Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Tehnička analiza kripto valute dana 17.11.2017

BTCUSD

Par BTCUSD marljivo nadoknađuje gubitke nastale prošli tjedan. Trijumf medvjeda, iako je obećavao, ipak nije doveo do dugoročnih posljedica. Analitičari AMarketa bilježe da je takav agresivan presretanje inicijative vrlo sličan oštroj želji velikih kupaca da istisnu većinu kratkih pozicija.

Sudeći prema trenutnim količinama koje podržavaju "duge" narudžbe, oni očito uspijevaju. Na azijskom sjednici u petak Bitcoin se udaljava od povijesnih vrhunaca na 7.850 dolara, ne usuđujući se dostići novu visinu. Možda cue ball daje još jednu priliku onima koji prije nisu vjerovali u to, u stvari, kao i mogućnost da dosegnu novi maksimum od 10 000 USD. Savjetujemo vam da razmislite o tome. U korist kupovine, pokretni prosjeci koji su zaostali, MACD se prevrće, kao i nulta oznaka Fibo, što znači da će nam vrlo brzo trebati nova Fibonaccijeva mreža, još uvijek signaliziraju u korist kupovine.

DSHUSD

Prema analitičarima kompanije AMarkets, usred snažnog rasta bitcoina, trgovci muče sreću u njemu. Altcoini se moraju nositi s nedostatkom interesa, što se očituje u malom obimu trgovanja i izuzetno sporoj dinamici. U protekla dva dana stopa daše ostala je na istoj razini od 414 dolara. Što se tiče tehničke slike, ona sada više favorizira prodavače. Brzi prosjek (EMA25) nadmašio je EMA50 od vrha do dna, što ukazuje na potencijal pada. MACD je prešao u negativan teritorij. Prodaja se zadržava na najbližoj Fibo razini od 38,2 (408 USD), međutim, ako ta podrška padne, medvjeđi cilj bi mogao biti 200-dnevni pokret s 380 USD. Preporučujemo i računamo samo na ovaj scenarij.

ETHUSD

Ethereum ostaje zarobljen u prethodnom rasponu od 300-320 dolara. Trgovci očito trebaju dodatno gorivo, bilo u obliku novih prilika za pametne ugovore, bilo u obliku niže kapitalizacije bitcoina, što će prisiliti trgovce da dio kapitala prebace u alternativnu kriptovalutu. Do tada će se pridržavanje bočnog zida nastaviti. Onima koji ne žele čekati, kao i prije, savjetuje se kupovina. U korist rasta, imovina se nalazi iznad dugog pomičnog prosjeka (EMA50 i EMA200), MACD histogram je iznad nule, a signalna linija, kao i referentni Pivot na razini od 325 USD. Bilo bi bolje otići u kupovinu ranije, ali sada možete. Stajališta zadržavamo u regiji od $ 320.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Profesionalna analiza danasnjih kripto valuta na trzistu od top experta (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar