Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Kako pratiti svoj račun na FX Blue

Pozdrav prijatelji Forex trgovci!

Svi znamo koliko je važno pratiti statistiku vašeg računa. I dugi niz godina MyfxBook usluga nam je u tome pomagala. Međutim, posljednjih godina, prekomjerno obilje oglašavanja, tehničkih problema i neugodna ponuda za pretplatu na neke signale učinili su da MyfxBook nije najprikladnije mjesto za nadzor vaših računa. Danas ćemo razmotriti alternativu - FxBlue uslugu.

Otkrijmo kako doći do nadzora tamo, usporedimo njegovu funkcionalnost s MyFxBook-om i izaberite koji je bolji.

MyfxBook više nije kolač ....

Myfxbook daje detaljnije pokazatelje analize rezultata trgovanja, a također daje mogućnost dijeljenja statistika s drugim korisnicima i zarade na društvenom trgovanju.

Unatoč ovim prednostima, usluga je postala ploča za poruke. Uvjet obveznog prekida blokatora oglasa pretvorio je prikladan alat za praćenje u pružatelja neočekivano novih beskonačnih ponuda brokera.

Stoga predlažemo da razmotrite alternativnu mogućnost za automatsku analizu - uslugu FX Blue, poznatu mnogim trgovcima pod markom mt4i.com. Svoje ime promijenio je nakon početka aktivne suradnje s drugim platformama. Na mjestu možete pratiti statistiku transakcija sa terminala: FXCM TS2 (Vertex FX), MT4, MT5, cTrader, Oanda fxTrade, xOpenHub.

Registrirajte FX Blue račun

Prvo idite na web mjesto usluge - //www.fxblue.com/

Postupak registracije računa s povezivanjem trgovačkog računa može se provesti na dva načina:

 • Automatska sinkronizacija računa s FXBlue-om, putem poslužitelja brokera;
 • Nakon preuzimanja i instaliranja savjetnika u trgovački terminal.

Služba nije rusificirana, dakle - važna točka. Registrirati se možete tek nakon prelaska s glavne stranice web-mjesta na karticu FX Blue Live.

U nastavku razmatramo oba načina povezivanja računa.

Jednostavan način spajanja trgovačkog računa na uslugu FXBlue

Otvorite karticu FX Blue Live, odaberite vrstu terminala koji se koristi u stupcu tablice "Sinkronizacija računa" i kliknite na odgovarajuću ćeliju sa kvačicom.

Na stranici koja se otvori ispunite podatke:

 • Posrednički poslužitelj (ove se informacije mogu preuzeti iz pisma s korisničkim imenom i lozinkom poslanim prilikom otvaranja računa ili iz prozora za povezivanje s računom u terminalu);

 • Broj računa;
 • Lozinka investitora (podsjetimo: nikad ne unosite lozinku za trgovanje!).

Prema zadanom ("kvačica" prije fraze "Koristi moj broj računa i lozinku MT4 kao moje korisničko ime i lozinku FX Blue") usluga će spremiti podatke o pristupu na terminal za ulaganje u FX Blue račun (lozinka investitora i broj računa - prijava).

Na kraju stranice navedite e-poštu i prihvatite pravila usluge dostupna na vezi Uvjeti i odredbe.

Da biste dovršili postupak registracije, adresu morate potvrditi klikom na vezu u poslanom FX Plavom pismu. Ovaj će podsjetnik "iskočiti" u sljedećoj fazi registracije, tamo možete instalirati dodatnu zaštitu računa s PIN kodom ili blokirati pristup tako da ga "dijelite" samo za određeni krug.

Ispod su postavke prikaza računa, gdje možete promijeniti lozinku, objaviti kratki opis strategije, povezati veze na profile na društvenim mrežama ili na svoju web stranicu itd.

Prijenos podataka računa trgovanja na uslugu FX Blue pomoću savjetnika

Trgovac može prenositi informacije o transakcijama preuzimanjem i instaliranjem Savjetnika u platformu. Da biste to učinili, odaberite stavku izbornika "Aplikacija izdavača / EA" u tablici s izborom platformi za trgovanje, na kartici FX Blue Live.

