Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 11.10.2017

BTCUSD

BTCUSD par i dalje se kotira iznad 7200 USD, oslanjajući se na uzlaznu liniju, a u kombinaciji i gornju granicu uzlaznog kanala. Tijekom trgovanja u utorak, Bitcoin je ove godine već "povijesno ažurirao milion" puta, nakon čega je oduševljenje bikova bilo malo prigušeno. Uslijedila je korekcija, čiji je impuls naišao na prepreku na razini od 200 dnevnih prosjeka (7100 USD).

S obzirom na trenutnu dinamiku i činjenicu da tehnička slika nastavlja favorizirati kupovinu (cue je srušila cijela EMA zajednica, drži se iznad referentnog Pivota, a na M30 se potpuno suočio s konvergencijom cijena i MACD-a), ne treba žuriti u njih. Ne zaboravite na pravi razlog lokalne dominacije medvjeda - ukidanje planiranog tvrdog vilica, koji je tri tjedna zaredom podržavao miting bikova. Vjerojatno potencijal za smanjenje ove vijesti još uvijek nije vraćen, a prodavačima samopouzdanja nedostaje samo tehnička podrška. Upravo fiksiranje Bitcoina ispod uzlazne linije od 7100 dolara može poslužiti kao dobar okidač za daljnju korekciju s ciljem na razini prve podrške za Pivot (6950 dolara).

DSHUSD

Dashcoin je na snažno povećanim količinama nadvladao otpor od 300 dolara, dodajući više od 10% vlastite vrijednosti dnevno. Tjedni maksimum obilježen je $ 333,84. Ova aktivnost kupaca bila je rezultat gubitaka cijena zbog kojih je bitcoin bio prisiljen trpjeti u porukama o otkazivanju hard forka. Analitičari AMarketa podsjećaju da postoji povezanost između glavne industrije kriptovaluta, kao i altkoina, što dovodi do preraspodjele kapitala između različitih sredstava. Nisu iznevjerili oni koji su odlučili okušati sreću u dasi na slabosti kugle. S obzirom na dodatni potencijal za spuštanje bitcoina, rast DSHUSD para može se nastaviti. U korist ovog scenarija, par se nalazi u kanalu uzlaznog kanala, kao i pouzdan izlaz i konsolidacija iznad 100 Fibo razine. Uz to, crtica se trguje iznad EMA50 i EMA200, što je daleko iza. Preporučujemo da pričekate da se Dashcoin vrati na početnu razinu trenutne sesije (326 dolara), a zatim otvorite duge pozicije kako biste dosegli gornju granicu uzlaznog kanala od 355 dolara, gdje također ima 161,8 Fibo.

ETHUSD

Ethereum na današnjoj aukciji trguje u uskom rasponu, uglavnom gubeći na cijeni. Analitičari AMarketsa primjećuju da je jučerašnji slom otpora od 316 dolara ostavio dobru pričuvu za budućnost, što bi zauzvrat trebalo pomoći da se tečaj održi iznad marke od 310 dolara. Pomični EMA-i (50.200) su se ukrstili, što ukazuje na brzi trend rasta, ali zbog malih količina trgovanja u posljednjih 5 sati, par ETHUSD može se nastaviti konsolidirati na trenutnim razinama. Bolje je da još ne razmišljate o kratkim, ali na skoku od 310 USD trebali biste razmišljati o otvaranju dugih pozicija kako biste se vratili na prethodne maksimume od 330 USD.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Profesionalna analiza danasnjih kripto valuta na trzistu od top experta (Listopad 2019).

Ostavite Komentar