Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

VSA: način da poboljšate rezultate za najmanje 30%

Pozdrav svim posjetiteljima tradelikeapro.ru. Znate li ovu situaciju: trgujete strogo u skladu s pravilima strategije, slijedite upravljanje rizikom, ne podliježete emocijama, ali ipak prečesto trpite gubitke? Činilo vam se da vam nedostaje nešto važno? Dakle, u pravu ste. Stvarno nešto nedostajete.

Ali nedostaje vam važan čimbenik poput volumena. Glasnoća je vrlo važna, analizirajući glasnoću, možemo prepoznati što veliki igrači sada rade i slijediti ih. Postoji čitav niz tehničkih analiza koje proučavaju količine tržišta u kombinaciji s grafičkom analizom. A ta se tehnika naziva VSA.

Što je VSA?

VSA (Volume Spread Analysis) je metoda analize volumena trgovanja u kombinaciji s veličinom i oblikom svijeće.

Iz videozapisa u nastavku saznat ćete za što se koristi VSA, glavne preduvjete za ovu vrstu analize, kako točno proučavanje VSA može pomoći vašoj trgovini, kao i nekoliko riječi o manevarima velikih igrača.

Tehnika analize raspodjele volumena opsežna je, u mnogim aspektima se presijeca s Price Action-om, kao i u slučaju PA-a, nećemo je odmah analizirati s vama, već u obliku zasebnih lekcija.

Stoga se ne zaboravite pretplatiti na ažuriranja web mjesta putem e-maila ili VKontaktea i budite prvi koji će znati o nastanku novih lekcija.

Pogledajte video: VSA Switch Test (Studeni 2019).

Ostavite Komentar