Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Automatsko upravljanje pozicijama u Metatraderu 4

U početku sam želio postaviti univerzalnog savjetnika-menadžera s mnogim funkcijama, ali provjeravajući to u praksi, primijetio sam da ne poduzima uvijek potrebne radnje pod uvjetima, pa sam odlučio podijeliti što koristim ja, set savjetnika, koji svaki obavljaju samo određene funkcije , ali to radi jasno i bez grešaka. Zapravo, češće nego ne, običan korisnik treba samo nekoliko opcija koje su mu potrebne.

Napomena 1: opis postavki svakog savjetnika nalazi se u arhivi.

Napomena 2: Za DC-ove s petznamenkastim navodom dodajte 0 postavkama za broj bodova.
Napomena 3: vrijeme u savjetnicima podešava se vrijeme u terminalu.

Popis stručnjaka

e-CloseByLossOrProfit - Savjetnik zatvara sve pozicije kada se postigne ukupni gubitak računa ili zarada u valuti depozita. Uz to, ovaj savjetnik može izbrisati i naredbe na čekanju.

e-CloseByPercentProfit - Savjetnik zatvara sve pozicije kada je postignuta ukupna dobit na računu, izražena kao postotak tekućeg stanja ili ako je ukupni gubitak na računu veći od navedenog postotka u odnosu na stanje na računu. Uz to, ovaj savjetnik također može izbrisati sve narudžbe i zatvoriti terminal, tako da nakon uzimanja dobiti ili gubitka, nijedan savjetnik ne može više trgovati.

e-CloseByProfit - Savjetnik zatvara sve pozicije kada dosegnu zajedničku određenu razinu dobiti ili gubitka u bodovima. Prilikom izračunavanja dobiti za svaku otvorenu poziciju, savjetnik uzima u obzir samo razliku između cijene otvaranja pozicije i trenutne cijene. Veličine lota ne utječu na izračun dobiti.

e-CloseByProfitPosInCurrency - EA zatvara samo one pozicije za koje je dobit u valuti depozita premašila određenu postavljenu vrijednost.

e-CloseOnTime - Želite li zatvoriti sve pozicije u određeno vrijeme? Ovaj savjetnik će vam pomoći. To je posebno prikladno kad trebate otići ili za vrijeme spavanja.

e-MoveSLTPbyMouse - EA je dizajniran za pomicanje nivoa cijena StopLoss i TakeProfit s otvorenim pozicijama mišem. Pri radu s ovim savjetnikom pretpostavlja se ručno otvaranje pozicija i ručno početno postavljanje razine cijena StopLoss-a i TakeProfit. Tada savjetnik za svaku otvorenu poziciju stvara dvije vodoravne crte koje su čvrsto povezane s razinama cijena StopLoss i TakeProfit. Nakon stvaranja ovih linija, savjetnik započinje nadzirati njihov položaj na karti. Ako pomičete liniju mišem, tada će savjetnik na odgovarajući način promijeniti razinu cijena na koju je premještena linija. Kad zatvorite pozicije i kad maknete savjetnika s grafikona, on sam uklanja linije. Ako nije postavljena bilo koja razina cijena, tada se neće uspostaviti odgovarajuća linija savjetnika.

e-MovingInWL - EA je osmišljen tako da pomiče zaustavljanje otvorenih pozicija do proboja kada dosegnu određenu unaprijed određenu razinu dobiti. Ako je parametar ShowComment = True, tada će savjetnik za svaku poziciju prikazati vrijednost trenutne cijene i vrijednost zaustavljanja (razina cijena i vrijednost u točkama).

e-MovingInWL2 - EA je osmišljen tako da pomiče zaustavljanje otvorenih pozicija do proboja kada dosegnu određenu unaprijed određenu razinu dobiti. Glavna razlika između savjetnika za e-MovingInWL2 i njegova starijeg brata e-MovingInWL je prisutnost dva dodatna parametra: AllSymbols i Magic koji omogućuju fleksibilniji odabir praćenih pozicija.

e-MSound - osmišljeni za praćenje napretka alata. Praćenje se vrši u dva smjera (gore / dolje) i duž dvije udaljenosti, čije su određene vrijednosti konfigurirane u parametrima. Čim instrument pređe put koji je praćen, čuje se zvučni signal. Vrlo je prikladno primiti informacije da je instrument prošao, na primjer, 30 bodova gore ili dolje.

e-Novosti-Sretno $ - U zakazano vrijeme savjetnik izdaje BuyStop i SellStop zaustavne naloge. Prilagodba udaljenosti od narudžbe od trenutnih tržišnih cijena. Ako prilikom otvaranja nove trake nije funkcionirao niti jedan nalog, savjetnik ih mijenja. Pomaknite ih tako da su opet na pravoj udaljenosti od tržišta. Dakle, trenutni vremenski okvir određuje učestalost izmjene neuspjelih naloga. Svakih 5 minuta stavite savjetnika na M5. Mora biti svaki sat, stavi na H1. Kad se pokrene jedna naredba, druga se briše. Pozicija se zatvara ili zaustavljanjem / uzimanjem ili u zadano vrijeme.

