Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Kako instalirati Metatrader 4 na USB flash pogon

Pozdrav svima. Postoje situacije kada je na prijenosnim medijima potreban trgovački terminal. Na primjer, ako negdje putujete negdje na nekoliko mjeseci i uzmete odvojeno „putno“ prijenosno računalo sa sobom, lukavo provjerite položaj na poslu ili se samo bojite da će netko iz vašeg doma ući u vaš terminal na računalu i nešto pokvariti. A ako nije bilo teško instalirati Metatrader 4 na USB flash pogon ili prijenosni tvrdi disk u stare verzije, tada su potrebni novi koraci u novim verzijama terminala. Na donjem video snimku ćete saznati kako instalirati MT4 terminal na USB flash pogon.

Kako instalirati Metatrader 4 na USB flash pogon?

Za što je ovo? Recimo da imate računalo i laptop. Što god instalirate program na njih i svaki put kada ne konfigurirate sheme boja, pokazatelje, predloške koje koristite za trgovanje njime, možete ih upisati na USB flash pogon. Umetnuli smo fleš pogon, vi trgujete, završili smo s trgovinom, izvadili smo fleš pogon. Sve je dobro. Podaci se spremaju i ne morate se brinuti zbog njih. Ovom metodom možete trgovati, primjerice, na zabavi. Ne uzimate svoje računalo za provjeru citata? U mnogim situacijama, terminal Flash pogona može biti prikladan. No činjenica je da ako bi se stari Metatrader 4 modeli mogli jednostavno instalirati na prijenosni medij, sada morate napraviti nekoliko radnji kako bi program radio i spremio podatke na USB flash pogon.

Za početak preuzmite instalacijski paket terminala s web stranice vašeg brokera. Mi ga pokrećemo. Prije toga, naravno, morate umetnuti USB flash pogon ili uklonjivi tvrdi disk u USB priključak vašeg računala. Pogledajte unaprijed kako se zove ime slova pod kojim se nalazi. Imam ovaj prijenosni pogon D.

U prozoru za pokretanje instalacije kliknite „Postavke”:

Terminal se prema zadanim postavkama želi instalirati u mapu "Programske datoteke".

Zamijenite mjesto instalacije programa na prijenosnom disku. Kliknite gumb za pretraživanje i pronađite uklonjivi disk.

Zatim stvorite mapu za program da se datoteke ne bi objesile samo tako.

Kliknite nastavi.

Nakon što je program instaliran na vaš prijenosni disk, zatvorite dijaloški okvir. Ulazimo u izmjenjivi pogon na koji ste ga instalirali. I pronalazimo mapu s našim instaliranim terminalom. Otvaramo ga i prenosimo prečac koji se pojavio na vašoj radnoj površini u mapu s instaliranim programom.

Kliknite desnu tipku miša na prečac. Odaberite svojstva.

Pronađite objekt polja.

Ovdje stavljamo pokazivač miša, pritisnite razmaknicu, ovo je važno, a nakon razmaka umetamo sljedeću konstrukciju teksta: /prenosiv

Rezultat bi trebao biti takav:

Kliknite primijeni, a sada možemo pokrenuti terminal. Istodobno će svoje podatke spremiti na USB flash pogon, a ne negdje u računalne dokumente. Imajte na umu da morate pokrenuti ne terminal.exe datoteku, već prečac čija smo svojstva promijenili.

Provjerimo izvedbu programa

Otvorio sam demo račun nakon pokretanja programa. Terminal je počeo, cijene se mijenjaju, možete trgovati.

Sad je najvažnija stvar. Podaci koje smo promijenili spremaju se na USB flash pogon. Uključujući dodatne pokazatelje, predloške, sheme boja i tako dalje.

Za provjeru pokušajmo zatvoriti terminal i instalirati neki dodatni pokazatelj. Idite u mapu MQL4. Ulazimo u mapu s pokazateljima i dodamo Dinamic indeks trgovca.

Ovo je vanjski pokazatelj. To u Metatraderu 4. nije prema zadanom, kopirajte ga na USB flash pogon i vratite se u program. Pokušajmo dodati naš novoinstalirani indikator u grafikon. Kliknite umetanje - indikatori - prilagođeno

Ovo je naš novi pokazatelj. Sve je dobro. Dodaje se grafikonu. Na isti način možete dodati savjetnike, pokazatelje i skripte. I svi vaši podaci bit će pohranjeni na flash pogon. Kao što vidite, instaliranje Metatrader 4 na USB fleš pogon je vrlo jednostavno. Sada ga možete koristiti na bilo kojem računalu. Nadam se da vam je ovaj udžbenik bio koristan.

Sretno s vašim trgovanjem!

Pogledajte video: Kako instalirati i kako pratiti račun na METATRADER 4 - - (Studeni 2019).

Ostavite Komentar