Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Pogreška autentifikacije prilikom povezivanja s VPS-om - kako to popraviti?

Pozdrav svima!

Gotovo svi ste već upoznati sa forex savjetnicima i mnogi od njih ih koriste na svojim demo računima ili uživo računima. Najčešće, radi praktičnosti, mnogi koriste VPS usluge, plaćene i besplatne, slabe usluge koje se na određeni način optimiziraju za rad terminala.

Ako redovito ažurirate svoj operativni sustav, tada ste najvjerojatnije instalirali ažuriranje 8. svibnja 2018. nakon čega se možda niste mogli povezati sa svojim terminalima na UPU-u, kao i prije zbog poruke:
"Došlo je do pogreške kod provjere autentičnosti ...."
Kako se nositi s tim problemom - u našem današnjem materijalu.

Također, većina vas koristi Windows operativni sustav na računalima i povezujete se s poslužiteljem pomoću uslužnog programa Remote Desktop Connection.

Ali činjenica je da ako redovno ažurirate svoj sustav, vjerojatno ste se već susreli s ovim problemom:

"Došlo je do pogreške u autentifikaciji.
Navedena funkcija nije podržana.

Daljinsko računalo:
Uzrok pogreške može biti popravljanje CredSSP enkripcije. "

Kada se pokušate povezati s VPS-om, najvjerojatnije ćete vidjeti takvu pogrešku.

Trebam li uopće ažurirati Windows?

Netko nakon kupnje novog računala ili ponovne instalacije operativnog sustava odmah isključuje automatska ažuriranja smatrajući ih nepotrebnim. Netko stalno instalira najnovija ažuriranja sustava, misleći kako su obavezna za sigurnost i stabilan rad Windows-a. Tko je u pravu?

Doista, ažuriranja sustava omogućuju vam zaštitu od raznih špijunskog softvera. S novim ažuriranjima, Microsoft oslobađa poboljšanu zaštitu zatvarajući razne "rupe" u operativnom sustavu kroz koje mogu probiti zlonamerni programi. A ako nemate moćan antivirus ili ga uopće ne postoji te ne ažurirate sustav, onda je rizik da virus probije na računalo vrlo velik.

S novim ažuriranjima puštaju se i različiti ispravci programskih pogrešaka u sustavu. Ako ne ažurirate sustav, nakon nekog vremena može se primijetiti pogoršanje performansi računala: različiti zaostaci i kočnice u sustavu, spor rad "teških" programa (poput Photoshopa, 3DMaxa i tako dalje), kao i propusti u terminalima i razne igre. Uz pomoć ažuriranja, mnogi od ovih problema koji se pojave zbog kvara na sustavu nestaju.

U Centru za ažuriranje sustava možete omogućiti automatsku instalaciju novih Windows komponenti. Plus je u tome što vas neće ometati i automatski se instaliraju.

Sada, zbog objektivnosti, nekoliko riječi o nedostacima. A najvažniji minus ažuriranja je ogromna raznolikost računalne opreme. Programeri sustava ne mogu, čak i uz svu želju, objaviti ažuriranja koja bi podjednako dobro funkcionirala za sve korisnike. Na jednoj hardverskoj konfiguraciji nadogradnje će se savršeno instalirati i raditi, a na drugoj će dovesti do potpunog kvara sustava i kritične BSOD pogreške (takozvani plavi ekran) kad je računalo uključeno. Zaključak slijedi: svaka ažuriranja sustava predstavljaju potencijalnu prijetnju njegovom radu. Računalo može uslijed "krivih" ažuriranja izgubiti performanse, a u nekim će slučajevima prestati učitavati.

Moj savjet ovdje je vrlo jednostavan - instalirajte ažuriranja samo ako vam ih stvarno trebaju. Ako je za pokretanje programa potrebno određeno ažuriranje, obično će ti programi sami reći što je posebno potrebno. Selektivno možete isporučiti samo ono što vam je potrebno. U svim ostalim slučajevima glavno pravilo administratora djeluje: "radi - nemoj ići". Ako vaše računalo radi stabilno bez gresaka i zamrzavanja, a svi instalirani programi brzo izvršavaju svoje zadatke, ažuriranje nije potrebno.

