Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute 11.1.2017

BTCUSD

Prva polovica tjedna za Bitcoin bila je dostojan nastavak produktivnog vikenda - BTCUSD je još jednom ažurirao svoj povijesni maksimum, skupljajući sve veću likvidnost. S jedne strane, povećana potražnja osnova je daljnjeg rasta, s druge strane postoji i najmanji osnovni negativ, a ne možemo izbjeći korekciju univerzalnih proporcija.

Ipak, treba ostati lojalan tehničkoj analizi koja je u više navrata ukazivala na ispravne referentne cijene. Situacija je sljedeća: Bitcoin se i dalje citira u skladu s dugoročnim uzlaznim kanalom, dok filigran s kojim poštuje svoje granice čak zastrašuje. Pomični prosjeci ostaju ispod, što ukazuje na nastavak rasta. MACD je četvrti dan na pozitivnom teritoriju, a njegovi stupci odgovaraju količini kojom je bitcoin tri puta ažurirao povijesni hai. Međutim, postoji medvjeđi signal temeljen na valnoj analizi. Prema Wolfeovoj teoriji, par BTCUSD dovršava formiranje 5. vala, nakon čega je korekcija vrlo vjerojatna. U provedbi ovog scenarija, Bitcoin će prvo pokazati korak u iznosu od oko 6.550 dolara, odakle je već moguće smanjenje na razinu od 6015 dolara. S obzirom na jačinu signala, ne biste ga trebali zanemariti.

DSHUSD

Dashcoin je opet zanimljiv prodavačima. Ne postoji potvrda da bi porast bitcoina doveo do porasta aktivnosti bika i altkoina. Nakon što je dostigao lokalni maksimum od 287,59 USD, crtica je ušla u fazu korekcije, odbivši već treću sesiju zaredom. Očigledno, Dash je očito nezadovoljan rastom kapitalizacije osnivača kripto industrije, Bitcoina. Podrška prodavačima nastavlja s pružanjem i opremom. Od 23. listopada DSHUSD je razvio obrazac „simetrični trokut“ koji je samopouzdano izašao prije samo nekoliko sati. Razvoj ove formacije može donijeti prednost u području podrške od 260,50 USD. Prioritet prodaje također je zbog utvrđivanja cijena ispod EMA200, EMA100 i EMA25. MACD također ostaje na negativnom području. U trenutnoj fazi, DSHUSD testira Fibo razinu od 23,6. S obzirom na to koliko je brzo prethodna prekretnica pala na 38,2, bikovi neće iskoristiti inicijativu ovdje. Preporučujemo da pričekate dok se imovina ne konsolidira ispod 273,00 USD, a zatim zauzmete kratke pozicije s ciljem od 260 USD.

ETHUSD

Situacija u zraku se ne mijenja. Imovina je još uvijek u stanju razviti bullish dinamiku s potencijalnim izlaskom iznad 310 USD. Zbunjenost koju su trgovci doživjeli posljednjih dana posljedica je sukobljenih signala tehničke analize. Ranije je ETHUSD savršeno izradio trokut, a zatim je razvio formaciju zastava, ali očekivani izlaz nije uslijedio. Zrak je i dalje iznad dugog prosjeka EMA200, međutim, brži EMA100 i EMA25 već su iznad cijene, što signalizira nastavak pada sila. Čak je i MACD, ostajući u negativnoj zoni, u sukobu sa stohasticima, što ukazuje na rasprodatu imovinu. Međutim, uz sve to, na strani kupaca ima još više faktora podrške. ETHUSD se ne uspijeva učvrstiti ispod razine Fibo od 38,2, što je u više navrata povećalo cijene. Štoviše, ta se prekretnica podudara i s prvom stožernom potporom (S1), koju će biti teško prevladati s trenutnim količinama. S obzirom na gore navedeno, sve dok razina od 300 USD stoji, bolje je kupiti eter.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Profesionalna analiza danasnjih kripto valuta na trzistu od top experta (Listopad 2019).

Ostavite Komentar