Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 24.11.2017

BTCUSD

Azijska sjednica u petak započela je agresivnom prodajom glavne kriptovalute, uslijed koje je Bitcoin u prvim satima trenutne sesije izgubio oko 2,5% vrijednosti, s lokalnog maksimuma od 8173 do 7893 USD. Prema analitičarima AMarketa, daljnjim padom imovine mogao je zaustaviti podršku S3 dnevne stope kretanja, smještene malo ispod 8000. trake.

Također, kugla-kutija nije se usudila odjednom probiti nulu Fibo (7870 dolara) i dugački dirljivi prosjek EMA200 (7925 dolara). S obzirom da se u neposrednoj blizini navedenih razina inicijativa ponovno premjestila u šape bikova, preporučujemo da ih razmotrite kao snažnu podršku, fiksiranje ispod koje će signalizirati veliku vjerojatnost nastavka lokalnog silaznog trenda. Drugim riječima, sve dok se par BTCUSD kotira iznad 7850 USD, postoje veće šanse da kupci ažuriraju novi lokalni maksimum nego za prodavače koji povuku kuglu u područje od 7500 USD. I dalje se držimo ovog scenarija.

DSHUSD

Prema analitičarima AMarketa, par DSHUSD-a, za razliku od BTCUSD-a, voli isključivo kupce. S obzirom da su u ovom trenutku Dasha citati iznad 550 USD, čestitamo svima na još jednom uspješnom dogovoru. Unatoč još uvijek velikim količinama trgovanja, koje predstavljaju uglavnom kupovine, preporučujemo da se ne žuri s otvaranjem novih dugova, već se izvrši tehnički preispitivanje izgleda imovine. Tehnika samo ukazuje da se aktivnost medvjeda može pojaviti naglo. Ispravljanje je potpomognuto slomom po cijeni pomičnih prosjeka EMA25 i EMA50, povratkom crtice u kanal silaznog kanala, kao i naglim smanjenjem šipki histograma MACD-a, koji će uskoro prijeći na negativan teritorij. S obzirom na to da je brz pomični prosjek prešao EMA50 od vrha do dna, možemo pretpostaviti da impuls korektivnog pokreta već dobiva na značaju. U skladu s tim, kao sljedeći cilj predlažemo da se usredotočimo na povratak na potporu od 500 USD.

ETHUSD

Ethereum nije samo ispunio dugu svrhu od 375 USD, već je i nastavio rasti, probijajući gornju granicu uzlaznog kanala. Apsolutni hai konačno ažuriran, novčić se priprema za ambicioznije ciljeve. Kao što je ranije napomenuto, dio dobiti može se pokriti. Moguće je vratiti se na ključnu razinu od 393 dolara i nakupljanje snaga za osvajanje daljnjih vrhunaca u rasponu od 393 do 411 dolara. Dugoročni cilj se vidi u regiji od 500 do 504 dolara, gdje se pronalazi psihološki važna razina s R5, odgođenim iz mjesečnog Pivota. Oni koji žele iskoristiti priliku mogu pokušati kupiti sada, konzervativnijim trgovcima savjetuje se da odaberu eter nakon oporavka od podrške od 400 USD.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: BITCOIN 24k$ U IRANU! Kako će Bitcoin reagirati na recesiju? BITCOIN KAO DUGOROČNA INVESTICIJA? (Listopad 2019).

Ostavite Komentar