Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 20.11.2017

BTCUSD

Bitcoin je, na kraju nedjelje, ažurirao svoj najviši maksimum na 8.087,35 dolara, gotovo blizu gornje granice bikovskog kanala. U posljednja 2-3 sata BTCUSD stopa konsolidirala se na razini oko 8 tisuća dolara, što je psihološka marka za tržište.

Prema analitičarima AMarketa, ako bikovi uspiju ostati veći, veselimo se daljnjem rastu do 8300 dolara, pri čemu neće biti suvišno razmišljati o djelomičnom profitu na zauzimanju prethodno otvorenih dugih pozicija. Vrijedi napomenuti da je unatoč ogromnom rastu Bitcoin posljednja imovina, govoreći o tome, želim naglasiti njegovo prezaduženo stanje. Bitcoin je jasna iznimka, čiji se rast temelji na rastućoj potražnji kupaca. Iako je tržište lišeno novog osnovnog negativnog utjecaja, ostaje vjerovati u veliku vjerojatnost testa nove visine na razini od 10 000 USD. Prvo, naravno, preporučujemo vam da se usredotočite na prelazak na područje od $ 8300.

DSHUSD

Prošli vikend pretvorio se u veliku volatilnost za DSHUSD. Prema analitičarima AMarketa, sudionici na tržištu odlučili su da ne razvijaju silazni skup, preferirajući rast. Unatoč činjenici da je još jedan pokušaj da se učvrsti iznad otpora od 450 dolara bio neuspješan, vrijedno je napomenuti da su šanse za slom i dalje ostale. U satnom vremenskom okviru, cijene su oblikovale obrazac obrnutih glava i ramena, što je u kontekstu trenutne dinamike tehnička formacija nastavka lokalnog trenda. U korist održavanja bikovske dinamike govori podatak da je cijena iznad EMA200, referentnog dnevnog reda Pivot, kao i MACD-a, koji je gotovo izašao iz stanja prodaje. Preporučujemo vam da otvorite dugačke pozicije prije ili čekate proboj dekoltea od 448-450 dolara, odakle otvoriti duge da biste subotnji maksimum ažurirali na 480 dolara.

ETHUSD

Ethereum nastavlja oduševiti kupce, što naravno i jesmo. Budući da je sljedeći cilj premašen, vrijeme je za prepoznavanje novih orijentacija. Nakon tri sesije konsolidacije u vrlo uskom rasponu od 321 do 339 dolara, Ethereum je postigao brzi vikend skup. Konkretno, par ETHUSD samouvjereno se probio iznad otpora od 338 dolara zbog dvostrukog rasta količina od prosjeka, nastavivši uzlazni trend u nedjelju. Bikovi su također uspjeli steći više od 352 dolara, ažurirajući maksimum od 3. rujna na 371 dolar. S obzirom da se eter i dalje navodi iznad cijelog raspona kretanja, podrška u obliku 100 Fibo razina, R1 i R2 dnevnog Pivota, kao i MACD iznad nule, više je nego pouzdana da opravda daljnji rast. Sljedeći će cilj možda biti 131. marka Fibo sa $ 374. Zaustave su postavljene ispod 350 USD.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: BITCOIN - 2 NAJBOLJA INDIKATORA ZA ODREDIT TREND! RSI i EMA Ribbon (Listopad 2019).

Ostavite Komentar