Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

EuroKey EA - konzervativno stabilan savjetnik


Pozdrav svima koji su nas danas došli posjetiti za svjetlo 🙂. Tema ovog posta je novi savjetnik. EuroKey EAkoji se mogu pohvaliti dobrim nadgledanjem stvarnih računa, kao i sasvim zadovoljavajućim testovima povijesti. Kažu da je osnova sova bio naš stari prijatelj IrisFX, ali osobno nisam vidio posebne sličnosti u trgovini. Pa u redu, prijeđimo od riječi do djela.

Značajke savjetnika EuroKey EA

Web stranica prodavatelja: eurokeyea.com

Platforma: Metatrader 4

Verzija savjetnika: 1,02

Valutni par: EURUSD

Vremenski okvir: H1

Vrijeme rada: non-stop


Na službenoj web stranici osigurano nam je nekoliko podupirača, ali s izrazito sumnjivom kvalitetom modeliranja, pa sam, kao i obično, proveo vlastiti test savjetnika EuroKey na priču s kvalitetom simulacije od 99%.

EURUSD
2007-2011
(stalna partija 0,1)

Ok, broj bodova nije nevjerojatan, ali zato Kad je riječ o nadzoru (vidi dolje), savjetnik je u samo nekoliko mjeseci zaradio polovicu rezultata za posljedicu, pa mislim da se bavimo slučajem gdje testovi povijesti imaju malo praktične vrijednosti. U uredu. Web stranica nudi 2 nadzora: demo i stvarni račun. Na ovim računima rezultati su već mnogo zanimljiviji.

Demo račun

Račun uživo

Naravno, rezultati u stvarnom životu su nešto slabiji nego na demo demonstraciji, ali pravi se otvorio nešto kasnije od demo i u prilično lošem vremenu - neposredno prije početka "krvavog kolovoza", koji je, uzgred, savjetnik bio prilično pristojan.

Opis postavki EuroKey EA savjetnika

mnogo - trgovački lot koji će savjetnik koristiti za otvaranje pozicija

SpreadControl - analog analognog MaxSpread parametra u drugim savjetnicima. Kada aktivirate ovaj dodatak, savjetnik neće otvarati narudžbe ako je razmak veći od 3 boda.

odlučiti_ključ - ključ za optimizaciju utječe na algoritam internog trgovanja savjetnika, ne vrijedi ga mijenjati.


Preuzmite EuroKey EA savjetnik

Važno! Nijanse instaliranja u novom Metatrader 4 modelu

Rasprava na forumu

P.s. I na kraju, kao desert, smiješan video koji upravo puše toranj 😀. Pazite do kraja!

Ostavite Komentar