Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Kako zaraditi milion trgujući novcem drugih ljudi

Jednog lijepog dana dolazi trenutak kada trgovac shvati da treba rasti. Osobni račun generira stabilnu zaradu više od mjesec dana, međutim, ako ne precjenjujete rizike i niste rođak arapskog šeika, obično nema dovoljno novca.

Kako biti Riskirati 50% računa u jednoj transakciji? Dobiti kredit od Tinkoffa? Prodati stan? Razumno rješenje je rad s investicijskim fondovima. Pomažete drugima da zarade i uzmete svoj postotak za to. Svi pobjeđuju.

Kako to funkcionira, kako izbjeći mnoge pogreške početnika menadžera pamm računa, od video tečaja naučit ćete tajne i suptilnosti rada s investitorima "Pamm Manager«.

Za koga je ovaj tečaj?

Tečaj Pamm Managera bit će zanimljiv onima koji trguju već primati stabilan prihod na Forexu i tražiti način za povećanje profita, bez povećanja rizika.

Ako i dalje ne možete trgovati na deviznom tržištu, ovaj kurs vam vjerojatno neće biti koristan.

Zašto preuzeti kapital u upravljanje?

Recimo da na računu imate 1000 USD. Zarađujete 10-20% mjesečno. Kao postotak vrlo dobar rezultat, ali teško živjeti od 200 dolara mjesečno.

Što učiniti Precijeniti rizike? To je nerazumno. Uzeti zajam? Previše. Rješenje je otvoriti pamm račun i privući u njega investitore, te iskoristiti% profita za njega.

Recimo da imate 1000 dolara svog osobnog novca i prikupili ste još 10 000 dolara od ulagača. Zarađivali su 10% mjesečno, tj. 1100 $. A za upravljanje imovinom naplaćujete 50% dobiti. tj zaradili ste 100 USD na vlastitim sredstvima + 50% od 1000 USD povratom na kapital investitora. tj osobno ste u ruke primili 100 USD + 1000/2 = 600 USD.

Slažem se već sada. A rizike u transakcijama nije trebalo precjenjivati.

Netko će reći: "Ali već imam prilično velik osobni kapital!" Ok, recimo da na svom računu imate 100.000 USD osobnog kapitala. Zaradili ste 10%, stavili 10 tisuća dolara u džep. ALI !!! Riskirali ste (teoretski) 100.000 dolara.

Pretpostavimo da sada trgujete kao menadžer Pamma, vaš osobni kapital je 3000 dolara, a sredstva za ulaganje mogu biti 10 000, 100 000 ili čak 1,000,000 USD. Ali, VAŠ OSOBNI RIZIK istovremeno se ne mijenja - sve su to iste 3000 USD (bilo koji iznos koji ste odredili kao kapital upravitelja).

U tome je snaga rada s ulagačkim kapitalom.

Što učite s tečaja

  • Zašto trgovac treba Pamm račun
  • Kako otvoriti pamm račun, koji su dokumenti potrebni, sve nijanse
  • Kako ulagači polažu / povlače sredstva?
  • Koja je najbolja strategija za Pamm?
  • Koja bi trebala biti profitabilnost i popust uspješnog menadžera
  • Kako privući i komunicirati s investitorima
  • Kako automatski prilagoditi veličinu pozicija prilikom uplate / povlačenja sredstava od strane investitora

Preuzmite tečaj Pamm Manager

Pogledajte video: Banke dnevno krše 30-35 zakona, propisa, akata. . (Listopad 2019).

Ostavite Komentar