Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

„Transformacija trgovca“ - praktična obuka za one koji su spremni na promjene

Pozdrav prijatelji! Imam sjajne vijesti za vas: uskoro će započeti prvi trening na TradeLikeaPro.ru! Zove se "Transformacija trgovaca". Zadatak treninga je u vama izgraditi VJEŠTINE potrebne za uspješnog trgovca. Kroz PRAKTIČNE zadatke. Kao rezultat toga, preći ćete na novu razinu u svom trgovanju. Što god vam značilo.

Za koga ovo treniranje?

Ovaj trening je za one koji su već shvatili da strategija nije najvažnija. Naravno, potreban je profitabilan sustav, bez sumnje, ali to je sposobnost pisanja - svi znaju kako, ali malo je Puškinova. Pored sustava, potrebne su vam VJEŠTINE. Možete pročitati hrpu članaka o psihologiji trgovanja, upravljanju novcem, kontroli položaja itd. Pametnim pogledom klimnite glavom i nastavite griješiti, spajajući depozit nakon depozita ....

Primjer: možete pročitati članak da ako ne pijete latte svaki dan u kafiću, tada uštedite 15 000 p. mjesečno. I nastavite peći svoju kavu. Ili zapravo možete prestati trošiti novac na loše zaradite i krajem mjeseca spremljeni iznos stavite u banku. U kojoj verziji ZNATE stvarno suština uštede? Odgovor je očit.

Tako je i s trgovinskim vještinama. Samo praksa. Samo hardcore.

Stoga je trening prikladan i za početnike i za trgovce sa iskustvom.

Što će biti na treningu

Minimalna teorija i maksimalna praksa. Ako želite slušati i klimnuti glavom, niste ovdje. Koristit ćemo praktične zadatke, uz pomoć akcija, uvesti kvalitete bez kojih uspješno trgovanje nije moguće: upornost, kontrola nad emocijama, sposobnost brojanja (velikim slovom), RAZUMIJEVANJE tržišta i puno, puno više. Neće biti lako, ali zanimljivo.

Koliko košta trening?

Općenito, obuka je besplatna. Nisam loša osoba i ne bavim se informacijama. Ali! Ako ne platite ništa za trening, onda se nećete prevariti oko toga. Samo slušajte, nećete ništa učiniti i nećete primijetiti poboljšanja u trgovini ...

Stoga predlažem da bilo koji iznos u dobrotvorne svrhe uplatite kao plaćanje za obuku putem //dobro.mail.ru/. Ovo će biti vaše plaćanje.

Preuzmite bilješke o treningu

Obuka je već završila, a tečajeve na mreži nećete moći pohađati. Međutim, podatke o obuci za samostalno proučavanje i provedbu možete preuzeti ispunjavanjem donjeg obrasca.

Pogledajte video: Al Jazeera Business: Digitalna transformacija (Studeni 2019).

Ostavite Komentar