Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Upute za instaliranje trgovinskih strategija

Nekoliko puta su mi primijetili da u videu o Forex strategijama uzalud svaki put analiziram postupak instaliranja pokazatelja i predložaka sustava. Kao, svi to već znaju. Ali, vjerujte mi, ovu stranicu posjećuje puno novopridošlih, za koje čak i banalni postupak instaliranja MTS-a u terminal može stvoriti poteškoće. A kako ne bih pokrio baš ovu instalaciju u svim videozapisima, odlučio sam napraviti malu upute za instaliranje trgovinskih strategija (sustava) na terminalu Metatrader 4, A u slučaju problema za početnike, samo ću dati vezu do ovog članka.

Vrijedno je napomenuti da je ova uputa namijenjena onim strategijama koje dolaze s bilo kakvim datotekama za instalaciju u terminal, na primjer, ako je strategija bez pokazatelja, u potpunosti se temelji na kombinacijama japanskih svijeća, tada u ovom slučaju ne morate ništa instalirati 🙂

Pa, ako postoje neke datoteke sa strategijom, tada ćemo slijediti upute u nastavku.

Upute za instaliranje trgovinskih strategija

1. Sigurno ste preuzeli i instalirali trgovački terminal Metatrader 4

2. Gledamo koje datoteke imamo u arhivi s trgovinskim sustavom. U pravilu su to pokazatelji, obrazac, ponekad postoje strategije s pomoćnim savjetnicima (za rad sa savjetnicima pročitajte FAQ o instaliranju i trgovanju savjetnika).

Datoteke s pokazateljima (.ex4 ili .mq4) morate kopirati u mapu MQL4 / pokazatelji u Katalog podataka terminala.

Da biste ušli u ovaj direktorij, pokrenite terminal i kliknite datoteka -> Otvorite katalog podataka

Također se često nalazi datoteka predloška strategije za brzu instalaciju na grafikonu. Ova datoteka ima proširenje .tpl kopirajte je u mapu Predlošci u direktoriju podataka terminala.

3. Nakon toga, ponovno pokrenite naš Metatrader 4 terminal, kliknite gornju ploču programa usluga->postavke i karticu savjetnici, potvrdite okvire kao na slici ispod. Sljedeći klik U redu.

4. U prozoru "Market Watch" kliknite desnom tipkom miša na naziv valutnog para za koji je sustav namijenjen i odaberite "Graphics Window".

Napomena: ako potreban alat nije u prozoru "Market Watch", desnom tipkom miša kliknite bilo koji par i odaberite "Prikaži sve simbole".

5. Sada moramo promijeniti vremenski okvir (vremenski interval) grafikona u onaj koji je potreban za trgovanje u sustavu. Desnim gumbom miša kliknemo na bilo koji otvoreni grafikon bilo gdje i na popisu odaberite Period-> Traženi vremenski okvir.

6. Ako je predložak uključen u vaš sustav, zatim desnom tipkom miša kliknite grafikon, odaberite Predložak-> Naziv predloška strategije. Nakon toga sustav je spreman za rad. Ako nije bilo predloška, ​​tada morate ručno postaviti pokazatelje na grafikonu. Ovdje su detaljno razmotrena ugradnja i konfiguracija indikatora.

Napomena: Nakon postavljanja pokazatelja na grafikonu, možete spremiti vlastiti predložak. RMB na grafikonu, -> Predložak-> Spremi predložak

7. Ponovite korake 4-6 za instaliranje sustava na druge valutne parove.

To je sve, kao što vidite, vrlo jednostavno.


Pogledajte video: INTERVJU: Michael Opperskalski - Tajne službe namerno dopuštaju terorističke napade! (Studeni 2019).

Ostavite Komentar