Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pregled Auto Binary EA

  • Službena web stranica: //ru.autobinarea.com

Moja današnja recenzija govori o Auto Binary EA, kloniranoj prijevari. Jeste li ikad vidjeli jednu prevaru kopirati drugu? Osobno, ako me sjećanje ispravno služi, prvi put to vidim… Dakle, danas će se priča baviti takvim jedinstvenim fenomenom u prijevari.

Auto Binary EA - razvod ili ne?

Kad sam tek počeo gledati video prijevara Auto Binary EA, imao sam jasan deja vu, unutarnji glas mi je rekao da sam ga negdje već vidio. Sve ove priče o statistikama milijunaša, zatvoreni forumi za bogate i ostale gluposti. A onda je na meni zasjalo - da, ovo je Švicarska garda koja je kasnije preimenovana u Tajna garda. Usporedite li ova dva videa, oni su samo pravi blizanci.

Dakle, uopće ne znam ima li smisla napraviti potpunu recenziju Auto Binary EA, jer sam već napravio kritiku o ovom projektu pod drugim imenom. Da, postoje i druge slike ukradene s Interneta, još jedan glas najavljivača, ali značenje je apsolutno isto. Ne mogu ne primijetiti da autori Auto Binary EA (sumnjam da su isti autori kao Švicarska garda) koriste sve iste šaljivo pametne trikove kako bi uvjerili:

Izgledaš kakva je ljepotica. Možete jednostavno napisati "nije demo", "nije simulacija", dodati uskličnik i svi će odmah povjerovati u to ... Iskreno, nemam riječi, nisam vidio ništa gluplje u životu ... Ne znam u što zdrava osoba može vjerovati u AutoBinarEA-i (osim s određenim glavoboljama), ali to je samo tihi užas, kako glup.

Zaključak

Evo kratkog pregleda o sustavu Auto Binary EA, nema smisla razgovarati o istoj stvari. Primjećujem samo da su partneri ovog brokera PWRTrade i FTOCapital, brokeri na crnoj listi koji ne povlače novac. Ali to ste već shvatili zbog toga, zar ne? Da prevaranti samo žele ukrasti vaš novac, da ne postoje čarobni programi za zaradu? Ako ne, bolje je isključiti računalo i nikad ga više ne uključiti, barem možete uštedjeti novac.

Ako zaista želite započeti zarađivati ​​na binarnim opcijama, pogledajte sljedeće odjeljke na web mjestu:

Brokeri OcjenaNoviceTrainingStrategy

Pogledajte video: Chris Domas: The 1s and 0s behind cyber warfare (Travanj 2020).

Ostavite Komentar