Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Brojanje dobiti pomoću prilagođenog indikatora Iprofit

Pozdrav svima!
Često želim vidjeti oči na svom računu pred očima kako bi poboljšali naše raspoloženje. Neki trgovci također namjerno postavljaju ograničenja dobiti ili gubitka u bodovima ili postotku bilance, nakon čega završavaju trgovanje do sljedećeg dana, tjedna ili mjeseca. Kako to učiniti? Prije ste morali pratiti treće strane s nadzorom ili izračunati sve što vam je na umu, što, vidite, nije prikladno.

Karakteristike pokazatelja

Platforma: Metatrader 4
Valutni parovi: bilo koji
Vremenski okvir: bilo koji
Vrsta indikatora: Informacije

Instalacija

Indikator se postavlja na isti način kao i bilo koji drugi.

Opis

Danas ću vam reći o jednom zanimljivom pokazatelju programera KimIV, nadaleko poznatog u užim krugovima trgovaca. Ovaj pokazatelj prikazuje dobit ili gubitak na računu u bodovima, jedinicama depozita i kamatama, kao i ukupan ukupni lot pozicija. Nadalje, ovi se podaci dijele s vremenom - za danas, juče, tjedan, mjesec, tromjesečje, godinu, počevši od nekog datuma koji je korisnik odredio u postavkama.

Ovaj je pokazatelj dovršio naš kolega, član foruma Dmitrij aka ForexDE. Konkretno, dodana je mogućnost promjene kuta vezivanja informacijske ploče indikatora, prilagođavanje boja i veličina fonta, kao i poravnavanje stupaca i neke druge manje promjene. Reci hvala Dmitriju! Također nisam mogao zanemariti još jedan mali nedostatak, naime, zamijenio sam neke digitalne zapise u postavkama indikatora tekstualnim, posebno, parametar za vezanje na određeni kut postavlja se ne brojem od 0 do 3, već izborom "gornja lijeva", "donja desna" kut s padajućeg izbornika. Po mom mišljenju, ovo je prikladnije od pamćenja koji broj označava koji kut.

Učinio sam isto s izborom datuma početka razdoblja za izračunavanje dobiti.

Postavke

Sve postavke indikatora prikazane su na terminalu na ruskom i ne bi trebale stvarati poteškoće, ali za svaki slučaj, o njima ću govoriti.

  • Kut vezivanja pokazatelja - gornji lijevi, donji lijevi, gornji desni, donji desni;
  • Izračun postotka dobiti u odnosu na - trenutni saldo, saldo na početku dana, saldo na početku tjedna, saldo na početku mjeseca, saldo na početku tromjesečja, saldo na početku godine.
  • Okomito odstupanje teksta
  • Korak vertikalnog pomaka teksta
  • Kolona X koordinata prvog stupca, Stupac X koordinata drugog stupca, X koordinata trećeg stupca, X koordinata četvrtog stupca, X koordinata petoga stupca - koordinate stupca, neophodne za postavljanje stupaca ako je odabrana velika veličina fonta
  • Boja teksta, boja dobiti, boja gubitka - postavljanje boja teksta
  • Tekst fonta - odaberite font. Ako želite promijeniti font, morat ćete voziti njegovo ime rukama. U ovom slučaju, font bi trebao biti iz standardnih opcija dostupnih u sustavu Windows.
  • Veličina fonta - visina fonta.

Zaključak

Ovaj je pokazatelj nesumnjivo vrlo povoljan. Spasi vas od stalnog posjećivanja moje stranice u myfxbook-u. Indikator je stalno ispred očiju na grafikonu, prikazuje samo osnovne podatke, za razliku od praćenja, to je jednostavnije, praktičnije, informativnije.

Pogledajte video: Srđan Roje: Tečaj meditacije 33 CC: Hr, Mk (Listopad 2019).

Ostavite Komentar