Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute 15.11.2017

BTCUSD

BTCUSD par nastavlja rasti, obnavljajući vrijednosne pozicije nakon značajnih prodaja prošlog vikenda. Analitičari AMarketa bilježe da je prelijevanje investicijskog kapitala s bitcoina u altcoins rezultat otkazivanja planiranog "hard fork-a", odnosno izmjene izvornog koda, kao rezultat toga nastaju novi derivati.

Ranije je objavljeno da će se veličina bloka Bitcoin sustava povećati s 1 na 2 MB, što bi povećalo njegovu propusnost. Međutim, usvajanje novog protokola je odgođeno. Sudeći prema trenutnoj dinamici, raspoloženje trgovaca očito se popravilo. Tehnika također govori u prilog daljnjem rastu. Na azijskoj sjednici u srijedu, Bitcoin se uspio učvrstiti iznad pomičnog prosjeka od 200 dana, a prisutnost bikovitog impulsa potvrđuje i nadmašujući rast EMA25 u odnosu na EMA50. BTCUSD je prilično samouvjereno nadmašio oznaku 23,6 Fibo, koja sada služi kao podrška, a MACD je također na strani kupaca: histogram je probio signalnu liniju, nastavljajući se obnavljati na pozitivnom teritoriju. Preporučujemo vam da prijeđete u duge pozicije nakon probijanja R1 trake dnevnog Pivota na razini od 6900 dolara. Cilj je 7.500 dolara.

DSHUSD

Dashcoin nije manje potražen od bitcoina. Nakon što su dosegli novi maksimum od 511 USD, iako su kupci uzeli lokalnu stanku, nisu ostavili imovinu. Dash se i dalje drži u rasponu od 450 do 400 dolara. Preporučujemo da se nivo ovog koridora razmotri kao dobra prilika za izgradnju dugih pozicija. Na azijskom zasjedanju u srijedu, crtica razvija uvjerljivu bikovsku dinamiku, praćenu rastom količine. Interes za kupnju temelji se na kretanju prosjeka ispod cijene, što jasno signalizira prisustvo potencijala za razvoj uzlaznog trenda. MACD se popeo na pozitivno teritorij i, bez i najmanjeg nagovještaja divergencije, preteča preokreta cijene, prešao signalnu liniju. Vrijedno je napomenuti da je trenutna situacija s parom DSHUSD gotovo idealna u pogledu čistoće MACD signala. Ako tehnika ne uspije, rast imovine nastavit će se. U ovom slučaju, cilj može biti psihološki otpor od 500 USD.

ETHUSD

Prema analitičarima, AMarkets Ethereum odlučio je pratiti tim drugih kriptovaluta, tvrdeći da ažurira povijesne maksimume. Prethodni cilj od 326 dolara je postignut i čak premašen, što ukazuje na dugo očekivani izlazak 300-320 dolara s dosadnog bočnog zida. Navodno je eter odlučio ovladati novim horizontima, a povratak statusa glavnog konkurenta bitcoina samo jača uvjerenje da su šanse za uspjeh vrlo velike. Barem kapitalizacija imovine ponovno raste, što je dokaz priliva novih ulaganja. Uz takvu podršku, emisija će se možda usuditi testirati listopadski maksimum na 350 dolara, tim više jer je prije njega ostalo nekoliko dolara. Pomični prosjeci (EMA 25.50.200), prevladana Fibo razina 76.4, kao i MACD, čiji volumen ukazuje na očuvanje impulsa rasta, govore u prilog rastu. Možete kupiti odmah, ili kao kraj uzlazne linije, po cijeni od 325 USD.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: TEHNIČKA ANALIZA JE SCAM?! Bitcoin i kriptovalute (Studeni 2019).

Ostavite Komentar