Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pregled Grand kapitala

 • Službena web stranica: //grandcapital.ru, //ru.gcoption.com,
 • Minimalni polog: 10 USD.

Dugo sam želio napisati svoju recenziju brokera na Grand Capitalu, ali cijelo sam vrijeme odlagao taj posao u dugi okvir. Moram odmah reći da će recenzija biti nepoželjna, jer sam nagomilao dovoljno pritužbi na GC. Unatoč činjenici da se broker dugo pojavljivao na tržištu i trgovcima prikazuje početne depozite, njegova reputacija, recimo, ostavlja mnogo željenog.

Glavni razlog pisanja recenzije o Grand Capitalu bilo je nedavno izvješće Rosfinmonitoringa. Ova poruka sadrži popis 12 brokera koji najčešće primaju pritužbe na prijevaru (GC bio je uključen na ovaj popis):

 • 10 posrednika;
 • Barclays trgovina;
 • Rođen za trgovinu;
 • Delloy Trade;
 • Global FX
 • Go Capitals FX;
 • grandCapital;
 • Kappabrokers;
 • KBCapitals;
 • Swis trgovina;
 • Teletrade.

Većina ovih posrednika prijevara već ima zasebne kritike na blogu, tako da danas imamo Grand Capital na redu.

Grand Capital - razvod ili ne?

Za početak, razjasnimo što je Grand Capital. Na web stranici brokera možete pronaći informacije da tvrtka pruža usluge već 13 godina i da je dodijeljena za brojne nagrade. Autori nisu lagali o starosti web mjesta, GC je zaista nepopustljiva prijevara, ali nagrade i naslovi brokera vrlo su sumnjivi. Na primjer, titulu "Najbrže rastući posrednik" dodijelila je radiostanica Nigerije. S istim uspjehom, nagrade bi mogao dodijeliti Voronezh Vodokanal ili neka pakistanska ljekarna.

Na prvi pogled uvjeti trgovanja s Grand Capital brokerom mogu biti atraktivni: minimalni depozit od samo 10 dolara, uski namazi, usluga kopiranja transakcija, postoji mogućnost ulaganja novca u posebno odabrane portfelje. Ali, nažalost, sve to izgleda primamljivo samo riječima.

Zapravo je Rosfinmonitoring s dobrim razlogom svrstao GrandCapital među najozloglašnije prevare. Ovaj broker prima lavovski dio svog prihoda iz činjenice da jednostavno krade novac klijenata pod krinkom svih mogućih ulaganja (LAMM, RAMM, portfelj, roboti). Prvo, zaposlenici GC-a uvjeravaju potencijalne žrtve da ulože 100% svog mjesečnog dohotka, a zatim računi menadžera navodno idu u duboko propadanje.

U isto vrijeme, čak i ako Grand Capital ne date svoj novac za upravljanje, nego pokušate sami trgovati brokerom, u svakom slučaju nećete uspjeti. Prevaranti hrabro crtaju karte, uključuju kašnjenje u izvršavanju naloga i sve to otpisuju problemima s internetom. Pa, za one koji sretnom prilikom ipak uspije dobiti plus za par stotina dolara, jednostavno blokiraju račune bez objašnjenja.

Zaključak

Dakle, kategorički ne preporučujem trgovanje u Grand Capitalu. Unatoč činjenici da je ova tvrtka na tržištu prisutna 13 godina, ima veliki izbor investicijskih usluga, zasebno web mjesto za binarne opcije i slično, u njoj je još uvijek nemoguće zaraditi. Prevaranti jednostavno spajaju račune svojih kupaca, crtaju karte po njihovom volji i zabranjuju uspješne trgovce. U isto vrijeme, još dodajem ocjenu Grand Capital brokera, glasujte i ostavljajte svoje komentare u komentarima, mnogima će biti korisno da saznaju istinu o ovoj trgovačkoj platformi.

Pogledajte video: Showroom 27. februar 2011 (Travanj 2020).

Ostavite Komentar