Nakon klika na ćeliju s tipom trgovačkog terminala koji koristi korisnik, otvara se stranica na kojoj trebate navesti korisničko ime i lozinku. E-adresa je također naznačena tamo. Vjerodostojne prijave za prijavu mogu biti sve koje nisu povezane s računom (kao u gornjem slučaju).

Nakon toga na e-mail koji ste naveli bit će poslan e-mail s vezom za potvrdu vašeg računa. U istom pismu bit će veza za preuzimanje softvera.

Nakon odabira korisničkog imena, lozinke i pritiska na gumb za registraciju, korisnik će vidjeti stranicu postavki računa. Na njemu možete odabrati vrstu zaštite, kao i vezati postojeće profile društvenih mreža i osobnih web mjesta. Odnosno, sve iste radnje koje su razmatrane i ranije.

Za preuzimanje savjetnika morate odabrati onaj koji sadrži naziv radne platforme iz skupa veza. U našem slučaju biramo MT4.

Poveznica će otvoriti stranicu za preuzimanje softvera. Sadrži zip arhivu s instalacijskom exe datotekom i uputama za instalaciju u pdf formatu.

Nakon raspakiranja arhive pokrenite batch datoteku. Aplikacija radi sa samo jednim terminalom, tako da će trgovac koji ima nekoliko identičnih platformi od različitih brokera morati odlučiti o izboru jednog od njih.

Nakon pokretanja instalacije savjetnik i knjižnice će se automatski instalirati. Da biste pronašli savjetnika, ponovno pokrenite terminal i koristite navigator. Kad ste pronašli robota u stablu direktorija, zgrabite ga mišem i povucite ga na bilo koji grafikon. To će biti dovoljno za prikaz općih statistika.

U prozoru postavki savjetnika koji se otvori na kartici Općenito omogućite uvoz DLL datoteka:


Kako bi se podaci mogli prenijeti na web mjesto usluge, navedite prijavu i zaporku otvorenog računa. U ovom primjeru prijava računa jednaka je računu:

Ispod korisničkog imena i lozinke nalaze se polja koja definiraju takve parametre:

 • Brzina osvježavanja minuta - PublicationPeriodMinutes
 • RepublishOnHistoryChanges - način trenutnog ažuriranja podataka nakon zatvaranja transakcije (istinito - omogućeno, lažno ažuriranje podataka s učestalošću PublicationPeriodMinutes)
 • RepublishOnLiveChanges - trenutno ažuriranje nakon nove transakcije, pravi / lažni način rada funkcionira kako je gore opisano.

Ispod su kontrolni blokovi za prikaz i filtriranje prenesenih podataka o transakcijama pomoću Publisher EA:

Odjeljak 3. određuje koji se podaci prenose o svakoj transakciji:

 • PublishMagicNumbers - jedinstveni broj narudžbe dodijeljen u Metatraderu 4.
 • PublishOrderComments - komentari transakcija, ako su navedeni.
 • IzračunajteMAEandMFE - potpune podatke o cijenama zatvaranja, otvaranja, dobiti, povlačenja itd., Uzimajući u obzir ono što će biti dopušteno za prikaz, pomoću postavki dolje postavljenih blokova. Vrijednost false u potpunosti zatvara sve podatke o zaključenim transakcijama.

Da biste bili sigurni da su podaci poslani ispravno, obratite pažnju na nasmiješeni emotikon u ime savjetnika i provjerite statistiku računa na web stranici FX Blue.

Kako dijeliti statistiku računa, prilagoditi widgete, dodati druge račune

Kada prvi put posjetite svoj račun nakon registracije i potvrde pisma, korisnik će imati vezu koju može podijeliti kako bi i drugi mogli procijeniti rezultate trgovanja:

Prema zadanim postavkama, statistika računa trgovanja za sve prikazuje se u istom obliku kao i vlasnik. Rezultati se ažuriraju svakih 60 sekundi. Izjava se vrednuje u smislu analize položaja i grafičkog prikaza statistika, kao i parametara upravljanja rizikom. Statistički podaci dostupni su za preuzimanje u obliku Excel tablice za posjetitelje i vlasnike računa.

