Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 11.3.2017

BTCUSD

Za par BTCUSD, druga polovica tjedna bila je dostojan nastavak prve. Bitcoin, osjećajući se kao astronaut, i dalje ažurira povijesne vrhunce. U takvim se situacijama vrlo teško pouzdati u tehnologiju, jer se svi zamislivi i nezamislivi otpori dizajnirani da obuzdaju napad bikova besramno razbijaju. Što god bilo, ali za jedan bitcoin već daju 7250 dolara.

Vrijedi napomenuti da se svaki nekontrolirani rast, kao što je zapravo pad, uvijek temelji na snažnom temeljnom temelju. Ni ovaj put nije bio izuzetak. Potražnja za kulijom povećala se mnogo puta na pozadini CME Group Inc., vodeće svjetske platforme za trgovanje derivatima, koja je u ponedjeljak objavila da planira pokrenuti trgovanje bitcoin futuresom do kraja 2017. godine. Dodajem da je za sve Wall Street teško moguće pronaći zanimljivije bogatstvo. Bitcoin je hipervolatilni, trguje se 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a također nudi ogromne mogućnosti za arbitražno trgovanje, s obzirom na nejasnu ideju njegovih cijena na različitim svjetskim platformama. Sudeći prema najnovijoj dinamici, vijest potencijal još nije osvojen. Prema analitičarima, AMarketi mogu označiti samo liniju koja spada pod argument tehničke analize, na koju se bikovi vjerojatno neće smiriti. Pretpostavljam da govorimo o graničnom otporu R2, odgođenom od referentnog Pivota, na razini od 7770 dolara.

DSHUSD

Dašin cilj je premašen. Prodavači ne samo da su povukli imovinu u područje podrške od 260 dolara, već su se i odlučili prepisati rujanski minimum od 240 dolara. Silenok, međutim, još nije bio dovoljan. Ispitivanje tehničke formacije klina uvjerilo je medvjede da će se pad imovine nastaviti. S obzirom na tjedni minimum od 242,53 dolara, imamo priliku ponovo razgovarati o tome da li vjerno odredimo granice silaznog kanala, u rasponu od kojih se održava već nekoliko mjeseci zaredom. Na azijskoj sjednici u petak, DSHUSD testira otpor od 260 dolara, što se poklapa sa srednjom oznakom navedenog kanala za korekciju. Poticaj rasta zasnovan je na očitoj želji da prijeđete nulu Fibo oznake, a također iza sebe ne ostavi samo brzi EMA25, već i dugoročni EMA50. Jedino što može pokvariti planove za par DSHUSD je želja trgovaca da se riješe altasa kako bi kapital prenijeli na bitcoin. Unatoč razumnom pragmatizmu takve namjere, dosad nije primijećena agresivna prodaja. Prema stručnjacima kompanije AMarkets, sve dok je crtica veća od 260 USD, možete sigurno razmišljati o kupnji s ciljem testiranja gornje granice silaznog kanala na 285 USD.

ETHUSD

Eter ostaje stegnut u rasponu od 275-310 dolara. Kao dio ovog kanala konsolidacije, promatramo razvoj događaja već nekoliko uzastopnih tjedana. Osjeća se da eter također treba značajan temeljni okidač. Analitičari AMarketsa podsjećaju da će 13. studenog biti održan sljedeći godišnji samit o izgledima glavnog konkurenta bitcoina. Moguće je da trgovci neće ostati bez zanimljivih vijesti. Prije ovog događaja ne može se računati na visoku volatilnost. Iz tog razloga, tko ne može čekati - nudimo rad s trenutnim mogućnostima očite bočne stijenke. Na azijskom zasjedanju u petak situacija ide u prilog bikovima. Kako su se oporavci od podrške od 275 USD, kao i nulte razine Fibo, volumen potrošača ozbiljno povećao. Imovina je dobila ubrzanje povećane potražnje i prije nekoliko sati samouvjereno je nadvladala EMA25 i EMA50. MACD histogram se također popeo na pozitivno područje. Trenutno, eter pokušava nadvladati Fibo razinu 23,6 (292 dolara), ako bude uspješan, kupci će imati podršku i u obliku snažne podrške, koja je nekoliko puta potaknula bračni par da se preseli u nove lokalne vrhove. S tim u vezi preporučujemo kupnju 310 dolara za drugi test.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Profesionalna analiza danasnjih kripto valuta na trzistu od top experta (Listopad 2019).

Ostavite Komentar