Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Tehnička analiza kripto valute dana 11.08.2017

BTCUSD

BTCUSD par i dalje ostaje iznad uzlazne linije, koristeći temeljnu podršku za očekivanja potencijalnog pokretanja bitcoin futures ugovora na CME. Prema vodstvu glavne globalne platforme derivata, osnivač kripto industrije pokrenut će formiranje nove klase imovine, poput zlata i zaliha.

Prema analitičarima AMarketa, optimizam sudionika na tržištu objašnjava se činjenicom da će pokretanje ugovora o razmjeni pridonijeti prilivu dodatne likvidnosti, što će utjecati na njegovu kapitalizaciju. Unatoč postojanju preduvjeta za temeljni rast, preporučujemo da ne izgubite iz vida činjenicu da je Bitcoin preopterećen. Iz tog razloga, kratkoročno trgovanje je bolje graditi na prodaji. Signal za zauzimanje kratkog položaja, kao i prije, može biti povratak BTCUSD-a na uzvodni kanal. S obzirom da se "kugla-znak" sada trguje iznad glavnih pomičnih prosjeka, iznad razine R1 dnevnog Pivota, a također koristi podršku histograma MACD, koja je iznad nule, trebaće vremena da se fiksira ispod 7050 USD. Međutim, u slučaju njegovog sloma, cilj smanjenja bitcoina može biti podrška 6000 dolara.

DSHUSD

U protekla dva dana Dashcoin je razvio impresivan bikovski zamah, dosegnuvši ranije identificirani cilj od 300 USD. Ipak, imovina nije uspjela prevladati razinu tako snažnog otpora. Vjerojatno su se znali povećati količine prodaje koje su u određenom trenutku bile nekoliko puta veće od prosjeka za posljednji mjesec. Također, Fibo razina 61,8, koja je u paru zadržala više od 7 tjedana, također bi mogla ohladiti žar bikova. Tehnička slika koja se pojavila na azijskoj sjednici u srijedu ukazuje na veliku vjerojatnost nastavka rasta: crtica se oslanja na 50. Fibo, pokretni EMA25, 50 i 200 ostaju po cijeni, još uvijek nema nagovještaja o divergenciji MACD-a, čiji histogram već treći dan dobiva na volumenu na pozitivnom teritoriju. U skladu s tim, preporučujemo da sačekate ponovno testiranje u iznosu od 300 USD, a zatim uzmite kratke hlače za povratak na uzlaznu liniju na razini od 278 USD.

ETHUSD

Zrak i dalje žuri u rasponu od 310-275 dolara, a te su granice stvarne prepreke, neprimjenjive i za bikove i za medvjede. Analitičari AMarketa preporučuju pridržavanje prethodnog scenarija, uključivanje trgovanja unutar određenog kanala. Trenutno se ETHUSD kotira na srednjoj razini od 295 USD, pa su šanse prodavača i kupaca da dođu do suprotnih granica koridora jednake. Oni koji i dalje žele iskoristiti priliku - preporučujemo podršku kupcima. U korist kratkoročnog rasta, imovina je fiksirana iznad dugoročnog pomičnog prosjeka, Fibo razina od 23,6 je zaostala, kao i MACD koji će uskoro izaći na pozitivno područje. Konzervativnijim trgovcima povoljnije je trgovanje sa razine od 310 do 275 dolara s mogućnošću povratka na suprotne granice kanala.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Profesionalna analiza danasnjih kripto valuta na trzistu od top experta (Veljača 2020).

Ostavite Komentar