Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 25.10.2017

BTCUSD

Osnivač cijele kripto industrije započeo je tjedan s malim tragovima, izgubivši više od 370 USD ili 6,5% ukupne vrijednosti do azijske sesije. Trenutna dinamika očito ne ide u prilog trgovcima koji su navikli na zavidnu pravilnost kojom Bitcoin prepisuje povijesne vrhunce.

U međuvremenu, tehnička slika ukazuje da aktivnost medvjeda nije slučajna, već opravdana. BTCUSD par razvija lokalni medvjeđi miting za petu uzastopnu trgovinsku sjednicu, oslanjajući se na liniju silaznog trenda, što može oduzeti imovinu znatno niže. Prije nekoliko sati, "kugla sa žetonom" na većim količinama prešla je donju granicu uzlaznog kanala, u koji je stigla od sredine rujna. Još alarmantniji signal je fiksacija ispod brzog i dugog pomičnog prosjeka, praćena negativnim MACD-om, crtajući nove maksimume ispod nulte marke. Na strani kupaca samo je oporavak od prve Fibo razine od 23,6, što, vidite, nije dovoljno. Preporučujemo pričekanje ponovnog testiranja podrške za S2 5450 USD, koji se odgađa iz dnevne podrške za Pivot, a u slučaju konsolidacije u nastavku, otvorite kratke pozicije s neposrednim ciljem od 5250 USD.

DSHUSD

Dashcoin je, za razliku od Bitcoina, započeo tjedan u veselom raspoloženju, oporavivši se od 270 do 300 dolara. Zbog 10-postotnog rasta koji je ta imovina pokazala za manje od dva dana, mnogi su izgubili budnost i vjerovali u nastavak skupa. Međutim, tehnička analiza počela je unaprijed davati potpuno suprotne signale. Aktivnost prodavača intenzivirala se kako je par DSHUSD testirao gornju granicu silaznog kanala, koja se razvija od početka listopada. A kad se svijeća za preokret formirala s visokom na razini od 299,19, trgovci su se odmah sjetili klasika Billa Williamsa, prema kojem je šipka s angulacijom gotovo uvijek signal promjene trenda. Nakon toga, tržište se stvarno kretalo medvjeđim putem, prikupivši još nekoliko signala uz cestu u korist održavanja medvjeđeg skupa. Govorimo o povratku sredstva na kanal silaznog kanala, brzom prekidu EMA200 i EMA25, kao i o uzastopnom klizanju MACD-a ne samo ispod signalne linije, već i do nulte oznake. Budući da je vrlo teško razgovarati o konvergenciji u takvoj situaciji, preporučujemo vam da pažljivo pogledate prodaju odmah nakon što fiksirate Dash na razini 38.2 Fibo. Cilj je donja granica silaznog kanala - 255 USD.

ETHUSD

Zrak očito izgleda bolje od Dashe i Bitcoina. Započeti tjedan u blizini imovine od 290 dolara korak je od testiranja otpornosti na 300 USD. Da nije bilo velikih količina s kojima su se kupci približili naznačenoj prekretnici, moglo bi se žaliti na nedostatak zamaha za kretanje naviše. Međutim, trenutni razvoj situacije ukazuje na to da okrugla brojka može brzo zaostati. Vrijedi napomenuti da stalni izlazak etera iz silaznog kanala jedne snažne bikovske svijeće govori u prilog daljnjem rastu. Unatoč činjenici da se to dogodilo u utorak ujutro, medvjedi nisu preuzeli inicijativu, a ETHUSD se i dalje uspinje. Prije dva sata činilo se da se eter oslanjao na brzo kretanje prosjeka, pojačavajući rastući uzlazni put. Važno je napomenuti da se ovaj put razina EMA25 podudarala s dnevnom razinom stope, što ukazuje na očuvanje trenutne dinamike. MACD također govori u prilog kupovini, nakon što je gotovo izašao na pozitivno područje. S obzirom na gore navedeno, preporučujemo kupnju etera, ali tek nakon fiksiranja iznad EMA200 na razini od 301.80.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: BITCOIN NA 200K? Isplati li se kupiti kriptovalute danas? (Studeni 2019).

Ostavite Komentar