Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 22.11.2017

BTCUSD

Bitcoin nastavlja pisati povijesne vrhunce, a prošla trgovina nije bila iznimka. Sinoć je par BTCUSD dosegao novi cjenovni ekstrem na 8360 dolara, ispunivši naš prethodni cilj. Prema analitičarima AMarketa, kapitalizacija glavne kripto valute u svijetu odmače, skupljajući sve veću i više likvidnosti ulaganja.

U uvjetima takvog žurnog zahtjeva, vrlo je teško oduprijeti se rastućem trendu, jedino što preostaje jest podnijeti univerzalnu tržišnu euforiju, temeljenu na očekivanjima brzog dodirivanja 10-tisućite marke. U azijskoj sesiji u srijedu Bitcoin se drži iznad dugog pomičnog prosjeka (EMA200), oslanja se na donju granicu uzlaznog kanala, kao i nultu oznaku Fibo. Razlike u cijeni i MACD-u pomalo zatamnjuju sliku, međutim, za potpuni preokret to još uvijek nije dovoljno. S obzirom na gore navedeno, kao i prije, preporučujemo kupnju, primjerice, nakon drugog oporavka od podrške od 8.000 USD. Cilj je 8500 dolara.

DSHUSD

Prema analitičarima iz AMarketa, početak tjedna za DSHUSD bio je još produktivniji. Par je ne samo napisao subotnji maksimum na 480 dolara, već je i prošao mnogo više, dosegnuvši psihološki otpor od 500 dolara. Vrijedi napomenuti da se aktivni rast nastavlja i danas. Na azijskoj sjednici u srijedu, crtica dodaje više od 6% troškova, očito namjeravajući stvoriti snažnu podršku na ploči od 500 dolara. Jedina prepreka na putu bikovima ostaje nulta oznaka Fibe, čije će samouvjereno prevladavanje omogućiti da računamo na nove horizonte rasta. U korist kupovine, cijena je i iznad pomičnih prosjeka, kao i pozitivni MACD, čiji barovi ujutro dobivaju na težini. Ipak, otvaranje dugih pozicija s trenutnih razina izgleda kao izuzetno rizičan pothvat. Preporučujemo da pričekate proboj gornje granice uzlaznog kanala na razini od 527 USD i tek tada kladite na rast iznad 550 USD.

ETHUSD

Ethereum još nije ispunio naš cilj od 374 dolara, međutim, ostaje na putu do ove značajke. Sudeći prema količinama, posljednjih nekoliko sati na tržištu je smanjena aktivnost, MACD histogram je u negativnoj zoni, što je signal vrlo vjerojatnog povratka. Ipak, prošlost koja prolazi kroz područje od 338 do 352 dolara (klaster otpora) ostavila je dobru rezervu za razvoj dugoročne dinamike oporavka. Sve dok ovaj koridor ostaje iza cijene, postoje svi uvjeti da se čeka emitiranje u regiji od 400 dolara. Podsjećamo da je najbliža meta skromnija - 374 dolara i sasvim je pogodna za djelomično utvrđivanje dobiti.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Kontekst: Rat valuta (Listopad 2019).

Ostavite Komentar