Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

BlackGold indikator - ulje i rublja, skidajući pokrivače

Dobar dan, prijatelji Forex trgovci! Svi znamo da kad nafta pojeftini, dolar poraste na rublje. Stopa nafte pada, ali zato cijena nafte je u dolarima, a Vlada Ruske Federacije prima isti iznos u rubaljima kao i kod skupljih cijena nafte. Doista, sada daju više rubalja za dolar.

Možete dugo plakati i psovati za vlast, ali na tome možete zaraditi. Što ćemo s pokazateljem BlackGold, koji će vam u neočekivanom smjeru pokazati cijenu nafte i rublje.

Značajke pokazatelja BlackGold

Platforma: Metatrader 4
Valutni parovi: USDRUB, ulje
Vremenski okvir: bilo koji
Vrijeme trgovanja: ovisi o vašoj strategiji
Preporučeni DC: Alpari, GKFX

Instalacija

BlackGold indikator ugrađen je u terminal prema standardnim uputama.

Treba ga priložiti u uljnoj karti (može se različito nazivati ​​kod različitih brokera). U postavkama pišemo ime para / dolar / rublje ako ga vaš broker zove drugačije od USDRUB-a (on je prema zadanim postavkama registriran).

Glavna ideja

Proračun Ruske Federacije gradi se godinu dana unaprijed, a temelji se na određenoj cijeni nafte. Nafta u dolarima jeftinija, što se događa s rubljem? Tako je, i on je sve jeftiniji. Ali istovremeno, jer država prodaje naftu u dolarima, broj primljenih rubalja po barelu nafte ne mijenja se mnogo. tj Na cijenu nafte u rubaljima ne utječu toliko promjene koliko cijena nafte u dolarima.

Dakle, možemo zaključiti da cijena nafte u rubaljima fluktuira na nekim prosječnim vrijednostima posljednjih godina, a svako vidljivo odstupanje prema gore ili prema dolje ispravlja se.

Što možemo učiniti u vezi s tim? Trgovina prekomjerno prodanom i pretjerano kupljenom naftom po rubljima, kao i dobit od odstupanja u naftnim kartama u rubljem i dolarima. Ali za to nam je potreban Brent / RUB grafikon, koji ćemo graditi pomoću nadziranog BlackGold pokazatelja.

Opcije uporabe pokazatelja

  1. Kanal za trgovanje na skoku u dnevnoj karti
  2. Dodajte RSI indikator u grafikon i trgovanje prekupo / kupljeno
  3. Trgovinske odstupanja između grafikona Brent / RUB i Brent / USD.
  4. Vaša mogućnost?

Umjesto zaključka

Indikator BlackGold temelji se na vrlo zanimljivoj ideji. To odmah ne prepoznajete jasno, pa vam savjetujem da razmislite nekoliko minuta i ponovno pročitate ovu kratku recenziju. Što ćete učiniti s ovim nalazom, ovisi o vama. Ali ne zaboravite da je pokazatelj samo pokazatelj, strategiju morate sami izraditi.

Pogledajte video: Honda hornet 600 cb600f 2005 oil change DIY (Listopad 2019).

Ostavite Komentar