Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pregled mogućnosti mjesta

  • Službene web stranice: //spot-option.net/, //spot-option.com,
  • Minimalni polog: 200 USD,
  • Minimalna ponuda: 1 USD.

Današnji pregled bloga o Spot Optionu, još jednom prevarantu binarnih opcija koji nagađa o imenu poznate trgovačke platforme SpotOption (ali, naravno, nema nikakve veze s tim). I honorarno, već peti krug, vraćaju novu prijevaru.

Spot opcija - razvod ili ne?

Općenito bih želio započeti s poviješću nastanka prijevare Spot Option. Shema je prilično jednostavna i popularna među prevarantima, ukratko, algoritam je sljedeći:

  • Otvara se malo mjesto predloška;
  • Na ovoj stranici prevaranti otvoreno uzgajaju novac;
  • Nadalje, pod pritiskom negativnih recenzija, stranica se zatvara i otvara se nova (ali s drugim nazivom);
  • I tako u krug.

Ista stvar s Spot Option com. Ovo je peti projekt istih prevaranata. Prije su prevaranti radili na sličnim projektima Malta Option, Bin Winner, Standard Xp, Swiss Option (slijedite linkove za čitanje recenzija o tim tvrtkama). Koje je značenje netočne razvoda spota? Sve je vrlo jednostavno:

  • Pomoću kodova na račun trgovca aktivira se saldo od 1000 ili više dolara;
  • No, ispada da da biste povukli taj novac, prvo morate napuniti saldo u brokerskoj mreži Spot Option u iznosu od 200 dolara;
  • To je, zapravo, cijela prevara. Poanta je samo u tome što je osoba unijela stvarni novac na račun kod brokera SpotOption. Naravno, nakon toga se možete pozdraviti, i sa saldom na računu (to u osnovi nije stvarni novac, ako je to tako), tako i sa položenim novcem (jer ova prevara ne povlači novac nazad).

Idemo dalje. Općenito, na web mjestu Spot Option možete pronaći hrpu smiješnih podataka. Na primjer, licenca brokera:

Provjerite ovu licencu na web mjestu CySec i uvjerite se da je u pitanju licenca brokera InstaForex koja nema veze s mrežnom stranicom Spot Option. Odnosno, prevaranti su glupo ukrali sliku tuđe licence i objesili je na svojoj web stranici. Zatim ćemo otvoriti odjeljak pravila posrednika za Spot Option com i vidjeti da je tekst uvjeta kopiran od drugog brokera UnionTrader-a (drugi prevarant na crnoj listi, možda jedan od starih projekata brokera Spot Option):

Na istoj stranici možemo vidjeti i naziv tvrtke koja posjeduje Spot Option broker - K.M.W. KAYWORLD DEVELOPMENT LTD, važno je napomenuti da StandardXP broker pripada istoj tvrtki:

Usput, odjeljak "O tvrtki" sadrži potpuno različite informacije - drugačiju adresu tvrtke i drugo (već usput treće) ime vlasnika tvrtke (ovaj put XFCO TRADING LTD):

Što nam sve ovo govori? Da, ta je Spot opcija jednostavno povlačila informacije s različitih mjesta, posebno ne smetajući se njihovoj relevantnosti. A zašto? Doista, nakon šest mjeseci, stranica će se ponovno zatvoriti i zaslijepiti novu, koja će se i dalje baviti razvodom dojilja pod novim imenom.

Zaključak

Evo takvog pregleda o Spot Option com danas. Jao, moram još jednom razočarati sve koji pitaju - ne, ne možete zaraditi novac u ovoj tvrtki. I ne, povlačenje sredstava iz Spot Option com također ne uspijeva (ovo je, općenito, cjelokupna poanta prevare). Ostavite svoje komentare o SpotOpion u komentarima na ovoj stranici i ocijenite brokera u ocjeni.

Ostavite Komentar