Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Tehnička analiza kripto valute 27.11.2017

BTCUSD

Analitičari tvrtke AMarkets primjećuju da je tijekom proteklog vikenda kurs glavne kripto valute svijeta dodao još više od 15%, ažurirajući povijesni maksimum na 9.482 dolara. Rast se nastavlja na azijskom zasjedanju u ponedjeljak. Do 9:00 po moskovskom vremenu, par BTCUSD doslovno je bio korak od dugoočekivanog bar od 10 000 dolara.

S obzirom na ogroman rast koji je imovina pokazala posljednjih tjedana, ponovno se podsjeća na Mooreov klasični zakon, koji podrazumijeva udvostručenje vrijednosti digitalnog sredstva za određena jednaka razdoblja. Sudeći prema trenutačnim količinama kupaca, rally se ne samo da nije ponestao, već je doplatio i nekoliko stotina milijuna dolara, što bi možda bilo dovoljno za Bitcoin da savlada nove horizonte. U korist održavanja dugih pozicija, cijena je i dalje iznad dugoročnih pomičnih prosjeka i ključnih klastera otpora tjednika Pivot. Sljedeći cilj je 10.000 USD.

DSHUSD

Prema analitičarima AMarketsa, par DSHUSD ne zaostaje za BTCUSD-om, što donekle mijenja prevladavajuće ideje o ponašanju kriptovaluta na tržištu. S obzirom da altkoini rastu zajedno s pretkom čitave industrije digitalnih valuta, može se pretpostaviti da su negdje bikovi očito pretjerani. Budući da je u slučaju bitcoina tehnička slika idealna sa stajališta kontinuiranog rasta, bolje je potražiti nedosljednosti u tehnici prema dashi. Na azijskom ponedjeljku, DSHUSD par testira EMA25 i EMA50 pomične prosjeke iznad, fiksirajući se ispod koje mogu aktivirati medvjede koji čekaju na pogodne signale. MACD trake nalaze se u neposrednoj blizini nulte oznake, a formirani ronilac dodatno signalizira veliku vjerojatnost preokreta. Također na strani prodavača je otpor u obliku nulte razine Fibo (650 USD), koji se može koristiti kao zaustavljanje u kratkim položajima. Cilj prodajnih naloga je podrška u iznosu od 550 USD.

ETHUSD

Ethereum i dalje daje novac kupcima. ETHUSD par je nekoliko dolara od ranije identificiranog dugoročnog cilja od 500 USD, za što je bilo potrebno puno manje vremena nego što se prije mislilo. Skraćivanje u trenutnim uvjetima izuzetno je opasno, barem zato što se rast u dugim intervalima odvija pri sasvim odgovarajućim količinama. To često ukazuje da će se sadašnji trend nastaviti. Zrak je savršeno funkcionirao na formiranju uzlaznog trokuta na dnevnom intervalu, nakon čega se uspješno konsolidirao iznad podrške od 400 dolara. EMA50,100 i 200, koji su daleko zaostali, podrška u obliku S1, S2 i S3 dnevnog Pivota, kao i MACD histogram iznad signalne linije pogoduju očuvanju dinamike prema gore. Kao sljedeći cilj predlažemo da se usredotočite na raspon od 500-520 dolara.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: Webinar - Analiza tržišta + Live trgovanje (Veljača 2020).

Ostavite Komentar