Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 10.10.2017

BTCUSD

Sudeći po dinamici posljednje dvije trgovinske sesije, Bitcoin očito ne želi pomiriti sudbinu kripto autsajdera i, umjesto da razvije medvjeđi miting, oporavio se na nivoima s početka tjedna. Trenutno BTCUSD udvara na razini od 5851 USD, očigledno planirajući nešto. Nepostojanje oštrih kretanja objašnjava se niskom likvidnošću i vrlo skromnim količinama trgovanja, međutim nigdje drugdje u svijetu situacija se ne mijenja tako brzo kao na tržištu kriptovaluta.

Analizirajući „tehniku“ i uspoređujući je sa situacijom opisanom u prethodnoj recenziji, ostaje nam drago da nismo završili u prodaji. Tehnička slika se radikalno promijenila. Umjesto da prijelazni kanal ostavi iza sebe, imovina se ponovno vratila na njega, uklanjajući liniju silaznog trenda. Bitcoin je uspio saviti čitavu skupinu pokretnih prosjeka, kako kažu - "od malih (EMA25) do velikih (EMA200)." Štoviše, par BTCUSD samouvjereno se naslonio na ključnu točku rotacije tržišta, od koje odgađamo stopu Pivot, i, izgleda, ciljao je na još jedan povijesni vrhunac. Rano je reći da će Bitcoin moći slobodno doći do gornje granice uzlaznog kanala - razine od 6400 USD, ali može se učvrstiti iznad prvog otpora Pivot na 6050 USD. Preporučujemo da sačekate još jedno testiranje EMA200 $ 5793 i otvorite duge.

DSHUSD

Dashcoin i dalje klizi duž gornje granice silaznog kanala, monotono razvijajući korektivnu dinamiku. Unatoč činjenici da imovina nije pretrpjela ozbiljne gubitke od sredine tjedna, medvjedi kontroliraju Dash. Prethodno navedena prilika za prodaju nakon fiksiranja ispod razine Fibo od 38,2 se isplatila. U proteklih 20 sati DSHUSD je ovu traku tri puta transformirao u podršku i otpor, ali nije mogao dalje. Trgovanje je izuzetno sporo, ali, kao u slučaju bitcoina, u ovom se trenutku mogu pojaviti količine. Dashcoin je ispod brzog i dugog pomičnog prosjeka, što a priori služi kao dobra pomoć za održavanje trenutnog medvjeđeg trenda. Postoje, naravno, pitanja do tvrdoglave razine podrške od 280 dolara, a najvažnije od njih je zašto Dash nije dopušten ispod. Međutim, bojim se da je on retoričan. Pretpostavljam da medvjedi trebaju dodatni tehnički okidač. MACD se može nositi s ovom funkcijom, čije će se trake kretati signalnom linijom ispod nulte oznake. Sve dok se crtica drži u skladu s silaznim kanalom, možete računati na testiranje najmanje srednje vrijednosti Pivot (S2), koja iznosi oko 274,6 USD.

ETHUSD

Neka je apatija karakteristična i za eter. U protekla dva dana, volatilnost imovine nije premašila 6 USD, što je potpuno nekarakteristično za jednog od najdinamičnijih predstavnika kripto industrije. Još uvijek vidimo dovoljno razloga da ETHUSD udovolji kupcima. Nakon snažnog bikovskog nagona 24. listopada, eter je ušao u fazu produljene konsolidacije razvijajući tehničku formaciju "trokuta". Kao što možete vidjeti na grafu, vrhunac u obliku izlaska iz cijene već je blizu. S obzirom na specifičnosti ove brojke, vjerojatnost lumbaga je velika. Ovom scenariju ide i podrška nevoljkosti para da se vrati na silazni kanal, odboj sa razine Fibo od 23,6, kao i konsolidacija iznad dnevne referentne točke. Uz to, u korist nastavka rasta, signalizira i MACD, koji je prije nekoliko sati uspio ući na pozitivno područje. Imajući to u vidu, preporučujemo vam da detaljnije pogledate kupovinu s ciljem na razini R2 Pivot 302.11 pored koje prolazi sljedeći Fibo otpor.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: TEHNIČKA ANALIZA JE SCAM?! Bitcoin i kriptovalute (Studeni 2019).

Ostavite Komentar