Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Kako pratiti svoj račun na Myfxbook-u

Bok Mislim da su mnogi od vas više puta čuli o važnosti vođenja dnevnika trgovanja. Računovodstvo i analiza trgovinskih aktivnosti na vašem računu, bilo da trgujete uz pomoć savjetnika, ili ručno, vrlo je korisno.
Ali ako ručno analizirate izvješća s terminala, to će biti vrlo dug i mučan zadatak. Srećom, postoji Myfxbook usluga statistike koja vrši sve analitike vaših trgovinskih aktivnosti na stroju. Uslugu trebate samo pružiti podatke s izvješća s terminala.

U današnjem video vodiču govorit ćemo o tome kako dodati nadzor računa na Myfxbook-u, kao i osnovnim značajkama ove usluge (potpuno je besplatna).

1.Registrirano na web mjestu //www.myfxbook.com

2. Nakon registracije pritisnite Postavke -> Dodaj račun

3. Zatim slijedi nekoliko načina: jednostavna, složena i upotreba savjetnika.

Jednostavan način

1) Odaberite "Metatrader4 (Automatsko ažuriranje)":

2) Ukazujemo ime računa (može biti bilo koji, a "Moj sustav"), brokera, vrstu računa, poslužitelja, prijave u MT4, lozinku ulagača.

3) Nakon toga kliknite "Kreiraj račun". Ako ste unijeli ispravno korisničko ime / lozinku za račun, sustav će vas obavijestiti o tome:

I ponudit će izbor: "Idite na nadziranje računa" ili "Postavljanje javnog zaslona" (prema zadanim postavkama nadzor računa je vidljiv samo vama).

4) Sve, na jednostavan način, nema više dodataka. nije potrebna nikakva akcija.

Težak put

1) Kao i kod jednostavnog načina, idite na Postavke-> Dodaj račun.

2) Odaberite platformu Metatrader4 (izdavač), navedite sve što traže (ne možete navesti lozinku investitora, ali u tom slučaju povijest vaše trgovine neće biti potvrđena). Kliknite gumb "Spremi" na kraju stranice.

3) Opet idite na stranicu "Postavke", potražite naš novi račun i zapamtite njegov broj.

4) Otvorite MT4 terminal (prijavljen na naš račun radi nadzora), kliknite Alati-> Postavke-> Publikacija i unesite podatke kao na donjoj slici.

5) Kliknite U redu.

Nakon 10-30 minuta nadgledanje našeg računa bit će ažurirano.

Imajte na umu da će se pomoću jednostavne metode nadzor stalno ažurirati, bez obzira je li terminal uključen ili ne. No za ažuriranje podataka na kompliciran način (putem objave sa terminala) Metatrader4 mora biti u mreži.

Nadgledanje računa pomoću savjetnika za ažuriranje podataka

1) Dakle, nakon što kliknete gumb "Dodaj račun" u odjeljku Postavke, odaberite Metatrader 4 (EA).

2) .exe instalacijski program za savjetnike preuzet će se na vaše računalo. Pokrećemo je (u ime administratora) i u prozoru koji se pojavi odaberite mapu s MT4-om u koji želite instalirati savjetnik. Ako terminalna mapa nije pronađena automatski, morate je dodati pomoću gumba dodati.

3) Zatim kliknite gumb Instaliraj i savjetnik će biti instaliran u našem trgovačkom terminalu. Ako ste ga otvorili, terminal će trebati ponovo pokrenuti.

4) Prilažemo savjetnik bilo kojem rasporedu, slijedeći upute za instaliranje savjetnika, počevši od točke 5.

5) U postavkama savjetnika navedite interval ažuriranja, vaš poštanski sandučić naveden tijekom registracije na Myfxbook i lozinku za Myfxbook račun. hit oko.

6) Nekoliko minuta nakon rada savjetnika imat ćete novi nadzor na popisu računa na Myfxbook-u. Morate dodati dodatne informacije (izborno).

Kako podijeliti svoje praćenje s javnošću i učiniti ga javnim?

Nedavno je myfxbook promijenio način provjere računa za javni nadzor. Da biste račun učinili javnim, morate dokazati da ste vi taj koji imate račun. U suprotnom ova značajka neće biti dostupna.

Rješenje: promjena lozinke

Idite na "Postavke" da biste vidjeli popis kreiranih nadzora. Pored željenog računa kliknite "Uredi".

U polju "Lozinka za autorizaciju" za ovo specifično nadgledanje generirat će se nova lozinka ulagača. Kopirajte lozinku i idite na MetaTrader 4.

Idite na "Usluga" - "Postavke" i odaberite karticu "Poslužitelj".

Nasuprot poljima za prijavu i lozinku, kliknite „Promijeni“.

Ovdje unosimo trenutnu (trgovačku) lozinku s računa i označavamo potvrdni okvir "Zamijeni lozinku investitora". Ispod unosimo novu lozinku (generiranu myfxbook-om) i kliknite "OK".

Sada morate ažurirati lozinku za ulagače u postavkama myfxbook-a. Vratimo se na stranicu i kliknite na "Ažuriraj lozinku". U polju odredite istu generiranu lozinku.

Za uspostavljanje veze s računom, kliknite na "Connect".

Ako bude uspješno, pojavit će se poruka "Račun je uspješno prijavljen!"

Sada osvježite stranicu - imat ćete priliku javno učiniti račun dostupnim. Da biste spremili postavke, kliknite "Spremi".

Da bi drugi mogli u vašem praćenju vidjeti otvorene pozicije, povijest transakcija itd. , ne zaboravite staviti dodatne krpelje:

Alternativni način: putem komentara narudžbe

Ako iz nekog razloga ne možete promijeniti lozinku ulagača, svoj račun možete potvrditi postavljanjem posebnog komentara na narudžbu. Da biste to učinili, idite na terminal MT4 i otvorite prozor "Nova narudžba".

U prozoru za postavljanje novog naloga odaberite "Nalog na čekanju" i napišite u polje za komentar generirano nadgledanjem "Lozinka autorizacije". Kliknite "Postavi red".

Otvoreni nalog bi se trebao pojaviti u prozoru MT4 terminala.

Vratite se na postavke računa i kliknite "Poveži". U roku od 5 minuta vaš će račun biti provjeren i potvrđen.

Ako kopirate vezu s preglednika na svoju stranicu za praćenje, ona će dati grešku drugim ljudima. Ispravna veza za vaš nadzor nalazi se na samom dnu stranice.


Također savjetujem da pročitate stranicu pomoći nakon čega će mnoga pitanja o upotrebi usluge nestati s vas: //www.myfxbook.com/help

Pogledajte video: Kako aktivirati robota? - - 5. dio (Studeni 2019).

Ostavite Komentar