Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Natječaj za upravljanje rizikom - nadogradite svoje vještine i osvojite nagrade

Pozdrav prijatelji Forex trgovci.

Svako od vas sigurno je čuo da omjer rizika i profita u transakciji treba biti najmanje 1 do 2 (tj. Uzmite profit najmanje 2 puta zaustavnog gubitka). Ali budimo iskreni: tko taj pristup koristi u praksi? Vrlo malo. Razlozi su mnogobrojni: to su pohlepa i strah, iluzije o vremenskim okvirima itd. itd

Ali što ako isprobate ovu praksu u praksi? U tu svrhu smo zajedno s Alparijem organizirali natjecanje za vas"Upravitelj rizika" na demo računima, gdje možete vježbati strog pristup riziku i možda otkriti gral)

Što je suština natjecanja?

Sve je vrlo jednostavno: otvorite demo račun (pogledajte dolje navedene uvjete i ograničenja), trgujete na lot 0,01 (ulaznu točku možete definirati bilo kojom strategijom) i, što je najvažnije, koristite fiksne vrijednosti Stop Loss i Take Profit. U ovom će slučaju TP biti 5 puta više od SL. I ništa drugo) Vrijednosti za TP i SL ispod.

Natjecanje će trajati 2 tjedna, nakon čega će mnogi sudionici imati pomak u svijesti, a možda ni jedan ...

A koje su nagrade?

Nagrade će biti 10. Pobjednici će odrediti administraciju resursa. Što više zarađujete, bolje)

 • 1. mjesto - 300 dolara
 • 2. mjesto - 200 dolara
 • 3. mjesto - 150 dolara
 • 4. mjesto - 100 USD
 • 5. mjesto - 75 dolara
 • od 6 do 10 mjesta - 50 $

Napomena: novčane nagrade isplatit će se putem sustava WebMoney

Također, pobjednik koji zauzme 1. mjesto dobit će mali primjerak legendarnog Wall Street Bull-a! Bik donosi sreću i dobit u trgovini 😉

Datumi natjecanja

Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je registrirati svoj natjecateljski račun do 15. listopada (uključivo) (vidi uvjete u nastavku). Samo natjecanje će se održatiod 16. do 27. listopada, tj Imat ćete dva tjedna za trgovanje na konkurentnom računu. Rezultati natječaja bit će objavljeni prije 1. studenog (najvjerojatnije ranije).

Pravila natjecanja - pažljivo pročitajte!

Za sudjelovanje u natjecanju "Upravitelj rizika" potrebno je:

1. Registrirajte standardni demo račun u Alpariju. Stanje na demo računu mora biti1000$

2. Napravite nadzor za ovaj račun na Myfxbook.com -> pogledajte upute za stvaranje nadzora. Svi podaci s trgovačkih računa u nadzoru trebaju biti otvoreni!

3. Pošaljite svoje ime, e-poštom povežite se na Myfxbook nadzor, broj i lozinku za demo račun

REGISTRACIJA JE POTPUNA

U retku predmeta označite "Upravitelj rizika".

4. U perioduod 16. do 27. listopada izvršite transakcije na svom računu, poštujući ograničenja (u nastavku).

Ograničenja:

 • Na natječaj se prihvaća samo 1 račun od jedne osobe.
 • Do 16. listopada otvorite pozicije na računu natjecanjaTo je zabranjeno.
 • Možete trgovati samo u parovima: EURUSD, GBPUSD, AUDUSD.
 • Veličina svake narudžbe je 0,01 lota.
 • Zabranjeno je istodobno držati više od jedne transakcije za 1 valutni par.
 • Svaka trgovina mora biti otvorena s fiksnim stop gubitkom i uzimanjem profita. Zaustavi gubitak = 10 bodova, uzmi profit = 50 bodova.
  Primjer:
  Kupili ste EURUSD po cijeni od 1.1700. U ovoj transakciji morat ćete postaviti: stop loss = 1.1690, uzmi profit = 1.1750. Ne možete ručno zatvoriti posao.
 • Do kraja 2. tjedna trgovanja (27. listopada) sve transakcije na konkurentnom računu moraju biti zatvorene. Otvorene pozicije također se ne smatraju izbrisanim nagodbama na čekanju.
 • Učesnik koji je tijekom natjecanja obavio manje od 10 operacija na svom računu ili je prekršio bilo koje od gore navedenih ograničenja, bit će diskvalificiran.
 • Sat vremena prije nego što se tržište zatvori u petak (27. listopada), moguće je zatvoriti prethodno otvorene transakcije s dobitkom / gubitkom manjim od 50, odnosno 10 bodova, ali na to ne biste trebali računati.
 • Također, osobe koje ne pošalju ili ne pošalju pogrešne veze na myfxbook bit će diskvalificirane.
 • Svi znamo da na tržištu postoje proklizavanja, rekviziti itd. Stoga je dopušten povratni kolot (fluktuacije) SL i TP u pojedinačnim transakcijama unutar 1-3 boda. Nećete biti diskvalificirani zbog toga.

Kompetentno upravljanje rizikom i profitabilno trgovanje!

Tema foruma

P.s. Rezultati natjecanja ovdje -> //forum.tradelikeapro.ru/dnevniki-treyderov/29/konkurs-obsuzhdenie-konkursa-risk-menedzher/17061/msg380614#msg380614

Pogledajte video: Budućnost u Adrisu - Poziv na natječaj (Listopad 2019).

Ostavite Komentar