Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Kvalitetno otvaranje i modificiranje narudžbi

Pozdrav, gospodo, trgovci na Forexu! Dakle, mnogi od vas, nakon naših predavanja, već su počeli pisati savjetnike, i kao što vidim, prilično dobro. Međutim, povremeno se pojave situacije kada na stvarnom računu trgovački stručnjak ne može otvoriti ili izmijeniti nalog zbog grešaka na poslužitelju (veza je izgubljena, rekorderi itd.). To vodi najmanje do gubitka potencijalne dobiti, kao maksimalni do značajnih gubitaka, na primjer, zbog činjenice da EA nije postavila Stop Loss zbog pogrešaka na poslužitelju.

Dakle, naša sljedeća lekcija MQL posvećena je razvoju ispravnih funkcija za otvaranje i izmjenu naloga i rukovanje pogreškama.

Domaći zadatak

  • Izmijenite funkciju OrderSendX tako da ispravno radi s ograničenjima i zaustavljanjem narudžbi i obrađuje moguće pogreške tih naloga.
  • Napišite funkciju OrderCloseX koja će također ispravno zatvoriti postojeći tržišni nalog, naravno uz rukovanje pogreškama.

Pogledajte video: Mašinsko poliranje farova Sarajevo 061219-301 Headlight Restoration - Masisnko restauracija (Studeni 2019).

Ostavite Komentar