Kartica usluge Widgeti sadrži kodove za umetanje widgeta za izvješćivanje na web mjesta i forume. Primjeri vizualnog prikaza nalaze se u blizini. Također je moguće prilagoditi veličine prozora.

FX Blue vam omogućuje stvaranje portfelja povezivanjem vlastitih računa putem izbornika Portfolio. Trgovac je dovoljan da registrira drugi račun u usluzi tako što će jednu e-poštu učiniti zajedničkom za sve račune.

Kako dodati druge korisničke račune?

Ako trgovac ima račune kod jednog ili više brokera odjednom, a koji se nalaze na različitim ili sličnim platformama za trgovanje, FX Blue predlaže njihovo kombiniranje u jedan portfelj na kartici "Portfolio".

Prije stvaranja portfelja otvorite zasebni FX Blue račun za svaki račun, nakon što ste prošli gore opisani postupak registracije i obavezno upotrijebite istu e-poštu za povezivanje!

Računi vezani za jedan poštanski pretinac prikazuju se automatski nakon klika na vezu u retku "Ostali račun".

Portfelj je kreiran kao poseban profil, tako da morate smisliti prijavu (u prvom polju za unos) i ime (u drugom polju), opis (treće polje) nije potreban, nakon što ispunite dva polja, kliknite gumb "Stvori portfelj" ,

Prijava s prefiksom ispred fxblue.com/users/ postat će javna poveznica na statistiku kreiranog portfelja.

Pojavni prozor potvrdit će uspjeh operacije. Ako se u prvom retku naziv portfelja podudara s postojećim računom, pojavit će se informativni prozor s odgovarajućom porukom.

Popis stvorenih portfelja s mogućnošću dodavanja novih računa pohranjen je na dnu stranice Portfolio:

Klikom na ime, trgovac će otvoriti stranicu na kojoj možete uređivati ​​račune koji su uključeni u njegov sastav:

Statistički moduli postavki prikaza

Vrsta prikaza statistike trgovine za posjetitelje treće strane konfigurirana je pomoću tri modula. Možete ući u postavke:

 • Kad se prijavite na svoj račun;
 • Kroz desnu karticu "Vaš račun" (vaš račun).

Korisnik može:

 • Dopusti posjete stranici samo na određenom popisu FX Blue računa:

 • Dodajte ili uklonite podatke o vlastitoj web stranici, učinite dostupnim kratak opis, a također dopustite ili odbacite komunikaciju e-poštom.

 • Sakrij / pokaži broj ili ime računa, popis naloga, veze na društvene mreže.

Myfxbook ili FX Blue?

Myfxbook je najpopularnija usluga za praćenje i analizu izvoda s trgovanja, dok je FX Blue još uvijek malo poznat. Što je bolje koristiti - svaki trgovac trebao bi odlučiti za sebe.

U prvom slučaju, korisnika može privući velika količina statistike, u drugom - rad s različitim platformama, izvoz u Excel i jednostavnost povezivanja računa.

Unatoč engleskom jeziku obje usluge, FX Blue se lakše povezuje. U slučaju Myfxbook-a, sve je nešto složenije, jer će se korisnici stalno odvlačiti skočnim prozorima i oglasima.

Statistika i analitika rezultata trgovanja jamstvo je „dugovječnosti“ depozita i jamstva buduće dobiti, ali samo kad se uzmu u obzir ispravni zaključci nakon „rada na greškama“. Nadamo se da će vam ovaj vodič pomoći da shvatite kako povezati i koristiti uslugu FX Blue!

Pogledajte video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD. OFFICIAL RELEASE. 2011 (Veljača 2020).

Ostavite Komentar