Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Kako blokirati automatsko ažuriranje MetaTrader 4

Pozdrav prijatelji, kolege Forex trgovci! Nažalost, naš omiljeni trgovački terminal Metatrader 4 ima mogućnost ažuriranja svoje gradnje (verzije) neprimijećeno od strane korisnika. A nove MT4 izvedbe rijetko nose nešto dobro u sebi: to su uglavnom greške, štoviše, stari pokazatelji i savjetnici mogu odjednom prestati raditi.

Nažalost, slažem se. Tko je kriv i što učiniti? Srećom, postoji način da se zabrani automatsko ažuriranje trgovačkog terminala i zaštiti vaše trgovanje od barem softverskih problema.

Kako se događa automatsko ažuriranje?

Jednog lijepog dana, pokrenuti terminal će početi nešto preuzimati, a zatim će se automatski ponovo pokrenuti. Nakon što ste ponovno ušli u program i kliknuli na "Pomoć" - "O programu", otkrit ćete da je vaša omiljena verzija, na primjer, 762 postala 840:

Ako na računalu imate nekoliko terminala i na jednom od njih pokrenuto je automatsko ažuriranje, kod sljedećeg pokretanja svi će se ažurirati.

Nakon nadogradnje neki trgovinski programi vjerojatno će prestati s radom.

Kako onemogućiti automatsko ažuriranje terminala?

Da biste to učinili, morate izvršiti niz jednostavnih radnji.

  1. Idite na mapu C: UsersU korisničko imeAppDataRoamingMetaQuotes
  2. Izbrišite cijelu mapu WebInstall sa svim sadržajem.
  3. Stvorite novu mapu bilo kojeg sadržaja s imenom WebInstall. To je sve.

Sada se terminal neće automatski ažurirati. Ostat ćete nepromijenjena gradnja, što je bilo u vrijeme tih akcija.

Napomena: mapa AppData možda je skrivena, da biste je vidjeli, morate kliknuti u Explorer pogled i potvrdite okvir nasuprot Skriveni predmeti.

Zaključak

Nažalost, programer više ne podržava starije izrade. To se radi kako bi se trgovci prisilili na prelazak na nove gradnje. Stoga bi u jednom trenutku vaš terminal mogao prestati raditi. Ako se to dogodi, morat ćete preuzeti novu verziju i raditi s njom.

Ipak, opisana metoda onemogućavanja automatskog ažuriranja pomaže vam da se zaštitite od ranih nestabilnih verzija verzije u kojima postoje brojne pogreške. Ako želite ažurirati, onda na stabilnu verziju.

To je sve za mene. Na tako jednostavan i ne prevrtljiv način možete onemogućiti automatsko ažuriranje na svom terminalu.

Pogledajte video: Kako isključiti automatsko ažuriranje aplikacija na Androud uređaju? (Listopad 2019).

Ostavite Komentar