Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Od 1. kolovoza podrška Metatrader 4 ispod 600. izrade prestat će

Pozdrav prijatelji trgovci! Od 1. kolovoza 2014. Metaquotes prestaje podržavati više od 600 gradnji više od popularnog terminala Metatrader 4. Što to znači? To znači da ako je izgradnja (verzija) vašeg terminala 509, 574 ili bilo koja druga manja od 600, od 1. kolovoza jednostavno se nećete moći povezati s vašim brokerskim serverom i obavljati transakcije. Što je važno znati u vezi s ovim vijestima - pročitajte u nastavku.

Kako provjeriti verziju izrade vašeg terminala?

Prije svega, provjerite svoju MT4 verziju (build). To se radi vrlo jednostavno: morate ići na karticu informacije->O programu.

Terminal se automatski ažurira, ali ako iz nekog razloga imate zastarjelu verziju, samo preuzmite MT4 instalacijski paket s web stranice vašeg brokera i instalirajte ga iznad stare verzije.

Novi redoslijed instaliranja savjetnika / pokazatelja / strategija

Također, vrijedno je zapamtiti da se počevši od sastavljanja 574 promijenio redoslijed instalacije vanjskih pokazatelja, savjetnika, skripti itd. Ažurirane upute dostupne su na našoj web stranici:

Što učiniti ako savjetnik / indikator u mq4 formatu ne radi

Ako ste iznenada negdje preuzeli indikator u obliku mq4 izvornog koda i on ne radi u novogradnji, možda ga trebate sastaviti u staroj verziji. Uputa je ovdje.

Za one koji imaju sposobnost programiranja, nedavno je snimljena lekcija o tome kako pretvoriti stare savjetnike u nove zgrade.

Radite s prijenosnom verzijom terminala

Postupak instalacije terminala za rad u prijenosnom obliku također je promijenjen. Pogledajte materijal Kako instalirati Metatrader 4 na USB flash pogon.

Pogledajte video: OSVOJIO SAM TELEFON U SMOKIJU OD 1$ ? IGRA NA SRECU (Studeni 2019).

Ostavite Komentar