trudili angažirati glumca za njegovu ulogu. U rang listi milijunaša nema smisla tražiti Pavla Vorontsova (njega nema). Stvari su mnogo zanimljivije kod "likova" iz recenzija, "sretnih" korisnika programa Big Money Gun. Na primjer, pogledajte, Valery Simonov, koji je konačno mogao pružiti svojoj obitelji s ozloglašenom pištoljem Big Money 2:

Ako ništa drugo, ovo je zapravo Englez Lewis Hamilton, usput trostruki svjetski prvak. Jedan od najboljih vozača trkačkih automobila na svijetu:

Pištolj za veliki novac - razvod ili ne?

Zapravo, prijevara Big Money Gun ima dvije vrste razvoda. Ne razumijem jesu li preprodali svoj videozapis ili su neki prevaranti ukrali videozapis razvoda od drugih ili su ga prevaranti iz Big Money Gun-a jednostavno prekvalificirali. Kako kažu, teško je reći, nisam držao svijeću. Ali činjenica ostaje da su na raznim web lokacijama BigMoneyGun net i BigMoneyGun Official metode razvoda potpuno različite. Pogledajmo ih detaljnije u nastavku recenzije Big Money Gun.

Dakle, prva verzija razvoda Big Money Gan stara je koliko i svijet. Deponirate novac brokeru, a zatim ih program "iznenada" počinje polako spajati (u stilu nigme, kvantne i druge prevare). Usput, u ovom slučaju je uključen broker Hedgstone Group (izuzetno sumnjiv radni stol na razini PlusOption-a i Meta Investiranja).

I druga verzija prevare s Big Money Gun 2.0. Dakle, trgovcu se nudi plaćanje 90 rubalja, navodno za aktiviranje novčanika u sustavu:

Da budem iskren, dugo nisam čuo takve gluposti. 90 rubalja za aktiviranje novčanika na binarnim opcijama. Nakon ovog dijela, osobno mi je postalo jasno da Bigmaniganski autori jednostavno nemaju pojma što su binarne opcije i kako se njima trguje. Dalje, apsolutno neka osnovna prijevara od pištolja Big Money. Korisniku se nudi da već plaća za poslužitelje. Koliko razumijem, sve vrste ponuda s plaćanjem za poslužitelje danas su vrlo česta prevara na Internetu. Pa, naši autori sustava Big Money 2 nisu mogli proći:

Da i o čemu mogu razgovarati ako na njihovom snimku zaslona bude prikazan i "brokerski" SpotOption (koji zapravo nije posrednik, već platforma binarnih opcija):

Nekoliko riječi o prijevari

U nastavku pregleda projekta Big Money Gun 2.0, želio bih reći nekoliko riječi o ovoj prevari. Prvo, svim dvojbenicima predlažem da pročitaju moj članak o tome kako razlikovati prevaru na Internetu. Tamo sam pisao o ograničenom broju mjesta, i svim tim „bržim-bržim“ koje prevaranti iz Big Money Gun-a 2 tako aktivno koriste, i o otpuštenim recenzijama, i o videozapisima napravljenim od ukradenih slika s Yandex-a, napravljenih na koljenu, kao i oni autori pištolja Big Money.

BigMoneyGun, kako kažu, upravo ima sve znakove "na licu". Plus, što se tiče onoga što nam govori Pavel Vorontsov, stranica je navodno postavljena tako da na nju mogu doći samo oni ljudi koji stvarno zaslužuju životne promjene. I to je gotovo citat. Kako? Kako su to napravili? Je li pištolj Big Money čarobno mjesto? Kako razumiju tko zaslužuje promjene, a tko ne? Imaju li čarobnjak koji sjedi u mjestu? Kakva je to očaravajuća glupost? A za koje je ograničene ljude to namijenjeno? Drže li korisnike za idiote? Općenito je puno pitanja, ali na njih nema odgovora ...

Zaključak

Pa u zaključku, pregled Big Money Gun 2.0 i Pavla Vorontsova, želio bih još jednom podsjetiti sve početnike trgovce da na binarnim opcijama nema čuda (da, u životu). Ne postoji čudesan čarobni gumb koji možete glupo žeti kad želite zaraditi nešto novca. Novac neće poteći iz zraka, jednostavno zato što je netko rekao "bože". Jer je moguće zaraditi novac i na binarnim opcijama, ali, naravno, na isti način na koji nam nude „majstori“ iz BigMoneyGun mreže. Ako je netko imao "sreće" sudjelovati u ovoj prevari - u komentarima ostavite svoje komentare o mjestu Big Money Gun.

Ako zaista želite započeti zarađivati ​​na binarnim opcijama, pogledajte sljedeće odjeljke na web mjestu:

Brokeri OcjenaNoviceTrainingStrategy

Pogledajte video: Pistola sabbiatrice lidl, Parkside. PDSP 1000 D4. Ad aria compressa, per ruggine e vernice. test. (Travanj 2020).

Ostavite Komentar