e-CO- - Savjetnik Jedni otkažu druge - Jedan otkazuje ostale. Pokretanje jednog naloga dovodi do otkazivanja drugih naloga. EA nadgleda izgled bilo kojeg položaja (OP_BUY ili OP_SELL rad) na terminalu. Položaj se može pojaviti ili nakon ulaska na tržište ili nakon pokretanja naloga na čekanju. Čim se položaj pojavi, savjetnik briše sve narudžbe (operacije OP_BUYLIMIT, OP_BUYSTOP, OP_SELLLIMIT i OP_SELLSTOP). EA "vidi" naredbe i položaje samo trenutnog simbola. Zanemarit će naredbe i položaje tuđeg simbola.

e-OpenByTime - Vaša strategija, vaša preliminarna analiza stanja na tržištu, predlažu vam da napravite posao u određeno vrijeme. A ako su takvi ulazi rijetki, bilo koji od njih bit će posebno žao propustiti zbog neke gluposti, poput prometnih gužvi ili bilo koje druge fizičke nemogućnosti da budete u blizini računala. Pomoći će vam e-OpenByTime savjetnik. Postavite ga na bilo koji broj instrumenata i na bilo koje vremensko razdoblje. Za svaku instancu postavite željeno vrijeme odziva u parametru TimeTrade, a parametrom Sell postavite smjer transakcije. I budite sigurni da ako se savjetnik ne ometa u nedostatku komunikacije s trgovačkim poslužiteljem, tada će sigurno otvoriti poziciju. Vremenski interval tijekom kojeg će EA pokušati otvoriti poziciju ograničen je parametrom Trajanje.

e-Screenshot - na početku svake trake snima snimak trenutnog grafikona. Na primjer, ako savjetnika stavite na M5, snimke zaslona snimat će se svakih 5 minuta. Ako imate pokazatelje za koje sumnjate da špijuniraju, brišu i druge "trikove", tada će vam ovaj savjetnik pomoći da uhvatite luđaka bez trošenja previše vremena na ovaj postupak. Samo stavite indikator na željeni grafikon, na isti grafikon priključite našeg savjetnika za e-ScreenShot i nakon određenog vremena proučite snimke zaslona u mapi ... stručnjaci datoteke .

e-SOTrailing - Ovaj je savjetnik namijenjen onima koji hvataju preokrete pomoću naloga za zaustavljanje. Sva se taktika rada u ovom slučaju svodi na postavljanje zaustavnih naloga na određenoj udaljenosti od tržišta i njihovo premještanje nakon cijene. Važna točka: narudžbe se povlače do cijene, odnosno premještaju se samo ako se cijena udaljila od narudžbi. Narudžbe ne bježe od cijene. Upravo to radi e-SOTrailing stručni savjetnik - trailing naloga za zaustavljanje.

e-SoundWorkOrder - Ovaj savjetnik će vam signalizirati kad se pokrene nalog za čekanje. Morate instalirati savjetnika na samo jedan grafikon i on će nadzirati sve vaše narudžbe, na svim instrumentima. Čim se aktivira jedna od naredbi, savjetnik će odmah dati zvučni signal.

e-Trailing2 - Podržava dvije vrste povlačenja: jednostavne (parametar TSProfitOnly = netočno), tj. odmah nakon otvaranja pozicije, zaustavljanje se povlači prema zadnjoj veličini i zadatku profita (parametar TSProfitOnly = Istina), u kojem se zaustavljanja pomiču tek nakon što profit od poza premaši zadnju veličinu. Savjetnika možete objesiti čim na jedan grafikon (AllSymbols = True) ili na nekoliko (AllSymbols = False).

e-VTrailingByProfit - Stručni savjetnik dizajniran je za virtualno praćenje korištenjem jednostavne metode praćenja ukupne pozicije trgovanja prema ukupnoj dobiti u valuti depozita. Pod ukupnom pozicijom podrazumijeva se jedna ili više pozicija na jednom ili više instrumenata za trgovanje. Treba imati na umu da savjetnik ne postavlja stvarna zaustavljanja. Razina zaustavne dobiti ima se na umu. Savjetnik je implementirao odabir pozicija po nazivu instrumenta za trgovanje, prema vrsti trgovačke radnje (Kupi / prodaj) i prema identifikatoru pozicije (MagicNumber).

Preuzimanje

Važno! Nijanse instaliranja u novom Metatrader 4 modelu

izvor

Pogledajte video: 5 stvari koje ne bi trebalo da radite sa automatskim menjacem (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar