Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Tehnička analiza kripto valute 30.10.2017

BTCUSD

U vikendu se bitcoin pokazao u svom sjaju, implementirajući skriptu za ažuriranje povijesnog maksimuma. Najučinkovitija za imovinu bila je druga polovica nedjelje, kada je za 6 sati par BTCUSD-a dodao više od 500 USD, dodirnuvši novi cjenovni ekstrem na 6291 USD. U pravilu, svaki potez a priori trebao bi biti popraćen korekcijom, samo ako tako kupci imaju priliku pregrupirati se i postaviti novi tehnički temelj za još veći rast.

Trenutna situacija nije iznimka. Bitcon se pri povratnom povlačenju povukao na nultu razinu Fibo-a i, unatoč velikoj vjerojatnosti još većeg pada, preporučujemo oslanjanje na trenutnu tehničku sliku, koja se, iskreno, ne razlikuje mnogo od stare. Istina, signali kupnje postali su očitiji. Bitcoin je iza sebe ostavio čitav niz okretnih otpora (R1, R2, R3). Negdje daleko ispod, i dalje se grade brze i duge pokretnine. Ni EMA25, kao najbrži od njih, ne može dohvatiti cijenu. BTCUSD je na srednjoj oznaci dugotrajnog uzlaznog kanala, koji je nekoliko mjeseci zadržavao "kuglu" unutar svojih granica. Vođeni prošlim iskustvom, nakupljanje količina u sličnim uvjetima može se završiti s još jednim valom rasta do sljedećeg cilja na 6650 USD.

DSHUSD

Dashcoin je podlegao općoj euforiji i napustio područje silaznog kanala na naglo povećane količine. Ipak, vrijedno je napomenuti da nas je u početku zadovoljio, dodirujući cilj na razini od 274,6 dolara. Prošle nedjelje inicijativa je u potpunosti prešla na kupce koji su bacili crticu iznad razine Fibo od 38,2. Trenutačno se DSHUSD vrlo uspješno oslanja na lokalnu liniju uzlaznog trenda, koja je već u narednim satima sposobna dovesti nivo na 50 Fibo. MACD također govori u prilog daljnjem rastu: indikator ostaje na pozitivnom teritoriju, djelujući u sinkronoj vezi sa signalnom linijom. Pored toga, Dash je uspio da se učvrsti iznad pomičnih prosjeka i prve referentne razine Pivot (R1). Usput, ta je prekretnica prevladana bez i najmanjeg popravljanja, što ukazuje na jasno prisustvo snažnog katalizatora rasta. Najjednostavnije objašnjenje aktivnosti kupaca može se povezati s rastom glavne kripto imovine - bitcoina, koja podržava raspoloženje na tržištu. S obzirom na gore navedeno, trenutni bullish impuls može biti sasvim dovoljan za ne manje uspješno prevladavanje sljedeće oznake Pivot - razine R2, što odgovara cijeni od 291,80 USD.

ETHUSD

Zrak je savršeno funkcionirao na tehničkom oblikovanju trokuta i, prevladavši prethodno zacrtani cilj od 302,11 USD, konsolidirao se iznad. Glavni rast aktive opao je i u nedjelju. Vrijedi napomenuti da su kretanja u zraku krenula ranije nego na bitcoinu, što nehotično sugerira ideju istinskog barometra tržišnih osjećaja. Bilo kako bilo, ETHUSD je još uvijek veseo na azijskoj sjednici u ponedjeljak, pripremajući se za testiranje sljedeće razine Fibo s graničnom oznakom 50. Zrak se stabilno drži iznad otpora 300,00, EMA 200, 50 i 25. Divergencija koja se formirala na MACD radar, međutim pronalaženje imovine iznad svih okretnih otpora, odloženo od tjedne rotacije tržišta, lako suzbija sve sumnje. Na strani kupaca vlada opće tržišno raspoloženje, što prisiljava na rast svih altkoina zastupljenih u industriji. S obzirom na ovu poziciju, preporučujemo detaljniji pregled mogućnosti popravljanja ETHUSD-a iznad 315,00 USD. Zaustavljanje se može postaviti ispod podrške 300.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: BITCOIN I ALTCOINOVI U APSOLUTNOM POKOLJU! Korekcija -40%? BTC,ETH,LINK (Veljača 2020).

Ostavite Komentar