Već sam ažurirao OS i primio je pogrešku pri povezivanju. Što sad

Danas ćemo razmotriti tri moguća načina ispravljanja ove pogreške. Prva metoda je najispravnija i potrebno ju je koristiti u slučaju da naiđete na ovaj problem. Druga i treća metoda, iako vam omogućuju uklanjanje pogreške, ali vrijedi ih koristiti samo ako ne postoji način da instalirate zakrpu.

1. metoda: instalirajte ažuriranje za popravak CreedSSP enkripcije

Razlog ove pogreške je nedostatak ažuriranja CVE-2018-0886 na strani poslužitelja ili na računalu na koje se pokušavate povezati pomoću udaljene radne površine (RDP). Da biste to popravili, jednostavno instalirajte ovo ažuriranje na računalo koje djeluje kao poslužitelj. Ovo se ažuriranje može lako pronaći jednostavnim postizanjem naziva „CVE-2018-0886“ u tražilici i odabirom opcije koja odgovara vašem operativnom sustavu.

Ako vam ova opcija ne odgovara i ne rješava problem, pokušajte s drugom metodom.

Druga metoda: onemogućiti Obaviještenje o pogrešci kodiranja CreedSSP putem grupnih pravila

Ako iz nekog razloga nije moguće instalirati ažuriranja, možete isključiti ovu obavijest o pogrešci. Da bismo to učinili, na računalu koje djeluje kao klijent provodimo sljedeće radnje:

U prozoru Pokreni, u naredbenom retku ili PowerShellu trebate pokrenuti naredbu gpedit.msc.

Nakon toga, GPMC će učitati:

U njemu morate ići sljedećim putem: Konfiguracija računala - Administrativni predlošci - Sustav - Prijenos vjerodajnica. Za englesku verziju taj je put sljedeći: Konfiguracija računala - Administrativni predlošci - Sustav - Delegacija vjerodajnica:

Otvorite ranjivost "Encryption Oracle Remediation" u engleskoj verziji i kliknite na "Enabled". Stupanj zaštite postavili smo "Ostavite ranjivost" ("Ranjiv").

Kliknite U redu i napustite Upravljanje grupnim politikama.

Ako to ne pomogne, morate dublje kopati u registar.

Treća metoda: Isključite obavijest o pogrešci CreedSSP šifriranja uređivanjem registra

Ako vaše izdanje sustava Windows nema uređivač pravila grupe (na primjer, Windows 10 Home) ili ako prethodna metoda nije riješila problem, morat ćete sami izvršiti potrebne izmjene u registru. Da bismo to učinili, na računalu koje djeluje kao klijent provodimo sljedeće radnje:

Pronašli smo urednika registra:

Otvori:

Nastavljamo sljedećim putem:

HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystemCredSSPParameters

Tražimo parametar DWORD koji se zove AllowEncryptionOracle i postavimo vrijednost na 2. Ako ne postoji takav parametar, stvorite ga.

Ponovo pokrenite računalo.

Za one koji se ne žele zabrljati s registrom, jednostavno pokrenite naredbu ispod u naredbenoj liniji s administratorskim pravima. To je još lakše.

Pronađite cmd:

Uključujemo:

Kopirajte ovu naredbu (Ctrl + c):

REG ADD HKLMSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystemCredSSPParameters / v DopustiEncryptionOracle / t REG_DWORD / d 2

Kliknite desnom tipkom miša na prozor konzole i kliknite "Zalijepi":

Pritisnite Enter.

Zaključak

Kao što vidite - ništa komplicirano. Jedna od ove tri metode zacijelo je djelovala. Pa, odlučiti želite li ažurirati operativni sustav ili ne - naravno samo vama. Ipak, ako niste dobri u računalima, ipak bih vam preporučio da uključite automatsko ažuriranje i istodobno stavite dobar antivirus - sada je prilično velik izbor pristojnih opcija čak i u besplatnom segmentu.

Pogledajte video: FIX. SPOJEN NA WIFI ALI NEMA INTERNETA. KAKO POPRAVITI HQ (Veljača 2020).

Ostavite Komentar