Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Automatski ponovno pokrenite MetaTrader4 u slučaju gubitka veze


Svima je poznat zvuk tutnjave koji Metatrader 4 terminal proizvodi kad se veza izgubi. Nakon nekoliko sekundi, ponekad i minuta, veza se uspostavlja i program nastavlja normalno raditi. Ali ponekad je terminal nakon gubitka veze "glup", a samo ponovno pokretanje može pomoći. Ako se u ovom trenutku nalazite u blizini računala, onda je sve u redu. A ako savjetnik radi na vašem računu, a terminal je instaliran na VPS serveru, onda ova situacija može dovesti do velikih gubitaka ... Što trebam učiniti? Kako osigurati sebe i svoj račun od takve više sile? Postoji odgovor.

I on se zove MT4 AutoRestart, Ova je skripta zamišljena da automatski pokrene Metatrader4 kada otkrije probleme s komunikacijom, a također može slati i obavijesti e-poštom. Mnoge će postavke pomoći da se izbjegnu nepotrebno ponovno pokretanje u situacijama kada se veza uspostavlja sama nakon nekoliko sekundi.

Instalacija

MT4 AutoRestart izrađuje se u obliku savjetnika, stoga se instalira baš poput bilo kojeg drugog stručnjaka za trgovinu (pogledajte Kako instalirati Forex savjetnika). Prilažemo savjetnika na grafikonu bilo kojeg valutnog para, u bilo kojem vremenskom okviru.

MT4 Postavke automatskog pokretanja Opis

Napomena: imajte na umu da se postavke savjetnika mogu promijeniti samo u vrijeme instalacije na grafikonu, pa da biste nešto promijenili, najprije morate ukloniti stručnjaka s grafikona i ponovo ga priložiti.

WarnAfterSeconds - u koliko sekundi nakon gubitka komunikacije poslati obavijest i / ili ponovno pokrenuti terminal

SendEmail - obavijest o uključenju / isključenju pošte

RestartMT4OnProblems - on / off automatsko ponovno pokretanje MT4 za otkrivanje problema u komunikaciji

Mnogi posrednici obavljaju preventivne radove vikendom tijekom kojih se gubi veza terminala sa poslužiteljem kako ne bismo ponovo pokrenuli automatsko ponovno pokretanje tijekom vikenda, u savjetniku možemo konfigurirati sate rada brokera (sva se vremena temelje na satu računala na kojem je terminal instaliran , - ne obraćajte pažnju na brokera):

BrokerOpensOnDayOfWeek - stavite broj 0 (nedjelja) ili 1 (ponedjeljak), ovisno o tome koji se dan otvori naš broker prema satu računala.

BrokerOpensAtHour - sat otvaranja brokerske trgovine

BrokerOpensAtMinute - minuta otvaranja trgovine brokera (dodatnih sat vremena)

BrokerClosesOnDayOfWeek - stavite broj 5 (petak) ili 6 (subota), ovisno o tome koji se dan naš broker zatvori prema satu računala.

BrokerClosesAtHour - sat zatvaranja brokera

BrokerClosesAtMinute - minuta zatvaranja brokera (dodatak satu)

Dostupne su i postavke za tekst obavijesti putem e-pošte.

Napomena: da biste omogućili obavijesti putem pošte, morate ih unaprijed konfigurirati pokretanjem datoteke RestartMT4.exe (nalazi se u mapi stručnjaci knjižnice). Gmail i Yahoo su podržani.

Preuzmite MT4 AutoRestart

Važno! Nijanse instaliranja u novom Metatrader 4 modelu

Pogledajte video: Prihvatanje Realnosti Bas Takve Kakva Jeste - Program "Uspeh365" (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar