Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Filmovi o trgovcima

Ponekad se želite opustiti i pogledati dobar film. A posao možete kombinirati s užitkom i vidjeti filmovi o trgovcima a o razmjeni. Naravno, nemojte očekivati ​​da će vam biti rečeno nekakvo sveto znanje, ali barem će vam se pružiti naboj za motivaciju. U nastavku možete pročitati pregled najzanimljivijih filmova o trgovcima i odmah ih preuzeti.

Wall Street

Glavni film o trgovcima u povijesti kina. Priča govori o tome čemu vode insajderska trgovina i žudnja za velikim novcem. Uloga po kojoj je Charlie Sheen postao poznat.
Glavni lik slike, Gordon Gekko, postao je uzor za hiljade uspješnih menadžera koji su došli na Wall Street, nadahnuti ovim filmom.

Preuzmite film na Wall Streetu

Wall Street: Novac nikad ne spava

Izuzetno slab nastavak poznatog filma. Glasno reklamiranje, isti redatelj, ali…. Ovo je priča o odnosu oca i kćeri i o tome da se ljudi malo mijenjaju tijekom godina. Svi mi ostajemo ono što stvarno jesmo. Za gledanje preporučujem samo vrlo tvrdoglavi fanovi prvog dijela.

Preuzmi Movie Wall Street: Novac ne spava

Tama / bezgraničnost

Tko od nas nije sanjao da razvije neku vrstu super sposobnosti, na primjer, da postane izuzetno inteligentan? Heroj Bradleyja Coopera u filmu "Područja tame" uspio je uz pomoć tableta klasificiranog lijeka nazvanog NZT. U kratkom vremenu postaje gotovo super-osoba, čini bogatstvo na burzi, približava se velikom uspjehu .... Ali tablete imaju nuspojave.
Vrlo dobar, motivirajući film s neočekivanim završetkom.

Preuzmi film Darkness

Margin Call / Margin poziv

Pokušaj pokazati jednostavnom laiku kako je započela posljednja financijska kriza. Za one koji razumiju financijska tržišta, većina dijaloga izazvat će osmijeh, a onima koji to ne razumiju, film će izgledati previše dosadno. Mislim da to nije bila sjajna glumačka veza, nitko ne bi gledao ovaj film.

Preuzmi film Ograniči rizik

Ratnici na Wall Streetu

Dokumentarna serija o onima koji rade u toj poznatoj ulici: trgovcima, odvjetnicima, upraviteljima fondova, prodajnim agentima itd. Možda najkorisniji predmet s našeg popisa filmova o trgovcima. Serija je snimana za obične gledatelje, tako da je sve prikazano vrlo površno. Ali, gledati barem iz ugla misli na prave trgovce koji okreću milijune dolara, vrlo je zanimljivo, informativno i nije loše.

Preuzmite seriju Wall Street Warriors
 
1. sezona 2 sezona

Rogue Trader

Prava priča o trgovcu Nicku Leesonu koji je bankrotirao najstariju britansku banku Baring. Arogantnost i glupost postupaka glavnog junaka nehotice pobuduju divljenje; Sjajan film.
Glavna lekcija - NE nastojte se boriti protiv tržišta i ne pokušavajte „nadoknaditi“. Trend se može pratiti samo, ali ni u kojem se slučaju nemojte tome suprotstavljati, zauzimajući nerentabilne položaje.

Preuzmite filmski kon

Dobra godina

Pa, trgovanje se odnosi samo na nekoliko minuta na početku filma, kada možemo vidjeti kako se "veliki ujaci" međusobno bore na Londonskoj burzi. Tada glavni lik odlazi na odmor, odlazi u Provence, upoznaje Marion Cotillard ... Pa, razumiješ 🙂

Preuzmi film Dobra godina

Kotlovnica

Mladić dobiva brokera (u osnovi prodajnog agenta) u nepoznatoj tvrtki koja se bavi činjenicom da ljudima prodaje dionice jednodnevnih tvrtki. Vrlo zanimljiv film, koji možete pogledati. Iako se “agresivnim marketingom” bavim više od godinu dana, moja prodaja telefonom, pa čak i za velike iznose novca…. Za mene je to nešto iz carstva fantazije. Ali u stvari postoje takvi prodavači. Vrlo jaki ljudi.

Preuzmi film Kotlovnica

Potraga za srećom

Film se temelji na stvarnim događajima iz života Chrisa Gardnera, samohranog oca, prisiljenog da živi na ulici, prolazeći kroz sve teškoće i nevolje, da bi potom otvorio vlastitu brokersku tvrtku i zaradio milijune dolara. Ovo je vrlo, vrlo jak film. Čak i sada, nekoliko godina nakon gledanja, kad ga se sjetim, suze mi upadaju u oči.Preporučujem ovu sliku SVAKOME, bez obzira na dob, spol, vjeru itd. Ovaj film može vam promijeniti život.

Preuzmi film Potraga za srećom

Vuk s Wall Streeta

Priča o jednom vrlo dvosmislenom trgovcu Jordanu Belfortu, koji je na svom putu vidio mnogo toga: planine novca, droge, neuredne veze, strah, očaj, sreća. Nakon zatvaranja banke u kojoj je Jordan radio, on i njegov susjed odlučuju otvoriti vlastitu firmu, Stratton Oakmont. Zapravo, film govori o tome kako je dječak stvorio carstvo iz male tvrtke, zahvaljujući vlastitoj domišljatosti, lukavosti i volji. Vrijedi pogledati barem zbog nestandardnog zapleta i genijalnog rada urednika filma.

Preuzmite film Vuk s Wall Streeta

Kratka igra / The Big Short

Brad Pitt, Ryan Gosling, Steve Carell i Christian Bale u filmu temeljenom na knjizi bestselera Michaela Lewisa "Velika kratka igra: Tajna vrela financijske katastrofe" o američkim financijerima koji su uspjeli predvidjeti krizu 2007-2008. I iskoristiti je.

Film je vrlo cool, gluma je sjajna. S humorom i zlom ironijom objašnjavaju nam „na prste“ zbog toga što je nastala kriza 2008. i kako se srušila piramida hipotekarnih dugova, od čega su profitirali svi oni koji nisu lijeni.

Od lekcija korisnih trgovcu, valja napomenuti jasan dokaz da temeljna analiza može raditi s VELIKO dugim kašnjenjem, što je u stanju uništiti vaš depozit ako pogriješite s faktorom vremena.

Od minusa valja napomenuti obilje stručnog vokabulara, zbog čega će slika onima koji "ne znaju" biti teško primijetiti.

Preuzmi film Kratka igra

Outsider / L'outsider

Dramatična priča o zakulisnom trgovanju unutar jedne od najvećih svjetskih banaka - Société Générale. Film se temelji na stvarnim događajima i govori o usponu i padu trgovca Jerome Cerviela, koji je u jeku krize 2008. godine banci donio gubitak u iznosu od oko 5 milijardi eura.
Slika će biti zanimljiva prije svega trgovcima i onima koji su po zanimanju povezani sa svijetom financija.

Film je zanimljiv, vrlo sličan prijevari s gore spomenutim Evanom McGregorom.

Kao što možda nagađate, povijest se ponavlja, a pogreške prošlosti se rijetko podučavaju novoj generaciji.

Ono što je značajno - Jerome Cerviel bio je vrlo dobar trgovac, donio je nekoliko milijardi zarade banci tijekom karijere. Ali samopouzdanje ga je upropastilo. Nikada ne dopustite da vam čak i dugi niz naslijedi um.

Preuzmi film OutsiderPogledajte video: Krimi akcioni film - Trgovina kožom 2015 (Studeni 2019).

Ostavite Komentar