Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Zašto Quik ne radi, aplikacija se ne pokreće, ruši se na Windows 10

Događa se da program za trgovanje na burzi - QUIK terminal ne radi. Problem se može pojaviti neočekivano i u krivo vrijeme: prije objavljivanja važnih vijesti, kada je transakcija otvorena, ali zaustavni nalozi se ne postavljaju ili morate hitno zatvoriti poziciju.

QUIK za PC se ne pokreće

Ako se KVIK ne pokrene na računalu sa sustavom Windows, a pokazivač izgleda kao plavi krug, tada možete isprobati 2 rješenja:

 1. Morate biti prijavljeni s novim računom. Promjena korisnika različita je za programe različitih vrsta OS-a. Za Windows 10 možete koristiti odjeljak "Obitelj i drugi korisnici". U slučaju da je na računalo instaliran Windows 7.1, 8, kroz "Settings" morate prijeći na "Other account" i registrirati novo ime. Kada se terminal pokrene, u starom unosu datoteku gopro app.json treba izbrisati (C: Korisnici AppData Local GoPro gopro app.json).
 2. Neuspjeh programa može biti nedostatak visokokvalitetne internetske veze. Tada je potrebno spojiti računalo s mrežom izravno putem žice bez usmjerivača. Ako problem nestane, tada morate konfigurirati usmjerivač. Jedan je način upotreba aplikacije "Kompatibilnost" u načinu rada Windows Vista (Service Pack 2) iz kontekstnog izbornika.

Mac strojevi zahtijevaju sljedeći postupak:

 1. Ponovo pokrenite računalo.
 2. Pokušajte otvoriti KVIK aplikaciju nakon otvaranja novog računa.
 3. Ako program radi, morat ćete ukloniti terminal s računala i ponovo ga instalirati.

Ostale pogreške prijavljuju se u QUIK

QUIK aplikacija može generirati sljedeće pogreške:

 1. Pogreška 2 čitanja datoteke. Tajni ili javni dijelovi ključa nisu dostupni programu. Morate ispravno provjeriti i registrirati put do datoteka s tipkama.
 2. Korisnički ili poslužiteljski ključ nije pronađen. Razlozi kvara mogu biti prijava koja je pogrešno zabilježena ili netočni uvjeti usluge poslužitelja.
 3. Brz poslužitelj nije pronađen na navedenom portu ili ip adresi. Mogući problemi - poslužitelj se ne pokreće ili je IP adresa ili priključak pogrešno napisani.
 4. Datoteka ključeva sadrži nevažeći ključ. Obratite se podršci i popravite unos u pubring.txk.
 5. Pogreška kodiranja. Slična se situacija događa ako se podudaraju ključevi dva korisnika. Jedan od radnih terminala na mreži treba zatvoriti.
 6. Već radite na sustavu. Odgovarajući ključevi aplikacija.
 7. Nije bilo dovoljno memorije za predmete. Program se srušio ili nema dovoljno resursa računala.

Ponekad terminal ne radi zbog problema s mrežom:

 • Pogreške 10057, 10013, 10063, 10061, 10060 nastaju ako nema veze s davateljem usluge;
 • 10053, 10051, 10054 upozoravaju na prekid koji je izvršio PC, jer mreža ne radi;
 • POVEZIVANJE POVEZANJA PEER - licitiranje je završeno i korisnik se automatski prekida ili je veza prekinuta;
 • NETKA GREŠKA 10022. INVALIDNI ARGUMENT - antivirusni program blokira program;
 • BEZ RUTA DO HOSTA - vrata ili adrese poslužitelja pogrešno su registrirani, proxy poslužitelj nije konfiguriran, nema vezu;
 • GREŠKA PRIJAVE: POGREŠKA PRIJAVLJUJEMO PROXY - trebate dobiti postavke proxyja ili konfigurirati terminal ako nema proxy poslužitelja.

Dugo učitavanje terminala QUIK na startu

Razlog zbog kojeg se program ne pokreće brzo može biti stara oprema trgovca ili pogrešna konfiguracija zahtjeva za podacima.

Da biste riješili problem kada se aplikacija učita više od dvije minute, morate izbrisati datoteku koja sadrži podatke o preuzimanju konfiguracije.

Informacije sadržane u njemu stvorio je poslužitelj tijekom posljednje sesije komunikacije i mogu ometati normalan početak CVIC-a. Da biste to učinili, prije pronalaska terminala morate pronaći datoteku „info.log“ u direktoriju aplikacija i izbrisati je. QUIK će započeti i stvorit će se novi dnevnik podataka o postupku dizanja.

Nevažeća lozinka

Ako se korisnik izbaci iz sustava, a pogreška "Nevaljana lozinka" padne, tada bi se rekord trebao prilagoditi.

U slučaju da se lozinka izgubi, oporavak se ne pruža. Trebate nabaviti nove radne tipke, a zatim vratiti pristup.

Ovo zahtijeva:

 1. Podnesite prijavu u uredu tvrtke (online ili osobno).
 2. Prijavite se u LK.
 3. Odaberite pravi račun i ugovorite s brokerom.
 4. U odjeljku "Terminali" navedite datum kada želite povezati aplikaciju.
 5. Provjerite ispravnost podataka tvrtke o korisniku.
 6. Potpišite narudžbu.

Najčešće, nakon što obrađuje dokumente sljedeći dan, broker izvršava nalog klijenta, a ovaj dobiva potrebne podatke za ulazak u program. Postupak za dobivanje ključeva može se razlikovati od tvrtke do tvrtke. Narudžbu možete objasniti u službi za podršku.

Radi li QUIK vikendom

Mogućnost prijave na terminal vikendom ne pružaju svi posrednici. Bolje je saznati raspored prije otvaranja računa u tvrtki.

Neki trgovci ne otvaraju QUIK kada su burze zatvorene. Oni koji više vole analizirati tržište i slati na čekanju naloga u neradne dane, trebali bi trgovati putem odgovarajućih tvrtki, na primjer:

 • otvaranje;
 • Alpha Direct
 • KIT.

Neki posrednici, ako nema veze s glavnim poslužiteljem, pod posebnim uvjetima daju sigurnosnu kopiju, na primjer, BCS.

Za početnike razmjene špekulanata, obuku na KVIK demo računima i programere trgovačkih sustava (mehaničkih i robotskih) brokerske kuće mogu pružiti priliku za korištenje podataka iz prošlosti trgovanja - povijesti.

Vezani članci:

Ostavite Komentar