Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Je li moguće lažno nadgledanje na MyFxBook?

Pozdrav svima!

Puno sam puta pisao o tome zašto ne možete kupiti online savjetnike. Mnogi od vas su već upoznati s "Mračnom stranom sile" na forex tržištu - prodavači Graal-a. Neki od nas su čak pali zbog prekrasnog praćenja prodanih savjetnika, a još uvijek su punili redove dojilja ... Danas ćemo se dotaknuti Mračne strane!

Ne, neću pisati o tome kako stvoriti profitabilan savjetnik za prodaju. Pa čak i spajanje, nećemo danas pisati. Da i zašto? Naš je forum prepun gotovih dobrih i ne baš savjetnika - preuzmite besplatno i prodajte za svoje zadovoljstvo (što mnogi čine). Ni prodajno mjesto nećemo pisati - svaki student će vam ga napisati za tri boce piva. Postavite pitanje: bez kojeg bi bilo teško uvesti u pouzdane dojilje proizvod preuzeto na mreži besplatno? Ispravno, bez prekrasnog nadzora!

Na mom blogu već imamo nekoliko članaka o tome što je myfxbook, kako gledati nadzor na pametnom telefonu, pa čak i kako prenositi transakcije s nadzora na terminalnu kartu. Ali, nažalost, ne postoji niti jedan članak o tome kako napraviti prekrasno nadgledanje za vparivaniya različita otpada iz mreže lakoverni pinocchio. Danas ćemo ispraviti ovu nepravdu s vama, moji besprimjereni beskrupulozni lovci zbog profita.

Myfxbook

Postoji nekoliko načina za ažuriranje praćenja. Riješimo se sa svakim od njih.

MetaTrader4 (automatsko ažuriranje)

Podaci se izravno posreduju na poslužitelju statistike myfxbook-a od strane trgovačkog poslužitelja brokera, s kojeg smo otvorili račun. Nakon što odaberemo ovu vrstu platforme, usluga myfxbook tražit će od vas da navedete podatke o trgovačkom računu, lozinku ulagača i poslužitelj za trgovanje na koji je trgovinski račun povezan (njegov posrednik također navodi prilikom otvaranja računa). Ova opcija povezivanja nam može odgovarati samo ako imamo prijatelje koji rade s brokerom i imaju mogućnost uređivanja transakcija na poslužitelju brokera. Ova metoda nam ne odgovara, jer, nažalost, nemam svog brokera.

MetaTrader4 (izdavač)

U tom slučaju se podaci MTF-ovim terminalom preko samog ftp protokola šalju na server za statistiku myfxbook-a. Da, vjerojatno već mirišeš na novac! Budući da nam se statistika šalje, možemo s tim raditi što god srce želi. Istodobno ćemo moći potvrditi naše povlastice za trgovanje, što je u osnovi polovica provjere računa. Jedan problem - morate pronaći kompetentan izgovor zašto povijest trgovine nije potvrđena.

MetaTrader4 (EA)

Ovdje se podaci šalju na poslužitelj statistike myfxbook metodom POST pomoću posebne zaštićene aplikacije - myfxbook savjetnika (EA). Ponudit će se preuzimanje i instaliranje na potrebnom MT4 terminalu. Da, momci, opet se podaci šalju s naše strane i opet možete učiniti bilo što s njima. I što je najvažnije, možemo 100% potvrditi povijest transakcija i trgovinskih povlastica!

Kreirajmo lažni nadzor s MetaTrader4 (Publisher)

Nalazi

Ne biste trebali vjerovati lijepim nadzorom, jer ih je lako napraviti sami, a posebno bez naprezanja. Možete napraviti prekrasan nadzor čak i za savjetnika koji se spaja. Ako odlučite riskirati svoj novac i kupiti bilo kojeg savjetnika na mreži, savjetujem vam da proučite nadzor trećih strana i preglede o tome. Također je vrijedno usredotočiti se na slavu savjetnika i njegovog autora.

Pogledajte video: Kontekst: Lažne diplome (Listopad 2019).

Ostavite Komentar