Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Upravitelj zaštite za vašeg savjetnika

Pozdrav svima koji su pogledali ovaj blog na forexu. Danas ćemo se upoznati s pomoćnim alatom FxVoodoo dodatak, izvorno namijenjen FxVooDoo, ali sposoban za rad sa bilo kojim stručnjakom. Što on radi? Dodatak postavlja dospjele limitirane naloge na udaljenosti od N bodova od ulazne točke vašeg savjetnika (bilo koji) i na taj način omogućuje vam da dobit kada pozicija savjetnika pređe u minus, ali se tada vrati u plus. Pogledajmo to kao primjer kako bismo ga učinili jasnijim.

Pogledajte gornju snimku zaslona (povećava se klikom miša). Recimo da su neki od vaših savjetnika otvorili prodajnu poziciju u točki X s profitom od 70 bodova. Kao što vidimo kasnije, u točki Z polijetanje je djelovalo, ali prije toga cijena je stigla do točke Y i naš je red otišao u minus za čak 87 bodova. Dopunski stručni dodatak mogao bi donijeti čekanje naloga za prodaju na istoj udaljenosti od naše ulazne točke i mogli bismo dobiti dodatnih 150 bodova dobiti.

Ako položaj glavnog (našeg) stručnog savjetnika odmah pređe u plus, a cijena ne dospije do naloga na čekanju od strane Supplementa, onda se brišu svi na čekanju kada se postigne profit dobiti. Doplata vam omogućuje postavljanje do tri naloga na čekanju na različitim udaljenostima od ulazne točke do pozicije.

Da biste bolje razumjeli principe rada ovog pomoćnog stručnjaka, stavite ga na demo i gledajte ga neko vrijeme.

Instalacija

1. Otvorite još jedan grafikon s istom valutom i vremenskim okvirom na kojem stoji vaš savjetnik. Pretpostavimo da je vaš savjetnik na shemi EURUSD M1, a zatim otvorite drugu tablicu EURUSD M1 i priložite je Dodatak FxVooDoo.

2. Idite na Postavke suplementa i na parametarVoodoo_MagicNumber postavite istu magiju kao i vaš glavni savjetnik (obično je možete vidjeti u postavkama stručnjaka), čiji ćemo položaj usmjeriti.

3. Unesite vrijednosti koje su vam potrebne za zaustavljanja, uzeti, udaljenost za slanje naloga na čekanju, itd. u postavkama Supplementa. hit oko.


Opis postavki dodataka FxVooDoo

Voodoo_MagicNumber - magija (identifikator) savjetnika, čiji će položaji dodatak biti prosječni.

RiskPercentage - ako su sve pozicije koje je otvorio i glavni stručnjak i Dopuna iznosio tu razinu gubitka (u postocima), sve će se pozicije zatvoriti. Zadana vrijednost je 100% - tj. ova opcija nije omogućena.

TotalPositions - koliko je naloga na čekanju uključeno u rad na Dopuni.

Slijedi opis parametara za prvi dodatak narudžbi na čekanju, potpuno iste postavke su prisutne za 2. i 3. narudžbu, tako da neću ponavljati i pisati istu stvar tri puta.

Lots1 - veličina serije za prvi dodatak na čekanju

Distance1 - udaljenost (u točkama) od položaja našeg savjetnika na kojem će Supplement postaviti prvu čekanu naredbu

TP1 - ostvariti profit od čekajućeg naloga

SL1 - nalog za zaustavljanje gubitka

TrailingSL1 - zaustavno zaustavljanje uključeno / isključeno za prvo kašnjenje.

BEP1 - koliko bodova treba dodati na početnu cijenu prilikom prijenosa pozicije u neuspjeh

Pips_forBEP_setup1 - nivo dobiti naloga (u točkama) za njegov prijenos do prijenosa.

MagicNumber1 - magija za prvi nalog na čekanju. Trebamo našeg glavnog savjetnika da ne dira narudžbe za dopunu.

komentari - Komentirajte na čekanju naloga. Može biti bilo koji.


Naravno, ne zaboravite da ako se cijena i dalje kreće u odnosu na našu poziciju, otvaranjem dodatnih narudžbi uz pomoć Dodatka možemo završiti s još većim gubicima. Ovo nije gral, već samo alat.

Da sumiram: FxVoodoo dodatak može se koristiti ako imate savjetnika na zalihi koji trguje plusom, ali njegove pozicije često idu u minus prije zatvaranja s profitom.

Pogledajte video: Predavanje šejha Hasena ibn Abdulhamida Buharija - džamija "Kralj Abdullah" u Tuzli (Studeni 2019).

Ostavite Komentar