Popularni Postovi

Izbor Urednika - 2020

Audioknjiga "Zone Trading" - ekskluzivni za čitatelje TradeLikeaPro.ru

Pozdrav prijatelji trgovci!

Na temu trgovanja na financijskim tržištima napisano je mnogo knjiga, ali nažalost, većina njih je smeće. Ali postoje, bez sumnje, sjajne knjige. Jedno od njih je i djelo Marka Douglasa (koji nas je prerano napustio prije par godina), "Zone Trading". Ova je knjiga posvećena psihologiji trgovanja, a možda je ovo i najbolja knjiga na ovu temu.

Međutim, takve knjige u tekstualnom obliku nisu zgodne za čitanje svima, a moderan životni ritam ne daje uvijek vremena za čitanje. Zamolili smo poznatog najavljivača Romana Volkova da snimi audio verziju ove divne knjige za naše čitatelje i rezultat je bio izvrstan. Dakle, Audioknjiga "Trgovina zonama" - molim ljubav i uslugu)

O čemu govori knjiga?

Knjiga "Zonal Trading" govori o psihološkim nijansama s kojima se trgovac suočava, njihovom dubokom razumijevanju i načinima kako ih prevladati. Naučit ćete ući u „zonu“, mentalno stanje u kojem sportaši postižu svoje najveće rezultate, odmah reagirati na promjene u situaciji i nisu podložni emocijama. Shvatit ćete da su zarada i profitni trgovac dvije različite stvari. Prihvaćajući slučajnu prirodu trgovanja, možete generirati dosljedne rezultate. Što trebate promijeniti svoje mišljenje o tržištu: razmišljajte kao profesionalac.

Pooštravanjem psihologije poboljšaćete i svoje rezultate trgovanja. To je neizbježno.

Mark Douglas u ovom intervjuu govori više o ključnim načelima.

Prednosti audio knjige

  • Možete slušati na putu;
  • Nekim se zvučna informacija bolje doživljava nego tekst;
  • Dosadne trenutke (a oni su tu, da budem iskreni) lakše je slušati u obliku zvuka);
  • Oči se ne umaraju od papira ili ekrana;
  • Može se kombinirati s čitanjem tekstualne verzije: čitamo poglavlje u tekstu, a zatim smo slušali sljedeće dok smo šetali parkom;

Audioknjiga "Zone Trading" na mreži na YouTubeu

Pogledajte video: DA LI JE SLUŠANJE AUDIO KNJIGA ISTO ŠTO I ČITANJE? diskusija, lična iskustva, šta je bolje. . (Veljača 2020).

Ostavite Komentar