Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Ekstremni TMA sustav

U vezi s brojnim zahtjevima posjetitelja stranica, napravljen je video trening o svjetski poznatoj strategiji Ekstremni TMA sustav, Ovaj se TS na prvi pogled može činiti kompliciranim, ali imajući u vidu sve njegove elemente, čak i novajlija na forexu može prilično uspješno dovršiti transakcije na temelju ovog sustava.

Instalacija sistemskih datoteka je standardna i izvodi se prema standardnim uputama. THV Cave Manager savjetnik dostupan je na: //tlap.com/thv-cavemanager/


Ekstremna pravila strategije TMA sustava

Zaustavi postavljanje gubitka

Stop-loss se postavlja ispod najbližeg lokalnog minimuma za kupnje i iznad najbližeg lokalnog maksimuma za prodaju.

Ulazak na tržište

1. Ako se histogram nagiba TMA nagiba između razine -0,25 i 0,25, možemo otvoriti transakcije i za kupnju i za prodaju. Ako je nagib TMA ispod razine od -0,25, mi prodajemo samo, a ako je histogram iznad razine 0,25, razmotrimo samo transakcije kupovine.

2. Nakon što odlučimo o smjeru buduće transakcije (vidi odredbu 1.), čekamo da cijena probije jednu od granica Extreme TMA kanala: gornju granicu kanala za prodaju i donju za kupnje. Što je cijena viša od kanala, to je bolje.

3. Sada ponovno gledamo indikator nagiba TMA i ulazit ćemo u kupovinu tek kada mu trake rastu, a u prodaju kada padnu.

4. Ako trgujete na vremenskom okviru nižem od H4, tada ćemo upotrijebiti očitanja TMA nagiba na H4 za filtriranje ponuda. Ako je histogram TMA na H4 između -0,25 i 0,25, možemo uzeti bilo koje signale na donjem vremenskom okviru. Ako je nagib TMA na H4> 0,25 kupujemo samo. Ako nagib TMA na H4 <-0,25 prodajemo samo.

Izlaz iz pozicija

1) Na trendovskom tržištu (ako je u trenutku objavljivanja TMA Slope veći od 0,25 ili manji od -0,25, ali ne između ovih razina):

Ostajemo na položaju dok TMA padina ne krene u zonu između razine 0,25 i -0,25. Kad histogram ipak uđe u zonu između tih razina, koristimo zastoj na najvišoj / najnižoj razini (ovisno o položaju) točke najbliže zatvorene svijeće + 1 bod.

2) U nedostatku jasnog trenda (indikator nagiba TMA nalazi se između nivoa 0,25 i -0,25 u trenutku izlaska):

konzervativan: Zatvorite 1/2 položaj nakon pomicanja 20 bodova u našem smjeru, premjestite zaustavni gubitak preostale polovice u proboj. Ostatak pozicije potpuno zatvaramo ili kada cijena dodirne suprotnu granicu TMA kanala, ili kad se histogram stolice TMA Slope zatvori protiv nas.

Srednji rizik: Stop poziciju prelazimo u proboj nakon što dosegnemo profit od 20 bodova. Potpuno zatvaramo položaj kada cijena dosegne suprotnu granicu kanala, dok (dok se ne dosegne granica kanala) koristimo zastoj zaustavljanja jednak polovini širine kanala.

agresivan: Prestanimo gubitkom prelazimo u neuspjeh nakon 30 bodova dobiti. Potpuno zatvaramo položaj kada cijena dosegne suprotnu granicu kanala, dok (dok se ne dosegne granica kanala) koristimo zaustavno zaustavljanje jednako 1/3 širine kanala.


Napomena: u videu sam opisao izlazna pravila na pomalo generaliziran način, oni su preciznije naznačeni u tekstu ovog unosa (vidi gore).


Pogledajte video: Biblical Series I: Introduction to the Idea of God (Studeni 2019).

Ostavite Komentar