Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2019

Tehnička analiza kripto valute dana 29.11.2017

BTCUSD

Bitcoin je bez ikakvog oklijevanja nadvladao psihološki otpor od 10 000 USD, približavajući se razini od 10 500 USD. U samo nešto više od dva tjedna najpopularnija kripto valuta na svijetu postala je skuplja za 61%, povećavajući troškove za 10 puta od siječnja 2017. godine.

Prema analitičarima AMarketa, stopa bitkoina i dalje podržava naglo potražnju investitora iz Japana i Južne Koreje. Rast imovine može biti povezan i s očekivanjem da će u 2018. godini najveća burza derivata u SAD-u CME planirati pokrenuti trgovanje bitcoin futuresima. Ako su globalni regulatori odani bitcoinu, velikim će se investicijskim fondovima pridružiti kupovina kriptovalute, koje su prethodno bile lišene mogućnosti rada s digitalnom valutom u nereguliranom prostoru. S obzirom da tržište derivata prelazi 630 bilijuna dolara, čak i pad iz ovog mora može izazvati još veći rast bitcoina. U svjetlu takvog skupa, predlažemo da se oprema na neko vrijeme ostavi po strani. Sljedeći je cilj 11 000 USD, a zaustavljanje je postavljeno na potporu od 10 tisuća USD.

XRPUSD

Prema analitičarima AMarketa, dinamika oporavka i dalje je tipična za Ripple. Velika količina kupnji pomogla je da se novčić probije iznad gornje granice uzlaznog trenda i približi se ciljanom cilju od 0,280 USD. Međutim, kombinacija otpora od 0,280 dolara i tjedne razine R3 pokazala se previše teškom za kupce, što je uzrokovalo lokalnu korekciju na azijskoj sjednici u srijedu. U trenutačnoj fazi testiramo površinu od 0,25 do 0,26 dolara odozgo. Nema signala za okretanje prema dolje, ali možemo očekivati ​​povratak na donju granicu kanala i daljnje kretanje njegova kanala do ciljeva na 0,280 do 0,298 dolara. Na temelju prethodnog, preporučujemo zapošljavanje dodatnih dugovanja jer se cijene vraćaju na područje od 0,25 USD. Maksimalni cilj je 0,3 USD.

BCHUSD

Medvjeda dinamika u Bitcoin Cashu ostaje, usprkos sužavanju trgovinskog raspona, bikovi ne mogu iskoristiti inicijativu. Gubitak tjednog Pivota (1539 dolara) i 50% Fibo razine prepun je ubrzanja dinamike pada BCHUSD stope prema podršci S1 (1300 dolara). Prema MACD-u, povratni rast je moguć, međutim, uzimajući u obzir minimalan učinak rasta količine kupnje (2,5 puta) na BCHUSD stopu, predlažemo da pričekamo dok se podrška za S1 ne obnovi (1300 USD), a EMA200 malo iznad njega. S obzirom na gore navedeno, radeći kratke naredbe.

Materijal koji nam je dostavio analitički odjel AMarketa

Pogledajte video: CHAINLINK LETI +80% ! ZAŠTO TOLIKI SKOK? Pridružite se mojoj Telegram grupi! (Studeni 2019).

Ostavite Komentar