Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 11.06.2017

BTCUSD

Prošli vikend par BTCUSD još je jednom napisao povijesne vrhunce. Prema analitičarima AMarketa, sudionici na tržištu nastavljaju s osvajanjem nadolazećeg tvrdog vile, zakazanog za 13. studenog, kao i potencijalnog pokretanja trgovanja bitcoin futures ugovorima prije kraja ove godine.

Unatoč još uvijek trajnom potencijalu za temeljni rast, tehnologija više nije na strani kupaca. Na azijskoj sjednici u ponedjeljak, Bitcoin je nadvladao dirljive prosjeke EMA25 i EMA 50, ozbiljno ciljajući na kvar i dugoročni EMA200. MACD histogram pao je u negativno područje, premašivši signalnu liniju. Prije tri sata BTCUSD je testirao podršku R1 dnevne skretnice. Međutim, razina je i dalje stabilna, usred rastućih količina prodaje, fiksiranje ispod R1 pitanje je bliže budućnosti. Preporučujemo da pričekate da se kugla-kugla vrati na kanal uzlaznog kanala i prodajete sa razine od 6935 USD s ciljem 6000 dolara.

DSHUSD

Situacija s dašom nije se promijenila proteklog vikenda. Imovina je i dalje zarobljena u uskom rasponu neprofitnog tržišta. Trgovci nagađaju o hipervolatilnom bitcoin-u, dok su alts prisiljeni da čekaju svoj vrhunac. Vrijedi napomenuti da je tehnička slika postala više medvjeda. DSHUSD se učvrstio ispod EMA25, EMA50 i EMA200. Nemogućnost bikova da se vrate iznad dugog pomičnog prosjeka može biti prvi signal izgubljene inicijative. Uz to, Dashcoin nije uspio savladati Fibo razinu od 23,6, koja se prije smatrala granicom za ubrzanje potencijalnog rasta. MACD indikator također dobija volumen ispod nule što signalizira nastavak korekcije. Analitičari AMarketa preporučuju da oni koji su prethodno otvorili duge pozicije zaustave na neposrednoj razini podrške od 260 USD. Za one koji promatraju prodaju, fiksiranje ispod 260 dolara dobar je signal za kratku probu donje granice donjeg kanala od 232 dolara.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Profesionalna analiza danasnjih kripto valuta na trzistu od top experta (Listopad 2019).

Ostavite Komentar