Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute 13.11.2017

BTCUSD

Par BTCUSD napokon je poštovao prodavače s dugo očekivanom korekcijom, čija dubina nas tjera da razmišljamo o vjerojatnoj promjeni kretanja trenda. Kao što se i očekivalo, temeljna ostavština ukidanja planiranog tvrdog viljuškara dovela je do negativnih posljedica po dinamiku cijena cue ball-a.

Od lokalnog maksimuma od 7 870 dolara postignutog 8. studenoga, bitcoin je pao na 5 493 dolara, što odgovara stupnju 50 Fibo. Pa, kako ne može vjerovati u postojanost Fibo nosača? S obzirom na količinu "prodaje" koju su trgovci nagomilali na glavnoj kripto valuti, zaustaviti ih neće biti lako. Opet je potreban snažan temeljni pozitivni rezultat koji može podnijeti kompenzaciju osjećaja na tržištu. Sve do pojave preporuke ostaju iste - samo prodajte. Za one koji su se pridružili našoj transakciji prodaje, savjetujemo vam da izvršite prijenos narudžbe do prijevara i pričekate bitcoin u regiji od 61 Fibo razine (4998 USD). Oni koji samo traže ulazne točke savjetuje se da razmisle o prodaji od gornje granice lokalnog silaznog kanala na 6180 USD.

DSHUSD

Dashcoin je također premašio plan. Prema analitičarima AMarketa, oštro slabljenje tečaja Bitcoin izazvalo je preljev kapitala u altkoinima što je u konačnici dovelo do rasta većine njegovih konkurenata. Rezultati su izvan svake pohvale. Imovina je odmah premašila prethodno naznačeni cilj na 355 USD, ažurirajući povijesni maksimum. Sada se bikovi moraju boriti za novo mjesto na suncu, smješteno iznad 500 dolara. Na azijskoj sjednici u ponedjeljak, par DSHUSD gubi na vrijednosti, razvijajući vrlo logičnu korektivnu dinamiku, tradicionalno prateći svaki sličan rast. Međutim, crtica je i dalje izuzetno atraktivna za otvaranje dugih pozicija. Imovina se trguje iznad pomičnih prosjeka, EMA25 prešao je ispod EMA50, signalizirajući veliku vjerojatnost za nastavak rasta, MACD histogram, iako je izgubio zamah, i dalje je mnogo iznad nule. Također je vrijedno primijetiti prilično rijetku situaciju kada bikovi uspiju odmah iza sebe ostaviti sav otpor dnevne razine Pivot. S obzirom na ovu poziciju, preporučujemo održavanje dugih pozicija s ciljem drugog križanja. Vrijedno je kupiti nakon što fiksirate crticu iznad otpora od 450 USD ili kada odbitak od podrške iznosi 400 USD. Bolje odustati od prodaje.

ETHUSD

Prema analitičarima kompanije AMarkets Ethereum, ona ostaje posvećena bočnoj dinamici i monotoniji trgovanja. U posljednja tri trgovanja, čitav pokret ETHUSD para nalazi se u rasponu od 300 do 320 dolara. Nije iznenađujuće da s takvom dinamikom, trgovci iskušavaju svoju sreću u drugim instrumentima na tržištu kriptovaluta. Međutim, nedostatak zanimljivih kretanja sada uopće ne znači da se interes za imovinom neće pojaviti kasnije. Podsjećamo da eter ostaje jedan od glavnih konkurenata bitcoina. Ako velika kapitalizacija mlazne kuglice i dalje opada, dio glavnog grada mogao bi isplivati ​​u zrak. Imajući to u vidu, preporučujemo održavanje dugih pozicija u korist kojih je cijena iznad EMA25, EMA50 i EMA200, potpora u obliku razine 50 Fibo, srednja marka dnevnog Pivota, kao i MACD na pozitivnom području. Cilj je gornja granica uzlaznog kanala od 326 USD.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: BITCOIN - 2 NAJBOLJA INDIKATORA ZA ODREDIT TREND! RSI i EMA Ribbon (Studeni 2019).

Ostavite Komentar