Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Kako instalirati indikator u Metatrader 4

Uputa za početnike Forex trgovci za instaliranje prilagođenih indikatora.

Razmotrimo primjer FX5 Macd Divergence.

  1. Morate imati instaliran Metatrader 4
  2. Preuzmite arhivu s indikatorom, otpakirajte je i preuzmite datoteku ex4 i / ili mql. Te se datoteke moraju kopirati u mapu MQL4/pokazatelji u podatkovnom imeniku vašeg terminala.
  3. Da biste došli do kataloga podataka, u terminalu kliknite datoteka -> Otvorite katalog podataka
  4. Otvorit će se mapa, u njoj idemo na odjeljak MQL4 u katalog pokazatelji, I tamo kopiramo datoteke naših pokazatelja. Zatvorite mapu, ponovno pokrenite MT4.
  5. Zatim idite na naš Metatrader 4 terminal, kliknite gornju ploču programausluga->postavke i karticusavjetnici, potvrdite okvire kao na slici ispod. Sljedeći klikU redu.
  6. Ponovno pokrećemo MT4, otvaramo valutni grafikon na koji želimo postaviti indikator.
  7. Na vrhu terminala kliknite Umetni-> Indikatori-> Prilagođeno i odaberite ime instaliranog pokazatelja, u našem slučaju FX5 Macd Divergence.
  8. Pojavit će se prozor u kojem možete promijeniti parametre indikatora (za svaki su indikator različiti), prikazati boje, dodati razine jasnoće, a također konfigurirati hoće li se indikator prikazivati ​​u svim vremenskim okvirima ili samo na odabranim. Po želji unesite promjene, kliknite U redu.

Nakon što kliknemo U redu, vidimo grafikon s dodatnim pokazateljem

Ako želite ukloniti indikator s grafikona ili izvršiti promjene u postavkama, kliknite mišem na grafikon i pritisnite Ctrl + I na tipkovnici. Pojavit će se prozor Popis pokazatelja.

Klikom miša kliknemo na naš pokazatelj, sada možemo pomoću gumba s desne strane izbrisati ili promijeniti postavke (gumb Svojstva).

To je sve.

Pogledajte video: Kako se instalira i kako se dodava na dijagramata indikator vo meta trader 4 ili 5 (Studeni 2019).

Ostavite Komentar